Gå til innhold

Tips til helgen..


Snuppen

Anbefalte innlegg

Høres litt dumt ut..men kjæresten min kommer helgen om to uker..vi ses hverandre ikke så ofte,3 helger i uka kanksje..og hver gang har alltid en av oss mye å gjøre med studier osv. så blir aldri til at vi får funnet på noe/gjort no litt ekstra.. føler av og til d bare blir til at vi sover sammen..

tenkte nå å finne på no moro,så vi fikk mye ut av helgen og fikk funnet på no moro sammen!..

er d noen som har no tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva liker dere å gjøre da? Kanskje ta en tur på fjellet og stå snowboard? Sitte foran peisen i en hytte på kvelden og drikke rødvin? Aketur i korketrekkeren? Langrenn i marka? Gocart? Dansekurs? Matlagingskurs? Gå lange turer på dagen og ligge sammenflettet og se film på kvelden?

Hva liker du å gjøre ellers da? Hva liker han å gjøre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja,jg skulle vel fortalt litt om det å..hmm

foto,ta bilder,gå turer (Var på fjellet for to helger siden) , vet liksom ikke:S hm vi har ikke funnet på så mye ordentlig sammen..derfor jg ville gjøre no moro nå men aaaner ikke hva..

lang tur og så film på kvelden er bra forslag..men vi sitter alltid og ser på film,er liksom DET vi gjør.. :0/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Driver dere med noe sportaktig? Snowboard, ski, alpint, akebrett, skøyter? Skøyter!! Det kan dere gjøre!

Må si jeg stemmer for å leie hytte på fjellet og stå på snowboard, ta med kamera i bakken og ta masse kule bilder! Så kan dere dra tilbake til hytta og varme dere + spise middag, og så gå kveldstur i mørket i den deilige stillheten på fjellet. Ta med kamera og blitz! Og selvfølgelig: HA SNØKRIG! :)

Eller vet du hva! Dere kan jo ta en langhelg i Paris! Eller London! Eller Göteborg for den saks skyld! Koster jo ingenting å reise lenger! Bo på herberger eller annet billig møl og gå hånd i hånd i ukjente gater!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Reising blir litt vanskelig siden han kommer sent frdag,og drar ikke så sent søndag..men tusentakk for tips!.. *tenke* hmm :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis ikke dere kan reise noe sted for å gå hånd i hånd i ukjente gater så hvorfor ikke gjøre det der dere bor? Hvis det er i en by, finn en ny bydel hvor dere ikke er så kjente og gå på utflukt! Finn en cafe eller pub, sitt ned og ta et glass og en god samtale. Opplev noe nytt sammen! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det var lurt! Finn en liten bistro i en bydel dere ikke pleier å være i, og kos dere. Se også etter om det er noen konserter eller lignende den helgen som dere kunne tenke dere å fått med dere. Kanskje noen utstillinger?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...