Gjest SuperMoo Skrevet 21. mai 2007 #1 Del Skrevet 21. mai 2007 Linser skal jo være så sunt, men jeg har slitt litt med å finne gode oppskrifter. Suppe med røde linser er godt, linsekaker ikke fullt så spennende ... Noen som har noen gode oppskrifter? Kan jo bidra med en som jeg nettopp har oppdaget. KRYDRET AUBERGIN DHAL 3 ss olje 2 løk, finhakket 4 hvitløksbåter 1 ts revet frisk ingefær 1 ss karve 1 ss svarte sennepsfrø 2 ss karrypulver 175 g røde linser 6 dl vann 1 aubergin, delt i passende biter 8 cherrytomater 8 ss frisk koriander Stek løk, hvitløk og ingefær i oljen. Tilsett linser og vann. Kok opp og tilsett aubergin og tomater. Småkok i 25-30 min. Dryss koriander over og server! Selv har jeg brukt hermetiske tomater og litt forskjellig av krydder, og det blir også godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 21. mai 2007 #2 Del Skrevet 21. mai 2007 Oppskriften som ligger nederst til venstre på denne siden: http://www.epicurean.com/articles/sri-lank...ice-garden.html har jeg lenket til før. Den er veldig god! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gladidag Skrevet 23. mai 2007 #3 Del Skrevet 23. mai 2007 Linser med spinat -fres curry,løk, hvitløk i litt olje ha i linser og surr litt, hell over kyllingbuljong og herm. tomater og kok linsene møre. Tilsett spinat, litt sitronsaft, salt, pepper og garam masala..kok noen minutter til. Linsesalat Kok puylinser møre ha i feks.hakket, tomat, vårløk,paprika,løk,persille og koriander. Hell over dressing av sitronsaft, olje, spisskummen, salt og pepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. mai 2007 #4 Del Skrevet 24. mai 2007 Og pålegg, fant oppskriften på vegetarforumet ( http://vegetarforum.net/forum/YaBB.pl?num=...00066;start=all ) Ca 7,5 dl røde linser 2 løk (brukte en rød og en gul) Olje Salt Vegetakrydder Pepper Litt timian fungerte greit Ca 2-3 spiseskjeer soyamel Et par fedd hvitløk Stek løken myk Kok linsene i like mye vann som du har linser, de skal være helt myke Ha alt i hurtigmikser Er den for løs i konsistensen, ha i soyamel til det er passe konsistens Krydre etter smak Ha alt i en smurt brødform og stek på 100 grader i ca en halvtime, slå av ovnen og la den stå på ettervarmen. Den er løs i begynnelsen, men stivner når den får stå i kjøleskapet en stund. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. mai 2007 #5 Del Skrevet 24. mai 2007 Men jeg hadde ikke vegetakrydder, hadde bare i litt mer salt og andre krydder Hadde heller ikke soyamel, så maismel fungerte bra Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå