Gjest prestekrage Skrevet 13. august 2007 #1 Del Skrevet 13. august 2007 Kan disse fryses? Skal arrangere kjempeparty (ca 70-100 gjester)- men ikke før godt ut i 2008. (ikkr bryllup- men en stoooor vennefest i forbindelse med flere 30'års dager) Menyen er under utarbeidelse- og vi vil ha ting som kan lages laaaang tid i forveien- for så å lagre de i fryser (slik at vi kan spre både utgifter og arbeid over så lang tid som mulig) Rekene skal evt kun spises som en del av mange råvarer- men skal serveres alene (altså ikke som ingrediens i gryte o.li) Tenker evt å kjøpe ferdigpillede reker på plastboks- kan disse fryses- og evt over hvor lang tid???? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tabby Skrevet 14. august 2007 #2 Del Skrevet 14. august 2007 Om de kan fryses vet jeg ikke, men de ligger i en saltlake så de er jo holdbare en stund som de er. Ta en telefon til noen som selger store bøtter til selskaper og forhør deg med dem, både om frysing og om holdbarhet som de er. Reker er namnam når dere skal ha koldtbord f eks, vi har kjøpt store spann til selskaper, rett fra produsenten og har sjelden hatt noe til overs til å kose oss med selv i ettertid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå