pøbelsara Skrevet 13. november 2008 #5141 Del Skrevet 13. november 2008 mvh finfruefraBærum Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 13. november 2008 #5142 Del Skrevet 13. november 2008 Så moro dere ar det her, da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 13. november 2008 #5143 Del Skrevet 13. november 2008 Men nå er det slutt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 13. november 2008 #5144 Del Skrevet 13. november 2008 Jeg mente selvfølgelig insekter, men netse gang jeg blir plaget av en viss annen type artigkar skal jeg sende han i et bad med sterkt eddikvann for å se hva som skjer Bier. Gi oss eddikvannrapport, da! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 13. november 2008 #5145 Del Skrevet 13. november 2008 Bier. Gi oss eddikvannrapport, da! kanskje jeg skal invitere til badestund i eddikvann når artigkaren komme hjem fra reise. (Boomblasteren skal han få bære sjøl ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 13. november 2008 #5146 Del Skrevet 13. november 2008 Egentlig stakk jeg innom for å finne inspirasjon, men jeg endte opp med å le høyt her jeg sitter. Heldigvis er jeg alene akkurat nå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjellsippa Skrevet 13. november 2008 #5147 Del Skrevet 13. november 2008 Jeg kom til å tenke på hun som gikk tilbake til bonden og klagde på en markspist gulrot. Hun fikk spørsmål om hun heller ville at han skulle sprøyte den med gift. Den terrinen ser helt nydelig ut. Jeg skal på et julebord, hvor vi skal ta med oss en rett hver. Denne må jo passe ypperlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 13. november 2008 #5148 Del Skrevet 13. november 2008 Innom for å rapportere at jeg nesten bare fikk kjedelige grønnsaker i dag, så nå er det jeg som er uinspirert. Unntaket var ett kilo kjempeflotte jordskokker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 14. november 2008 Forfatter #5149 Del Skrevet 14. november 2008 Jeg mente selvfølgelig insekter, men netse gang jeg blir plaget av en viss annen type artigkar skal jeg sende han i et bad med sterkt eddikvann for å se hva som skjer Men det vil vel til syvende og sist gå ut over deg selv. mvh finfruefraBærumBare ignorer oss, du, hvis det blir rent for meget for deg. Innom for å rapportere at jeg nesten bare fikk kjedelige grønnsaker i dag, så nå er det jeg som er uinspirert. Unntaket var ett kilo kjempeflotte jordskokker. *jordskokkmisunnelig* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 14. november 2008 #5150 Del Skrevet 14. november 2008 Hva skal det lages av jordskokkene, da? Hei, Nilma! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pøbelsara Skrevet 14. november 2008 #5151 Del Skrevet 14. november 2008 (endret) Bare ignorer oss, du, hvis det blir rent for meget for deg. Jeg husker godt første gangen jeg hørte begrepet "litj-kaillen". En av jentene jeg studerte sammen med (hun var fra Melhus), hadde giftet seg i løpet av sommeren, og underholdt med bryllupsreferat i lunsjen. Morgengaven hun hadde fått var mannens litj-kaill med rød sløyfe rundt. Endret 14. november 2008 av pøbelsara Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 14. november 2008 Forfatter #5152 Del Skrevet 14. november 2008 Kanskje vi skal tipse Deception-mannen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 14. november 2008 #5153 Del Skrevet 14. november 2008 Hva skal det lages av jordskokkene, da? Siden jeg fikk et helt kilo denne gangen, tror jeg det blir Jamie Olivers fløtegratinerte jordskokker med sitron, hvitløk og parmesan, som tilbehør til stekte Stangekyllinglår. Mens først neste søndag, etter planen. Sagt på en annen måte: Jeg skal koke jordskokkene i kremfløte og parmesan. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 14. november 2008 #5154 Del Skrevet 14. november 2008 Siden jeg fikk et helt kilo denne gangen, tror jeg det blir Jamie Olivers fløtegratinerte jordskokker med sitron, hvitløk og parmesan, som tilbehør til stekte Stangekyllinglår. Mens først neste søndag, etter planen. Sagt på en annen måte: Jeg skal koke jordskokkene i kremfløte og parmesan. God idé! Jeg har en halvkilo liggende selv, så kanskje jeg skal lage snadder søndagsmiddag! Forøvrig har jeg kjøpt noen akkurat passe store porsjonspaiformer (i metall med løs bunn), så idag blir det pai til middag! Og muligens også til dessert... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 14. november 2008 Forfatter #5155 Del Skrevet 14. november 2008 Sagt på en annen måte: Jeg skal koke jordskokkene i kremfløte og parmesan. Me like! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 14. november 2008 #5156 Del Skrevet 14. november 2008 *Jordskokkmisunnelig * Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 14. november 2008 #5157 Del Skrevet 14. november 2008 Siden jeg fikk et helt kilo denne gangen, tror jeg det blir Jamie Olivers fløtegratinerte jordskokker med sitron, hvitløk og parmesan, som tilbehør til stekte Stangekyllinglår. Mens først neste søndag, etter planen. Sagt på en annen måte: Jeg skal koke jordskokkene i kremfløte og parmesan. Det høres supergodt ut! Håper du har en bra fredag, Nilma. Jeg synes forresten så absolutt at du kan tipse Deceptionmannen. Dú er jo rett rundt hjørnet, attpåtil. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 14. november 2008 #5158 Del Skrevet 14. november 2008 Det høres supergodt ut! Ja, det er joogså til neste helg, vet du, så da har du jo allerede vært her og blitt bespist i dagesvis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 14. november 2008 #5159 Del Skrevet 14. november 2008 Ja, det er joogså til neste helg, vet du, så da har du jo allerede vært her og blitt bespist i dagesvis. Jeg kan ikke vente! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 14. november 2008 Forfatter #5160 Del Skrevet 14. november 2008 Ahh, endelig tid til å sette seg ned. Dro rett fra jobb og på trening, så var det hjem for å lage og spise middag, før jeg ga meg i kast med terrinelaging. Det var overhodet ikke vanskelig, men litt jobb (jeg tok meg til og med for første gang i mitt liv bryet med å steke en prøvekake). Nå står en litt stor form og tre mindre på benken til kjøling. I oppskriften anbefalte de at terrinen får hvile en dag eller to, men den ene formen var ikke helt full, og det dufter deilig... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå