Gå til innhold

Miestetisk


Mie

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Slik rydding er meget nødvendig.

Nei, ting behøver ikke være ikke være perfekt for at det skal være bra. I de fleste familier er det smårusk i maskineriet, men det kan være hyggelig å være sammen likevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mie er så effektiv altså - når det gjelder opprydding i karamell- og sjokoladebokser. Jeg blir rent misunnelig altså...........for jeg er'kke istand til sånn ting jeg :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mener å ha funnet bevis for at husarbeide er skadelig; jeg er nemlig kvalm (i kveld også..) etter å ha ryddet - i kveld var det sjokoladebeholdningen jeg.. eh.. sorterte. :forvirret:

I morgen er vi invitert på fest. Jeg hadde olme planer om å la mannen dra alene, men i kveld gikk det opp for meg at jeg faktisk har lyst til å dra på fest i morgen! Om ikke annet så har jeg en kjole jeg svært gjerne vil bruke. *jåle*

Uheldigvis er det et stykke vei hjemmefra, så jeg må nesten holde ut til mannen vil hjem. Å bli med for så å ville hjem tidlig er jo litt dårlig gjort. (på den annen side har man jo ting man kan lokke med :lur: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mener å ha funnet bevis for at husarbeide er skadelig......

Det har da jeg funnet ut for leeeeenge siden jeg da :dåne:

Sjekk signaturen min for eksempel og div innlegg her på KG. Enten i din eller min dagbok. Brukes visstnok litt omhverandre..........på en måte............. :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise:

Jeg har spist marsipanbrød til frokost. Brød er brød, ikke sant? Det hadde seg nemlig slik at innpakningen var helt ødelagt, så marsipanbrødet stod i fare for å bli tilsmusset. Det var kjøpt i en eksklusiv-hjemmelaget-sjokoladebutikk, så da følte jeg at jeg måtte redde det. *snill*

Formen er ellers nedadgående - jeg er blitt forkjølet! Nå klarer jeg ikke helt bestemme meg for om jeg skal ut å gå en tur, eller om jeg skal slange meg på sofaen sammen med Harry Potter.i Egentlig tror jeg at jeg kan rekke begge deler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:fnise: Ikke sant?!

Formen i dag er elendig, men ikke grunnet gårsdagens festligheter - alkoholinntaket var svært begrenset. Men det er jo ikke rart at en blir sjuk, jeg syntes det nyses, hostes og harkes alle steder for tiden. I dag skal vi også være sosiale, men i litt roligere form så det blir sikkert koselig.

Jeg har lyst til å pælme ut juletreet, men tør ikke foreslå det engang. At diverse annet stæsj, inkludert nisse&engler, har dratt tilbake til nordpolen (bor det engler på nordpolen, eller er det bare nissen som holder hus der?) er faktisk ikke blitt kommentert, så da antar jeg at noen faktisk ikke har lagt merke til det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frekkasen jeg bor sammen med har nettopp påstått at det slettes ikke trenger å være feber som betyr at jeg er så frostig, de kan komme av at det faktisk er skittkaldt i stuen.

Makan til saklig gledesdreper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da synes jeg det er på sin plass at han gjør noe med det - sørger for at du blir varm på en eller annen måte.

Her i huset sitter husets herre under et tykt pledd og fryser, mens jeg lurer på hva jeg kan kle av meg nå, for her er det varmt, så det er nok bare Halvdelen som ikke er i form, her.

Håper formen din er bedre i dag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hæppi nju jer! :)

Dagens store skal-skal ikke; juletreet!

Jeg vil egentlig ha julen ut før jeg begynner i jobb igjen, men det er jo litt vemodig også! Treet er pent, det drysser ikke - men julen er definitivt over. Pakke ned og glede seg til neste jul kanskje? Resten av uken og helgen blir travel, sånn sett er det greit å bare bli ferdig med. (men jeg er så usannsynlig lat i dag..) Fjerning av juletre betyr dessuten at det må støvsuges. :Gjesp: Jeg føler meg så lat at jeg vet ikke en gang om jeg gidder å be mannen om å støvsuge...

Endret av Mie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mjaa. *fremdeles ikke overbevist*

Har så mye jeg skal (eller i hvert fall bør..) gjøre i helgen.. Jeg har nemlig hatt tidenes lateste juleferie helt siden 21. desember og har totalt fortrengt at det finnes ting som skal ordnes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Juletre? :plystre: *bortevekk*

Det var den julen. Apropos rydde vekk julen; i dag hadde vi egentlig planlagt en lett middag etter gårsdagens pinnekjøttseanse, men så hadde vi så mye rester at vi bestemte oss for heller å ta det. Og det kan jeg bare si - pinnekjøtt er supergodt, men to dager på rad i tillegg til julaften og restene etter da - det blir rett og slett litt for mye av det gode.

Egentlig bra det er hverdag igjen, selv om jeg kunne tenke meg å hoppe over januar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje vi rett og slett bør hoppe helt frem til påske?

Blir jo helt utslitt av julemas og påsken er en mye greiere høytid sånn sett.

Godt nyttår!!

Kanskje vi sees i 2008 en gang?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ut som en god idè - i hvert fall helt til jeg kom på at det da ikke blir noe opphold mellom julemarsipanen og påskemarsipanen. Gudene skal vite at jeg trenger en pause.

Treffes i 2008 ja! Vi må få det til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du har kanskje rett i det med marsipanen... selv om jeg faktisk har hoppet over hele marsipan-fråtsingen i år. Klart å stappe i meg en drøss med belgisk og sveitsisk tex-freesjokolade i stedet.

Vi får til noe i 2008. Må bare få ut fingeren. Vi østlendingene har jo nesten lovet å flytte på rumpa vår også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...