Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

God morgen Nilma :)

Må bare innom med oppdatering om London-turen vår. Har bestillt billetter nå, for det viste seg at vi faktisk får lov til å ordne det selv og bare sende regningen til dem som deler ut premien. Så da ble det plutselig en ukes reise, der vi betaler fem av syv overnattinger selv :sjenert:. Endte selvfølgelig på direkteruta siden det er mest praktisk, men jeg lurer seriøst på hvordan vi skal klare å være på Stansted i tide til å rekke flyet hjem klokka 08:25 en lørdag morgen. Det blir mildt sagt en utfordring. Mulig vi tar den siste natta på et hotell nært flyplassen eller i alle fall nær riktig jernbanestasjon for å få litt bedre tid...

Ellers fristes jeg litt av å bo i Nothing Hill denne gangen, det virker så koselig, selv om det jo er litt klisje. Eventuelt finne et hotell som er veldig strategisk plassert i forhold til t-banen, det er jo egentlig det mest praktiske.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Begonia
:hallo: Siden vi stadig møtes inne hos Badiane, og du har vært på besøk i blomsterpotta mi, fant jeg ut at det var på tide å si hei til deg også. Så nå har jeg sittet her og lest om mat og klart å bli sulten opptil flere ganger...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen Nilma :)

Må bare innom med oppdatering om London-turen vår. Har bestillt billetter nå, for det viste seg at vi faktisk får lov til å ordne det selv og bare sende regningen til dem som deler ut premien. Så da ble det plutselig en ukes reise, der vi betaler fem av syv overnattinger selv :sjenert:. Endte selvfølgelig på direkteruta siden det er mest praktisk, men jeg lurer seriøst på hvordan vi skal klare å være på Stansted i tide til å rekke flyet hjem klokka 08:25 en lørdag morgen. Det blir mildt sagt en utfordring. Mulig vi tar den siste natta på et hotell nært flyplassen eller i alle fall nær riktig jernbanestasjon for å få litt bedre tid...

Ellers fristes jeg litt av å bo i Nothing Hill denne gangen, det virker så koselig, selv om det jo er litt klisje. Eventuelt finne et hotell som er veldig strategisk plassert i forhold til t-banen, det er jo egentlig det mest praktiske.

Så bra! En uke i London er jo supert. :tommelsmil:

Det går jo tog tidlig nok, problemet er jo å våkne. ;) Det går sikkert bra, vi har tatt 07.20-flyet fra Heathrow et par ganger, men da har vi riktignok bodd like ved Paddington og Heathrow Express.

Enig i planen om å finne et hotell nær en undergrunnstasjon, da er det jo (nesten) det samme hvor man bor.

:hallo: Siden vi stadig møtes inne hos Badiane, og du har vært på besøk i blomsterpotta mi, fant jeg ut at det var på tide å si hei til deg også. Så nå har jeg sittet her og lest om mat og klart å bli sulten opptil flere ganger...
Hei Begonia, så hyggelig! Det er mye matprat her, ja, jeg synes det er så deilig å kunne legge ut i det vide og det brede uten å kjede vettet av omgivelsene mine. :ler:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helen Parr
Hei Begonia, så hyggelig! Det er mye matprat her, ja, jeg synes det er så deilig å kunne legge ut i det vide og det brede uten å kjede vettet av omgivelsene mine. :ler:

Det er kanskje den viktigste motivasjonen til å ha dagbok, er det ikke det? Man kan øse ut av seg med trivialiteter uten å måtte tvinge noen til å høre etter. Samtidig vet man at det finnes tilstrekkelig med mennesker der ute som likevel leser. Og siden akkurat det er frivillig, kan ingen skylde på at jeg skriver om kjedelige ting. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Begonia
Hei Begonia, så hyggelig! Det er mye matprat her, ja, jeg synes det er så deilig å kunne legge ut i det vide og det brede uten å kjede vettet av omgivelsene mine. :ler:

Ja, det er greit med egen dagbok, hvor man kan snakke om akkurat det man vil. Også er det opp til andre om de vil lese det eller ikke. Inne hos meg er det vel strikking som er en gjenganger. Blir ikke så mye avansert matlaging hos meg for tiden. Er liksom ikke så moro å bruke masse tid på å lage mat bare til meg. Men for all del, jeg passer på å spise skikkelig middag nesten hver dag. Det blir bare de litt enklere variantene. Også elsker jeg å bake kaker. Men det bør jeg ikke gjøre nå. Sliter litt med en bunad som har krympet i skapet... :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er kanskje den viktigste motivasjonen til å ha dagbok, er det ikke det? Man kan øse ut av seg med trivialiteter uten å måtte tvinge noen til å høre etter. Samtidig vet man at det finnes tilstrekkelig med mennesker der ute som likevel leser. Og siden akkurat det er frivillig, kan ingen skylde på at jeg skriver om kjedelige ting. :)
Nettopp! :Nikke:

Ja, det er greit med egen dagbok, hvor man kan snakke om akkurat det man vil. Også er det opp til andre om de vil lese det eller ikke. Inne hos meg er det vel strikking som er en gjenganger. Blir ikke så mye avansert matlaging hos meg for tiden. Er liksom ikke så moro å bruke masse tid på å lage mat bare til meg. Men for all del, jeg passer på å spise skikkelig middag nesten hver dag. Det blir bare de litt enklere variantene. Også elsker jeg å bake kaker. Men det bør jeg ikke gjøre nå. Sliter litt med en bunad som har krympet i skapet... :fnise:
Jeg synes absolutt det er viktig å lage skikkelig mat, selv om det "bare" er til seg selv (og det er ikke "bare", forresten!). Kaker er jeg derimot ikke noe god på, jeg synes rett og slett kakebaking er utrolig kjedelig - men det har kanskje en sammenheng med at jeg er mer glad i middagsmat enn kaker.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Begonia
Nettopp! :Nikke:

Jeg synes absolutt det er viktig å lage skikkelig mat, selv om det "bare" er til seg selv (og det er ikke "bare", forresten!). Kaker er jeg derimot ikke noe god på, jeg synes rett og slett kakebaking er utrolig kjedelig - men det har kanskje en sammenheng med at jeg er mer glad i middagsmat enn kaker.

Ja, det er viktig med skikkelig mat. Heldigvis er det mye godt og sunt som er forholdsvis enkelt å lage. Også lager jeg som regel nok til to dager, slik at jeg kan ha oppvarmete rester annenhver dag.

Jeg må bare innrømme at jeg er litt for glad i kaker jeg da... Men det er ikke ofte jeg baker nå. Var annerledes da jeg bodde sørpå. Da hadde jeg nesten alltid kaker i kjølerommet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere oppdager vel at jeg blir borte likevel, så jeg kan like godt legge det ut her :ler:

Skal reise i uke 16, midt i april altså. Og det blir faktisk en hel uke, men det er fem dager vi må betale hotell for selv, for mannen har vunnet en reise til London med to overnattinger. Vi syntes rett og slett at to overnattinger var litt lite, så vi spurte om vi kunne betale for litt ekstra på egenhånd, og det var heldigvis greit :)

Hotellet ser jo skikkelig romantisk ut, men prisene er vel kanskje deretter?

Nå flommer det over av London-prat her, men jeg regner med at det er greit for Nilma :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fakse, 1 uke i London høres deilig ut. Jeg er en av de som godt legger litt penger i hotell da, er et lite luksusdyr...hihihi Til gjengjeld er jeg elendig på shopping, nåja annet enn mat da..., så alt i alt blir ikke reisebudsjettene så ille likevel. ;) Selv har jeg ingen umiddelbare reiseplaner, annet enn en tur til gamlelandet, men siden jeg og mannen har så sinnsykt mye bonuspoeng prøver vi å finne ut hvor vi vil dra. Tror valget står mellom øde hvite strender+ stoby i Malaysia og safari i Afrika. Spørs da hvor mye vi vil bruke, selve flyturen blir jo bonusreise. Vanskelig å bestemme seg! :fnise:

Og det er viktig å lage god og skikkelig mat selv om man er alene. Synes det er viktig for trivselen rett og slett. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå flommer det over av London-prat her, men jeg regner med at det er greit for Nilma :ler:
Heeeeelt i orden! :jepp:

Fakse, 1 uke i London høres deilig ut. Jeg er en av de som godt legger litt penger i hotell da, er et lite luksusdyr...hihihi Til gjengjeld er jeg elendig på shopping, nåja annet enn mat da..., så alt i alt blir ikke reisebudsjettene så ille likevel. ;)
Jeg er i grunnen glad i luksus, men likevel prioriterer vi sjelden å bruke noe særlig penger på hotell, for vi er jo ikke der annet enn for å sove. Det hadde nok vært noe annet om vi reiste på skikkelig avslapningsferie. Matshopping er forresten min foretrukne variant også, jeg blir fort lei klesbutikker. ;)

Selv har jeg ingen umiddelbare reiseplaner, annet enn en tur til gamlelandet, men siden jeg og mannen har så sinnsykt mye bonuspoeng prøver vi å finne ut hvor vi vil dra. Tror valget står mellom øde hvite strender+ stoby i Malaysia og safari i Afrika.
Begge deler høres deilig ut!

Og det er viktig å lage god og skikkelig mat selv om man er alene. Synes det er viktig for trivselen rett og slett. :)
Hjertens enig! Jeg lagde bestandig ordentlig middag til meg selv før jeg traff mannen, og om han er bortreist koser jeg meg stort med å lage gode måltider til meg selv.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjertens enig! Jeg lagde bestandig ordentlig middag til meg selv før jeg traff mannen, og om han er bortreist koser jeg meg stort med å lage gode måltider til meg selv.

Ja, koser meg også når mannen er borte, da kan jeg lage ting jeg liker godt, men som han kanskje ikke er så begeistret for. Ikke for det, han spiser det han får servert som regel, men jeg ser ikke helt poenget (eller gelden ved) å lage mat bare 1 av oss setter pris på. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er også blant dem som er (minst) like nøye med menyen når jeg er alene som ellers. :sjenert:

Bra det er flere av oss, selv om jeg skal innrømme at jeg kan finne på å lage skikkelig junkfood også. Oki, gourmetjunkfood kanskje, tross alt kverner jeg kjøttet selv når jeg skal lage burger... :) Men for meg er mat viktig, jeg kan ikke spise hva som helst bare for å spise det. Jeg kan godt finne på å heller gå sulten fremfor å spise kjip mat altså...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagens matspørsmål: Jeg hadde egentlig tenkt å ha koriandertorsk med gulrotpilaff, men vi hadde indisk mat i går, og restene til lunsj i dag, så jeg har egentlig lyst på noe annet enn ris. Samtidig har jeg lyst til å prøve noe nytt, så de gamle favorittene utgår. Forslag til noe annet jeg kan bruke en fin torskefilét til?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Torsk med pesto servert med tagliatelle og cherrytomater er godt. Eller surret i bacon/spekeskinke og servert med f.eks. puylinser. Hihihi, eller en personlig favoritt. Stekt torskefilet og jordskokkpuré/myk hvitløkspotetmos dryppet med trøffelolje og aspargesbønner. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Gjest Eurydike

Det hørtes godt ut, onyx!

Det eneste jeg kan klare å komme på i dag, er fish and chips med ertepuré, for det skal vi nesten ha selv - dvs fisken blir skinnstekt lysingfilet, for det fikk jeg tak i i dag. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekt torskefilet og jordskokkpuré/myk hvitløkspotetmos dryppet med trøffelolje og aspargesbønner. :)
Denne frister veldig! Spørs om jeg får tak i jordskokk, men potetmos er jo uansett en av mine favoritter, ikke minst med trøffelolje. :sjarmor:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...