Dorri Skrevet 27. november 2006 #1 Del Skrevet 27. november 2006 Ja, jeg lurer rett og slett på din oppskrift på verdens beste kjøttkaker. Saftige, gode kjøttkaker (nam) Jeg har 2 kg kjøttdeig som jeg skal steke opp å fryse, men hvordan lager jeg de aller, aller beste kjøttkakene? Haster litt med svar, da jeg MÅ lage de i dag. Takker så mye til de som vil dele oppskrifter på dette med meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madam Felle Skrevet 27. november 2006 #2 Del Skrevet 27. november 2006 2 kg kjøttdeig 3 egg 2-3 ss potetmel en kvart løk 1 ss grillkydder ( kan ta mindre, om du ikke liker så mye krydder) litt pepper 1 ts paprikapulver 1 dl fløte melk etter behov ( deigen bør ikke være for kompakt, men heller litt løs) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 27. november 2006 #3 Del Skrevet 27. november 2006 Hmm, så mye godt du hadde i! Jeg bruker bare ta å fylle det lille 2,5 dl "litermålet" som følger med hurtigmixeren med havregryn (til en pakke kjøttdeig), og deretter fylle det opp med vann, dette blander jeg godt inn i kjøttdeigen (derav mikseren) og tilsetter en god del pepper (jeg elsker pepper) og litt annet krydder som jeg finner i hylla. Har hatt løk i noen ganger, men vi bruker veldig lite løk, så somregel har jeg ikke det. Og ja, et egg om jeg har. Fikk lyst på kjøttkaker! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 27. november 2006 #4 Del Skrevet 27. november 2006 Bruker å lage på en halv kg,så det er bare å gange opp til riktig kg, men: 500g kjøttdeig 2.5 ss potetmel 1.5 dl vann 1 egg salt muskattnøtt ingefær Synes de er ganske gode selv, og mann og barn elsker de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorri Skrevet 27. november 2006 Forfatter #5 Del Skrevet 27. november 2006 2 kg kjøttdeig 3 egg 2-3 ss potetmel en kvart løk 1 ss grillkydder ( kan ta mindre, om du ikke liker så mye krydder) litt pepper 1 ts paprikapulver 1 dl fløte melk etter behov ( deigen bør ikke være for kompakt, men heller litt løs) ← Denne så veldig god ut. Bruker du kremfløte eller matfløte? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest niomi Skrevet 27. november 2006 #6 Del Skrevet 27. november 2006 Bruker å lage på en halv kg,så det er bare å gange opp til riktig kg, men: 500g kjøttdeig 2.5 ss potetmel 1.5 dl vann 1 egg salt muskattnøtt ingefær Synes de er ganske gode selv, og mann og barn elsker de ← Gjør som deg, men putter i et par-tre gode hvitløksfedd i tillegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 27. november 2006 #7 Del Skrevet 27. november 2006 Jeg ler litt for meg selv her. Skal lage kjøttkaker i dag for første gang på mange år. Inspirert av tråden. Tipper sønnen i huset blir fornøyd da han elsker kjøttkaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karamba Skrevet 27. november 2006 #8 Del Skrevet 27. november 2006 2 kg kjøttdeig 3 egg 2-3 ss potetmel en kvart løk 1 ss grillkydder ( kan ta mindre, om du ikke liker så mye krydder) litt pepper 1 ts paprikapulver 1 dl fløte melk etter behov ( deigen bør ikke være for kompakt, men heller litt løs) ← Samme som over, men har også strøkavring i... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå