Gå til innhold

Vannmann


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vannmannen

Meget sosial, menneskekjenner, analyserende, eksperimenterende, skremmes av kjærlighet, omsorgsfull, storsinnet, spredte interesser, glad for forandringer, impulsiv, sykdomsfiksert.

Du har en kreativ hjerne og yter alltid maks for å gjøre fremskritt. På den annen sider du dessverre skjødesløs og upraktisk, noe som resultere i at du gjør de samme feilene om igjen og om igjen. Du lyver en hel del. Folk flest synes du er en idiot. :ler:

Der noe nytt skal innføres bør vannmannen få oppgaven.

Du har en åndelig livskjerne. Du er objektiv, ukonvensjonell og tenker på andre før du tenker på deg selv. Denne livsinnstillingen gir deg frihet til å utføre dine egne ting. Du er alltid på jakt etter en bedre ide. Helst vil du sette verden på hodet for å forandre den. Gjøre den mer menneskelig, men også tvinge den til å føye seg etter deg. Du ønsker fornyelse også når tiden ikke er moden for det. Du står sannsynligvis alltid på et eller annet vippepunkt i livet ditt. Du har mange yrkesmuligheter, blant annet innen vitenskapen. Men du kan også være tryllekunstner eller "nerd". Alle Vannmenn har en magiker i seg. Teknikk tiltrekker deg, du er oppfinnsom og dus med maskiner. Der hvor noe nytt skal innføres, f.eks. et arkivsystem eller en maskin, bør du få oppgaven. Kan det innføres et system som letter arbeidet, gjør du det. Det fremmede fasinerer og det eksotiske opphisser deg. Partneren din må være original, men må ikke trekke for mye av oppmerksomheten bort fra deg. Ekteskap går vanligvis godt om du har barn, eller den ene av partene trenger hjelp. Du liker at ektefellen er avhengig av deg.

(dette fant jeg her: http://www.home.no/quillie/astrologi.htm )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
Gjest Anonymous

mannlige vannmenn er enten trofaste eller så går de ikke av veien for et eventyr på si,men de vil ikke slippe på ekteskap for det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

mannlige vannmenn er enten trofaste eller så går de ikke av veien for et eventyr på si,men de vil ikke slippe på ekteskap for det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Embla s

De vannmenn jeg kjenner (har kjent) er veldig greie, og hva skal jeg si - humanistiske, menneskevenner (klønete sagt). Lite (for)dømmende, snille, hjelpsomme, forståelsesfulle, litt late, kanskje litt selvutslettende til tider? stae, bestemte, karakterfaste. (men det kan jo være tilfeldig)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...