Leanne Skrevet 11. april 2007 #1 Del Skrevet 11. april 2007 Vi skal ha navnefest om 3 uker og jeg tenkte jeg skulle servere gjestene en gryterett i tillegg til kaker... Men har ingen gode oppskrifter på dette.... Min svigerinne spiser ikke elg, reinsdyr eller hjortekjøtt.. så jeg vil ha en oppskrift som ikke inneholder det.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 11. april 2007 #2 Del Skrevet 11. april 2007 Hva med kyllinggryte? Jeg pleier å bruke slike frosne kyllinglår. Tiner dem og bruner dem raskt i en gryte. Tar ut og steker løk, hvitløk, selleri og gulrot. Legger kyllingen tilbake og tilsetter hermetiske tomater, oregano, laurbærblad, salt/pepper, litt rødvin og hønsebuljong. Lar småkoke ca 45 minutter og serveres med potetmos (evt ris). Ha gjerne i flere grønnsaker også, f.eks. aubergine, squash, paprika, kikerter osv. Chili con carne er også kjempegodt. Steker kjøttdeig sammen med løk, hvitløk og hakket chili. Har i chilipulver, hermetiske tomater, hermetiske brune bønner, cayennepepper, paprikapulver, salt/pepper og litt hønsebuljong. Lar småkoke en halvtimes tid og serverer med ris, rømme og guacamole. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 11. april 2007 #3 Del Skrevet 11. april 2007 (endret) Hva med kyllinggryte? Jeg pleier å bruke slike frosne kyllinglår. Tiner dem og bruner dem raskt i en gryte. Tar ut og steker løk, hvitløk, selleri og gulrot. Legger kyllingen tilbake og tilsetter hermetiske tomater, oregano, laurbærblad, salt/pepper, litt rødvin og hønsebuljong. Lar småkoke ca 45 minutter og serveres med potetmos (evt ris). Ha gjerne i flere grønnsaker også, f.eks. aubergine, squash, paprika, kikerter osv. Chili con carne er også kjempegodt. Steker kjøttdeig sammen med løk, hvitløk og hakket chili. Har i chilipulver, hermetiske tomater, hermetiske brune bønner, cayennepepper, paprikapulver, salt/pepper og litt hønsebuljong. Lar småkoke en halvtimes tid og serverer med ris, rømme og guacamole. ← Jeg skulle også foreslå chili con carne eller kyllinggryte (uten tomater, men med vin i stedet (coq au vin)). Jeg er også veldig glad i bacalao. Det er dessuten veldig lettvint. Endret 11. april 2007 av bada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå