Gå til innhold

Hvordan lager du verdens beste kjøttkaker? HASTER!


Dorri

Anbefalte innlegg

Ja, jeg lurer rett og slett på din oppskrift på verdens beste kjøttkaker.

Saftige, gode kjøttkaker (nam)

Jeg har 2 kg kjøttdeig som jeg skal steke opp å fryse, men hvordan lager jeg de aller, aller beste kjøttkakene?

Haster litt med svar, da jeg MÅ lage de i dag.

Takker så mye til de som vil dele oppskrifter på dette med meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Madam Felle

2 kg kjøttdeig

3 egg

2-3 ss potetmel

en kvart løk

1 ss grillkydder ( kan ta mindre, om du ikke liker så mye krydder)

litt pepper

1 ts paprikapulver

1 dl fløte

melk etter behov ( deigen bør ikke være for kompakt, men heller litt løs)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, så mye godt du hadde i!

Jeg bruker bare ta å fylle det lille 2,5 dl "litermålet" som følger med hurtigmixeren med havregryn (til en pakke kjøttdeig), og deretter fylle det opp med vann, dette blander jeg godt inn i kjøttdeigen (derav mikseren) og tilsetter en god del pepper (jeg elsker pepper) og litt annet krydder som jeg finner i hylla. Har hatt løk i noen ganger, men vi bruker veldig lite løk, så somregel har jeg ikke det. Og ja, et egg om jeg har.

Fikk lyst på kjøttkaker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker å lage på en halv kg,så det er bare å gange opp til riktig kg, men:

500g kjøttdeig

2.5 ss potetmel

1.5 dl vann

1 egg

salt

muskattnøtt

ingefær

Synes de er ganske gode selv, og mann og barn elsker de :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 kg kjøttdeig

3 egg

2-3 ss potetmel

en kvart løk

1 ss grillkydder ( kan ta mindre, om du ikke liker så mye krydder)

litt pepper

1 ts paprikapulver

1 dl fløte

melk etter behov ( deigen bør ikke være for kompakt, men heller litt løs)

Denne så veldig god ut.

Bruker du kremfløte eller matfløte?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker å lage på en halv kg,så det er bare å gange opp til riktig kg, men:

500g kjøttdeig

2.5 ss potetmel

1.5 dl vann

1 egg

salt

muskattnøtt

ingefær

Synes de er ganske gode selv, og mann og barn elsker de :)

Gjør som deg, men putter i et par-tre gode hvitløksfedd i tillegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg ler litt for meg selv her.

Skal lage kjøttkaker i dag for første gang på mange år. Inspirert av tråden.

Tipper sønnen i huset blir fornøyd da han elsker kjøttkaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 kg kjøttdeig

3 egg

2-3 ss potetmel

en kvart løk

1 ss grillkydder ( kan ta mindre, om du ikke liker så mye krydder)

litt pepper

1 ts paprikapulver

1 dl fløte

melk etter behov ( deigen bør ikke være for kompakt, men heller litt løs)

Samme som over, men har også strøkavring i...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...