Gjest Svimle Skrevet 13. februar 2007 #241 Del Skrevet 13. februar 2007 Ja, åsså notiser i avisene under "vi gifter oss" ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sun Mei Skrevet 13. februar 2007 #242 Del Skrevet 13. februar 2007 Ja,det må være veldig okei med ordentlige bilder.Har troa på hun venninna mi,for vi er veldig like smaksmessig,og hun skjønner hvilken "look" vi vi ha på bildene. Husker jeg så bryllupsbilder av dere,Sunnis,og dere var veldig fine. ← Takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 13. februar 2007 #243 Del Skrevet 13. februar 2007 Sånn, nå har jeg fylt på mer.Takk,Svimle! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svimle Skrevet 13. februar 2007 #244 Del Skrevet 13. februar 2007 Kom på en ting til; husk te til gjester som ikke drikker kaffe! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 13. februar 2007 #245 Del Skrevet 13. februar 2007 Det skal jeg absolutt huske på,Svimle,særlig siden jeg ikke er store kaffedrikkeren selv. Ellers så lurer jeg på om jeg har blitt angrepet av for tidlig pms .Har skrekkelig lyst på sjokolade,og på klissete pasta med mblåmuggost og svinefilet....kanskje jeg må gjøre noe med det?Ihverfall middagsbiten... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svimle Skrevet 13. februar 2007 #246 Del Skrevet 13. februar 2007 Åh, middagsbiten hørtes fantastisk ut. Skjønner ikke at folk ikke kan like blåmuggost, det som er SÅ godt! Hvordan lager du blåmuggost-sausen til pastaen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 13. februar 2007 #247 Del Skrevet 13. februar 2007 Tjihi,jeg skjønner heller ikke hvordan folk kan mislike blåmuggost, jeg digger det! Sausen min lager jeg litt på slump,egentlig,men basen er fløte som jeg koker opp med hele hvitløksfedd,til feddene er møre,og så har jeg i blåmuggost etter smak, salter,peprer og har som regel i en skvis sitron hvis jeg ikke har hvitvin i huset. Serverer gjerne asparges til,eller bare en neve hakka persille.Hvitløksbaggiser er godt til. Og så har jeg en boks viiiiiiin.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svimle Skrevet 13. februar 2007 #248 Del Skrevet 13. februar 2007 Åh.. *slafs* Den der skal jeg prøve en gang Jeg fikk mannen til å smake på reker i no saus av blpmuggost (var på big horn og spiste), og han rynket skikkelig på nesen da jeg sa hva det var. Men han syntes det var kjempegodt, så neste gang vi spiste der bestilte han faktisk det! Så jeg kan helt sikkert lage det til pasta en gang :slafs: Er det matfløte du bruker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 13. februar 2007 #249 Del Skrevet 13. februar 2007 Det varierer.Hvis jeg vil føle meg "sunn" bruker jeg matfløte,men som regel gjør jeg ikke det. Syns jeg er ganske heldig som har en mann som liker blåmuggost,hadde vært kjedelig om han ikke hadde likt det.God at mannen din også er (ihvertfall på vei inn i) i blåmuggostland. Gleder meg til O kommer hjem,til å lage deilig middag,og til å kose oss med Greys Anatomy i kveld. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svimle Skrevet 13. februar 2007 #250 Del Skrevet 13. februar 2007 Kos dere masse i kveld! Jeg er jobb-enke i kveld også, men skal kikke på tv og nyte den gode følelsen jeg har mht oppgaven og lesingen jeg har gjort i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 13. februar 2007 #251 Del Skrevet 13. februar 2007 Ja,jeg har jo vært i boka di og lest,så jeg vet jo at du har vært kjempeflink. Ha en koooooooooz kveld! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 13. februar 2007 #252 Del Skrevet 13. februar 2007 Ooohlalaaa,middagen ble goooood! Akkurat sånn som jeg hadde tenkt meg det på forhånd, så nå er jeg mett og fornøyd. Til dessert blir det noen bokstavkjeks, siden disse har kommet tilbake i grov utgave,kanskje jeg til og med klarer å sette sammen noen obskøne ord? Og ellers ser jeg at jeg må teste nye smileyer! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 13. februar 2007 #253 Del Skrevet 13. februar 2007 Siden jeg er så fornøyd med min egen kokkelering i dag,så skriver jeg oppskriften her: *Salte og pepre en indrefilet av svin,brun den i stekepannen,og setek videre i ovnen,ca 15-20 minutter.La hvile noen minutter * en pakke fløte og 4 hvitløksfedd kokes inn på middels varme til fløten er redusert med omtrent 50 % * ha i ca 1/2 pakke Normanna og kjør det hele jevnt med stavmikser * smak til med salt,pepper og sitronsaft Serveres med tagliatelle (båndspaghetti) og gjerne en grønn salat, ruccola e.lign. Asparges er også glimrende til, eller en enkel tomatsalat. Hvitløksbrød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svimle Skrevet 13. februar 2007 #254 Del Skrevet 13. februar 2007 kanke du komme og kokkelere her i morgen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 14. februar 2007 #255 Del Skrevet 14. februar 2007 (endret) Mornmornmorn! Kaldt! Svimle,jeg kan nok desverre ikke komme i dag....kommer nok til å være litt opptatt med småromlemantiske ting,selv om det bare blir veldig uskyldig-føler liksom ikke helt for å hive meg på foreløbig. I dag kom prøvene på stoff til kjolen! Det var tre typer sateng,vanlig rudesateng,mikrosateng,som er lettere og mer finvevd,og så silkesateng og chiffon. Silkesateng..... men jeg må maile litt med dama og høre hvordan prisen blir om jeg velger det,hvis ikke er sateng absolutt godt nok. Jeg har tenkt å prøve meg på en liten gåtur i dag,jeg,ned til bokhandelen.Skulle ha ordnet en liten valentinesting til O, en reisehåndbok om Sveits til svigerfrøet og hentet en pakke. Endret 14. februar 2007 av lillelou Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svimle Skrevet 14. februar 2007 #256 Del Skrevet 14. februar 2007 Er det mye skimmer i silke-satengen? Åh.. ja.. er jo valentines day i dag.. husket ikke på det, jeg. Men i den anledning: :kline: Happy valentines day, schnuppa!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 14. februar 2007 #257 Del Skrevet 14. februar 2007 Sjallais, Svimle! Skal komme i boka di med valentineshilsen etterpå. Silkesatengen har jo et visst skinn,men det er matt og lekkert og ikke det minste glorete *fristet*. Og nå ser jeg at jeg hadde skrevet rudesateng,men alle skjønner vel at det skulle vært en "b" først... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Svimle Skrevet 14. februar 2007 #258 Del Skrevet 14. februar 2007 Jeg skjønte det vaffal Blir spennende å se hvilket stoff du lander på! hvis det hadde vært mye skimmer i silkesatengen (da tenker jeg sånn skimmer som er i silkesateng man får sengetøyet i - det skinner jo sånn at det stikker i øynene ), så hadde det kanskje blitt for mye for kjolen din. Men når den er matt som du sier, så blir det sikkert kjempelekkert!! :-D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 14. februar 2007 #259 Del Skrevet 14. februar 2007 Hiihi,sånn glitrende stoff ville jeg ikke ha hatt! Det hadde blitt litt....eeeeeh... Skal maile kjoledama og høre hva prisforskjellen blir,og om silkesatengen fins i andre farger enn offwhite,selv om det jo også er veldig brudete og nydelig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillelou Skrevet 14. februar 2007 #260 Del Skrevet 14. februar 2007 Tilbake fra tur til posten! Det gikk fint,og såret bråker ikke så mye som jeg hadde frykta. Fikk revet med meg en kokebok til O (det lønner seg å ha ansatt-konto på bokhandel) og den omtalte reiseguiden. Fornøøøøyd! Og har funnet ut at jeg vil på ferie til Provence eller Italia neste år.Kanskje vi finner noen å ta med oss? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg