Gå til innhold

Livet med kreften


B.A.

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja jeg er altså kreftfri for øyeblikket. Er rart. Ikke at jeg tenker noe særlig på det heller. Føler meg ikke spesielt glad eller overlykkelig sånn som forrige gang.

Er nok fordi det har vært så mye i det siste og jeg har ikke tenkt så mye på prøven som jeg har gjort de andre gangene.

Mamma er hjemme igjen. De har valgt å ikke operere henne i det hele tatt fordi det er for farlig, hun ville dødd på operasjonsbordet. Så dette må hun leve med, dette må vi leve med. Bare vet ikke hvor lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, tenk at jeg har kommet i remisjon. Er helt rart. Å denne ganga burde det virkelig holde seg sånn!

Vet ikke helt hva jeg føler omkring det. Ingen av oss (mine nærmeste) fikk noe sjokk over at det gikk bra denne gangen, å siden det har vært så mye styr med mamma så har vi ikke tenkt noe på prøvene i det hele tatt.

Men guriland så trøtt jeg er om dagen, helt uvirkelig trøtt. Kunne sikkert ha sovet en uke i strekk og fremdeles vært sliten. Vet det er en reaksjon på alt som har skjedd i det siste så det gir seg nok etterhvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hva skal jeg si...

Dagene går veldig i hverandre for tiden, det kan av og til føles som om det hele er den samme dagen.

Er vanskelig å skrive noe i dagboken, for jeg er så lei av å skrive om de samme tingene hele tiden; om kreften og mamma og triste,deprimerende,vonde ting. Jeg er lei av å være den som alltid har kjipe ting å si.

Går jo greit med meg og mamma akkurat nå, men you cathch my drift... Er bare mektig lei av det meste om dagen.

Eller gleder meg til jul da, kanskje litt veldig mye siden jeg planlegger julegaver og juleting allerede. Men så er det jo kosli da.

Å så lager jeg mat til den store gullmedalje. Jeg som aldri har vært flink til noe som helst på kjøkkenet! Idag slo jeg til med å lage kålruletter!!! :jepp: Ganske imponert over mine kokkekunster akkurat nå.

Er trøtt og sliten og sover ekstremt dårlig for tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kålruletter vet jeg ikke om jeg har smakt? Hva er det? :sjenert:

Skjønner godt at det kan være vanskelig og at du føler du klager, men vi har sagt det før og vi sier det igjen; det er derfor denne boken er her :) Og vi er bare glade for å høre livstegn i fra deg vi :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg vet det er greit å få ting ut i boken, men liker fremdeles ikke at det blir en sånn syte-bok innimellom...

Dette er kålruletter http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=468. Jeg syns det er så husmannskost som man kan få, og følte meg skikkelig kone-pone da jeg stod på kjøkkenet i mitt barneskole-forkle og kokte kål.... :ler:

Men var overraskende godt. kjøttet inni kålen hadde masse masse smak:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm, har jeg aldri smakt! Skjønner jo at det må testes ut. Jeg er dessverre ikke noe husmoremne lage-mat-messig, jeg vasker etter sambo jeg når han har laget mat :fnise: Jeg glimter av og til til da, og kanskje det er kålruletter som er mitt neste offer! :fnise:

Boken behøver jo heller ikke være syting, som du kaller det, om du ikke vil. Vi kan jo snakke om kålrulletter liksom :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Interesant som det er så tror jeg kanskje at jeg ikke har så mye mer å si om kålruletter i natt.

Men jeg kan ikke sy, så da er det nok ikke så mye husmorsemne i meg likevel :ler: Noe som er likegreit for jeg har egentlig ikke lyst på å være det.

Jeg har forresten også som regel hatt jobben med å vaske etter gutten når han har laget mat, men nå kan jeg lage mat å rote på kjøkkenet og så får han få ekle oppvaskhender :lur:

Hvem er det jeg tror jeg lurer....jeg klarer ikke å ikke rydde mens jeg lager mat. Jeg MÅ ha det ryddig. Noe som fører til at matlaging fort tar lengre tid enn beregnet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: Samme her. Rydder mer enn jeg lager mat, blir så opphengt i å vaske at maten fort kan finne på å koke over eller brenne seg :sjenert:

Heldigivis er det ikke meg som står for matlagingen her i huset! :nigo:

Nå må jeg køye, er så trøtt at jeg ser dobbelt! :goodbye:

Sov godt når du endelig får sove :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Off ja, kjenner meg så igjen i akkurat det.Vasker og vil ha det rent, så må jo bare tørke av benker og vaske opp noen gryter og flytte på noen ting sånn at jeg kommer bedre til med vaskekluten.... Liker å ha det rent :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...