Honesty Skrevet 29. mai 2009 #7701 Del Skrevet 29. mai 2009 Jeg har grillpanne på innkjøpsmenyen, og griller pølser på hytta, men der stopper det. Maltraktere maten kan andre gjøre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjodor D. Skrevet 29. mai 2009 #7702 Del Skrevet 29. mai 2009 Men du kan jo løpe inn til meg, Nilma, og foreslå dessert til mitt lille grillparty i pinsen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. mai 2009 Forfatter #7703 Del Skrevet 29. mai 2009 Jeg har grillpanne på innkjøpsmenyen, og griller pølser på hytta, men der stopper det. Maltraktere maten kan andre gjøre.Grillpanne er fint! Men du kan jo løpe inn til meg, Nilma, og foreslå dessert til mitt lille grillparty i pinsen? Jeg vet jeg har lest noe om det, men hvor? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjodor D. Skrevet 29. mai 2009 #7704 Del Skrevet 29. mai 2009 Hvor du leste om grillparty, eller mulige desserter? Se i mitt private matforum, der har jeg i alle fall nevnt det som er relevant for meg! O' store matgudinne! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. mai 2009 Forfatter #7705 Del Skrevet 29. mai 2009 Hvor du leste om grillparty, eller mulige desserter? Se i mitt private matforum, der har jeg i alle fall nevnt det som er relevant for meg!Har svart, stort sett i kryss med deg. O' store matgudinne! Særlig, det er akkurat det jeg føler meg som, som i går da jeg bannet over dosastekingen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjodor D. Skrevet 29. mai 2009 #7706 Del Skrevet 29. mai 2009 Kom på en marinert bær-dessert da jeg leste ditt svar. Dosasteking utgår her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 29. mai 2009 #7707 Del Skrevet 29. mai 2009 Takk, det går helt fint. Det eneste jeg har lyst på grill til er grilling av auberginer til baba ghannoush, men det ville vel vært litt i overkant. Dessuten er det kun lov med elektrisk grill i borettslaget, så da utgår det uansett - skal det være grill skal det være ekte saker, altså kull. Husk prikking! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. mai 2009 Forfatter #7708 Del Skrevet 29. mai 2009 *lytter til erfaringens røst* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 29. mai 2009 #7709 Del Skrevet 29. mai 2009 Ellers venter prikkedøden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. mai 2009 Forfatter #7710 Del Skrevet 29. mai 2009 Jeg har erfaring med kjøkken som bærer preg av matlaging, sist erfart i går: Kokosskall, -fibrer og poppete sennepsfrø overalt! Og jeg mener overalt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 29. mai 2009 #7711 Del Skrevet 29. mai 2009 Jeg har erfaring med kjøkken som bærer preg av matlaging, sist erfart i går: Kokosskall, -fibrer og poppete sennepsfrø overalt! Og jeg mener overalt! Da vet jeg i hvert fall hva jeg IKKE skal lage den kommende uken. For hos meg blir det sprutefri mat for en stund. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. mai 2009 Forfatter #7712 Del Skrevet 29. mai 2009 Da vet jeg i hvert fall hva jeg IKKE skal lage den kommende uken. For hos meg blir det sprutefri mat for en stund. Det skjønner jeg godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. mai 2009 Forfatter #7713 Del Skrevet 29. mai 2009 Jeg må innrømme at jeg er litt glad for at det ser ut til å bli dårlig vær i helgen, da kan jeg sløve under pleddet med god samvittighet. Planen er å lese bøker, se noen episoder av "Midsomer Murders" (har lånt en bunke med dvd'er av venninne), spise god mat og drikke vin. Nevnte jeg at jeg har tenkt å slappe grundig av? Mannen må dessverre jobbe litt i helgen, men jeg ville lyve hvis jeg sa noe annet enn at det blir godt med noen timer for meg selv. *sær* Dessuten har jeg tyvstartet litt på sløvingen, i og med at jeg sitter på jobb () og spekulerer hardt på tilbehør til den gode biffen vi kjøpte i går. Foreløpig går det mot Jamie Olivers jordskokkgrateng og brokkoli med hasselnøttsmør. Dessuten har jeg lyst på noe med løk (jeg kjøpte noen slike i går, som butikken riktignok bare kalte "hvit løk", men jeg tror det må være denne typen). Jeg tenkte litt på å lage en slags "kompott" med rødløk og balsamico, men det er kanskje bedre å ovnsbake dem e.l. for å få et bedre inntrykk av smaken. *tenker jobber videre* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Englefjes- Skrevet 29. mai 2009 #7714 Del Skrevet 29. mai 2009 (endret) Så herlige matplaner! Jordskokkgrateng, det høres snadder ut. Lenge siden sist jeg laget noe med jordskokker nå, så nok en gang ble jeg inspirert her inn. Mannen må dessverre jobbe litt i helgen, men jeg ville lyve hvis jeg sa noe annet enn at det blir godt med noen timer for meg selv. *sær* Jeg tror de fleste liker å ha noen timer for seg selv. Jeg må også ha det. Innimellom må man pleie sin introverte side også. Endret 29. mai 2009 av -Englefjes- Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. mai 2009 Forfatter #7715 Del Skrevet 29. mai 2009 Så herlige matplaner! Jordskokkgrateng, det høres snadder ut. Lenge siden sist jeg laget noe med jordskokker nå, så nok en gang ble jeg inspirert her inn. Jordskokker er så godt! Jeg kom over noen fine her om dagen, så da måtte jeg bare kjøpe dem, selv om jeg ikke hadde noen plan. Den gratengen har jeg hørt gode ting om, men jeg har ikke prøvd den før. Jeg tror de fleste liker å ha noen timer for seg selv. Jeg må også ha det. Innimellom må man pleie sin introverte side også. Hvis min introverte side ikke blir pleid jevnlig blir jeg rent aggressiv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Englefjes- Skrevet 29. mai 2009 #7716 Del Skrevet 29. mai 2009 Hvis min introverte side ikke blir pleid jevnlig blir jeg rent aggressiv. Jeg også! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 29. mai 2009 #7717 Del Skrevet 29. mai 2009 Helgen din høres helt nydelig ut. både matdelen og sløvedelen. Jeg kunne i grunnen tenkt meg å sløve under pleddet absolutt hele helgen jeg også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosalind Skrevet 29. mai 2009 #7718 Del Skrevet 29. mai 2009 Særlig, det er akkurat det jeg føler meg som, som i går da jeg bannet over dosastekingen. Enhver som bruker ord som 'dosa' er i mine øyne ganske opphøyet. Hva er dosa og hvorfor skal den stekes? Helgen din høres helt nydelig ut. både matdelen og sløvedelen. Jeg kunne i grunnen tenkt meg å sløve under pleddet absolutt hele helgen jeg også. Men det kan du jo ikke. Gisle melder århundrets maivær og mandag er fri! Pleddet kan man ta med ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. mai 2009 Forfatter #7719 Del Skrevet 29. mai 2009 Helgen din høres helt nydelig ut. både matdelen og sløvedelen. Jeg kunne i grunnen tenkt meg å sløve under pleddet absolutt hele helgen jeg også. Jeg tror det blir bra. Hva har du for planer, da? Enhver som bruker ord som 'dosa' er i mine øyne ganske opphøyet. Hva er dosa og hvorfor skal den stekes?Dosa. Eh, de må stekes fordi jeg tviler på at rå røre av knust ris og linser er særlig godt? Hyggelig å se deg, forresten! Men det kan du jo ikke. Gisle melder århundrets maivær og mandag er fri! Pleddet kan man ta med ut. Gisle og co. melder hele 7 grader og regn her. Jeg tror jeg beholder pleddet innendørs, ellers takk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. mai 2009 Forfatter #7720 Del Skrevet 29. mai 2009 Forresten: Idsøe-biffen var helt fantastisk god! Så mør at den kunne spises med skje, og i motsetning til det meste av oksekjøtt man får kjøpt hadde den masse smak. Og jeg som egentlig synes biff er litt kjedelig! *frelst* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå