Gå til innhold

Bare må ha det!


Gjest Sille

Anbefalte innlegg

Gjest Frk. Grønn

Koser du deg på ferie? :)

Jeg snapper opp boktips overalt, så jeg er spent på hva du synes om Utvalgte emner i katastrofefysikk for den har jeg lurt på om jeg skulle lese :lese:

:goodbye:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Sille

Jeg har nettopp kommet inn døra etter noen dager blant stupbratte, ville fjell, kritthvite strender og nydelige fiskevær. Lofoten er definitivt the place to be :)

Kommer sterkere tilbake...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sille

Jeg teller litt på knappene om jeg skal legge dagboken død, iallfall for en stund. Jeg er temmelig uinspirert for tiden, og det er heller ikke noen fordel for potensielle lesere at jeg egentlig byr på lite av meg selv. Det blir mest "i dag har jeg gjort bla, bla, bla...". Jeg får ikke til å være så åpen på nett som det (kanskje?) kreves for å få en lesbar, interessant og god dagbok med noe å melde.

Jeg får tenke litt...

------

Ellers er første del av ferien over. Jeg har badet, padlet kajakk, gått på fjellturer, fisket, drukket rødvin, vært supersosial. Storkost meg, rett og slett.

Lørdag reiser jeg herfra, med kurs for Middelhavet :) Kjipt at det blir uten sambo, jeg lengter, nå er det to og en halv uke siden jeg så han sist. Men den som venter på noe godt osv.

Nå: lakke tånegler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ansjoni

God tur, kos deg masse! Håper du får en helt herlig tur.

Skjønner godt du saver kjæresten, tenkt så deilig det blir å se hverandre igjen da! :hoppe:

Jeg liker forresten å lese i dagboken din, så håper du ikke "legger den ned" :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håper heller ikke du "legger ned"... Kommer til å savne deg, i tilfelle!

Ble tåneglene fine? ;) Jeg synes du og samboer'n er tøffe som ferierer hver for dere, tror ikke jeg hadde taklet det noe særlig. Men samtidig høres det ut som om ferieplanene dine både har vært og er veldig allrighte! :)

Kos deg masse på utelandstur! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest Frk. Grønn

Håper ikke dagboken din blir lagt helt ned! Kanskje har du funnet litt inspirasjon på ferie? ;)

Har vært på 5 + 14 dagers ferie uten sambo i år og det var skikkelig deilig å komme hjem i går :hjerte: Og som du sier: den som venter på noe godt... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Annonse

Jeg har hatt manglende inspirasjon og skrivesperre denne sommeren. Real life har vært prioritert ;)

Sommeren 2008 har vært deilig. Jeg er proppet med gode minner fra både inn -og utland, de skal bli gode å ha utover høsten og vinteren. For noen dager siden kom jeg fra tredve grader til ti på Gardermoen. Jeg vasker vemodig sommerklærne for siste gang i år. Nå skal de snart pakkes bort igjen. Likevel er det noe over høsten som jeg liker. Jeg liker litt rufsete vær (iallefall innenfor rimelighetens grenser), jeg liker klar luft, og skogen er vel aldri vakrere enn i overgangen mellom sommer og høst. For meg er høsten det nyttårsaften er for andre: jeg begynner på en ny frisk, som regel full av tanker og ideer om hva jeg vil gjøre annerledes og med ganske tydelige mål. Jeg får alltid lyst å ommøblere, kjøpe nye møbler, planlegge reiser, utvikle meg på jobben og restarte kroppen.

Denne høsten er jeg student på deltid. For første gang i mitt liv tråkker jeg i dørene på Blindern, og det er merkelig, interessant og morsomt. Det gjør at dagene blir kortere og at søndagene bør brukes på lesing. Jeg synes det er helt greit, i alle fall så langt. Jeg er så fornøyd med å få knagger å henge tingene på, jeg har manglet de knaggene i jobben min. Jeg er fornøyd helt inn i margen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Real life er jo tross alt... vel, real. Skjønner deg godt, jeg. :)

Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver om at høsten er en ny start. Jeg kan gå og planlegge alt fra skolestart til høstgarderobe i juli. :ler: Nyttårsaften er så midtvinters i forhold. ;)

Godt å høre at du trives med studiene! Knagger er veldig kjekt å ha. :) Hvor ofte må du inn til byen for forelesninger o.l.? Er det samlingsbasert eller enkeltforelesninger?

Godt å høre fra deg igjen! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei itla, trivelig at du er innom og hilser på :) Jeg er inne i Oslo omtrent et par dager ukentlig nå i starten, så blir det litt mindre etterhvert som eksamensoppgave utdeles, og hjemmearbeidet øker. Har i alle fall funnet ut at jeg aldri i mitt liv blir noen pendler. Å sitte å humpe på en buss i kø omgitt av mennesker med diverse mindre heldige uvaner, blir bare aldri meg. Dessuten føles tiden på bussen så uendelig bortkastet. Heldigvis blir det mindre av den slags etterhvert. Jeg er uendelig imponert over dem som pendler denne veien tur-retur hver eneste dag *bøye seg i støvet*

Lørdag. Og gjett at denne lørdagen har vært etterlengtet. Har sovet i intet mindre enn ti timer i natt, jeg må ha vært helt skutt. Har følt meg litt på etterskudd med både søvn og arbeidsoppgaver denne uka, så det er sikkert det som har tatt litt på.

Vi har sittet på utekafè i dag, det var så deilig da solen tittet frem bak skyene. Fremdeles ganske kaldt, men likevel godt med sollys som varmet litt i kinnene.

Jeg vasker klær, og har fyrt opp i ovnen. Har kjøpt en haug med aviser og magasiner, så nå kan helga bare komme :Nikke:

Vi får attpåtil servert tre-retters i kveld. Et vennepar av oss tapte en uhøytidelig konkurranse, og en tre-retters med drikke var "straffen". Til stor glede for oss :tommelsmil:

Jeg har kjøpt smalordner, nå skal jeg sortere skolepapirer, det flyter fritt her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ser ut til at katten vår er blitt borte. Har ikke sett han siden fredag :tristbla:

Og jeg ble spurt om jeg var gravid i går. Nei, det er bare sjokolade. Dustekjerring. :sinna:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååh, så trist med pusen! Men det kan jo hende den bare er på vift? Krysser fingrene for at den dukker opp igjen snart! :klemmer: (Min katt kunne være borte i en uke i slengen før han plutselig kom hjem igjen da han var yngre. Vi tror han var på lengre jaktturer...)

Og ja, dustekjerring! Jeg kommenterte tilbake på en sånn kommentar at "ja, jeg er gravid med sjokoladeegg" en gang. Da ble det stille... :ler: (Jeg hadde stappet i meg litt for store mengder av Cadburys Caramel Eggs.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk for omtanke, damer :klem:

Jeg krysser virkelig fingre og tær for at katten dukker opp igjen. En annen mulighet er faktisk uutholdelig å tenke på. Det er helt utrolig hvor glad man kan bli i et sånt lite vesen.

Ettermiddagene suser avgårde. Litt husarbeid, middagslaging, avislesning, et par telefoner og internett; dermed var den kvelden over.

Jeg har lagt inn bestilling på hm.com :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Frk. Grønn

Hva har du bestilt fra H&M? *veldig nysgjerrig*

New York er en stor drøm for mange. Selv kunne jeg tenkt meg å reise dit i førjulstiden. Tror det er litt magisk stemning á la Hjemme alene ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Frk. Grønn & Ansjoni & itla :smilyblomst: Det er så hyggelig at dere skriver litt her, selv om jeg er ganske så fraværende for tiden.

Først av alt; pusen er ikke dukket opp, nå har han vært borte i snart tre uker. Det er helt ulikt han, har aldri skjedd før at han har vært vekk i mer enn to døgn. Jeg klarer nesten ikke å tenke på det, savner det lille dyret der noe så inn i margen :( Synes stadig jeg "ser" han i små glint, det kan være skygger, reflekser i vinduet osv., og jeg hopper til hver gang. Og blir like skuffet hver gang :(

Fordelen, hvis man kan kalle det det, er at dagene er veldig travle. Jeg studerer jo ved siden av jobben, og det blir selvsagt mer jobbing enn beregnet, og pensumet på studiet er større enn beregnet. Så jeg forsøker å redusere tiden på nettet til et minimum, men jeg er jevnlig inne og følger med hvordan det går med dere, selv om jeg ikke skriver så mye.

Har forresten fått utdelt eksamensoppgaven for et par uker siden, den skal leveres til jul. Nesten altfor lenge til, jeg er av typen som trenger å bli presset ganske heftig for å prestere. Så sånn sett ligger vel oppgaven mer eller mindre uberørt til i november en gang, hvis jeg kjenner meg selv rett.

I dag har jeg hjemmekontor (thank God for oppfinnelsen av det -det er min sjans til å få bakt litt brød og vasket klær denne uka her;)) mens jeg løper til og fra datamaskinen. Har allerede fått gjort endel jobbrelaterte greier, noe som krever mye kons og lite forstyrrelser, og da er det ideelt å sitte hjemme i ro og fred.

Next: :kaffekopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...