Eføy Skrevet 15. april 2007 #1 Del Skrevet 15. april 2007 Jeg har laget gulrotkake i dag. Skal lage glasuren nå. Står at jeg skal blande mykt smør med meliset etc.. Skal jeg smelte smøret, eller skal det bare være mykt? Sikkert dumt spørsmål, men jeg har ikke laget gulrotkake før, og litt kjedelig om jeg ødelegger glasuren. Er jo søndag, og i tillegg er kaken til besøk som kommer! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 15. april 2007 #2 Del Skrevet 15. april 2007 Det står vel slik du sier at det skal være mykt (ikke smeltet). Ellers har jeg bare blandet med ost før så vidt jeg kan huske. Er lenge siden jeg har laget dette. Er smøret hardt og du har dårlig til så bruk hendene og kna det mykt først. Evt. skjær opp med ostehøvel før du knar. Noen oppskrifter. Ingen nevner å smelte noe så vidt jeg ser. http://www.spise.no/oppskrifter/gulrotkake/op_gulrotkake.htm http://oppskrifter.holmen.cc/index.php?kon...pskrift&query=2 http://www.vgb.no/16967/perma/123786/ http://www.kakeprat.no/index.php?option=co...d=117&Itemid=28 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Emma* Skrevet 15. april 2007 #3 Del Skrevet 15. april 2007 Jeg smelter det ikke... Men det må være varmt og mykt også må du røre godt. Hvis ikke blir det smørklumper i glasuren....ekkelt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eføy Skrevet 16. april 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 16. april 2007 Takk for svarene. Jeg ringte svigermor i går (som også skulle få servert kaka), så da ordna det seg! Nå har jeg i hvertfall lært meg å lage smørkrem Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå