Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Eurydike
Jeg mente selvfølgelig insekter, men netse gang jeg blir plaget av en viss annen type artigkar skal jeg sende han i et bad med sterkt eddikvann for å se hva som skjer :fnise:

:Nikke:

Bier. :lur:

Gi oss eddikvannrapport, da! :tommelsmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nextlife
:Nikke:

Bier. :lur:

Gi oss eddikvannrapport, da! :tommelsmil:

kanskje jeg skal invitere til badestund i eddikvann når artigkaren komme hjem fra reise. (Boomblasteren skal han få bære sjøl :fnise: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler:

Egentlig stakk jeg innom for å finne inspirasjon, men jeg endte opp med å le høyt her jeg sitter. Heldigvis er jeg alene akkurat nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:ler:

Jeg kom til å tenke på hun som gikk tilbake til bonden og klagde på en markspist gulrot. Hun fikk spørsmål om hun heller ville at han skulle sprøyte den med gift.

Den terrinen ser helt nydelig ut. Jeg skal på et julebord, hvor vi skal ta med oss en rett hver. Denne må jo passe ypperlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike

Innom for å rapportere at jeg nesten bare fikk kjedelige grønnsaker i dag, så nå er det jeg som er uinspirert.

Unntaket var ett kilo kjempeflotte jordskokker. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mente selvfølgelig insekter, men netse gang jeg blir plaget av en viss annen type artigkar skal jeg sende han i et bad med sterkt eddikvann for å se hva som skjer :fnise:
:hoho: Men det vil vel til syvende og sist gå ut over deg selv. :sjarmor:

:blink:

mvh finfruefraBærum

Bare ignorer oss, du, hvis det blir rent for meget for deg. :fnise:

Innom for å rapportere at jeg nesten bare fikk kjedelige grønnsaker i dag, så nå er det jeg som er uinspirert.

Unntaket var ett kilo kjempeflotte jordskokker. :)

*jordskokkmisunnelig*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare ignorer oss, du, hvis det blir rent for meget for deg. :fnise:

:fnise: Jeg husker godt første gangen jeg hørte begrepet "litj-kaillen". En av jentene jeg studerte sammen med (hun var fra Melhus), hadde giftet seg i løpet av sommeren, og underholdt med bryllupsreferat i lunsjen. Morgengaven hun hadde fått var mannens litj-kaill med rød sløyfe rundt. :fnise:

:rulle:

Endret av pøbelsara
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike
Hva skal det lages av jordskokkene, da? :hoppe:

Siden jeg fikk et helt kilo denne gangen, tror jeg det blir Jamie Olivers fløtegratinerte jordskokker med sitron, hvitløk og parmesan, som tilbehør til stekte Stangekyllinglår. Mens først neste søndag, etter planen.

Sagt på en annen måte: Jeg skal koke jordskokkene i kremfløte og parmesan. :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Siden jeg fikk et helt kilo denne gangen, tror jeg det blir Jamie Olivers fløtegratinerte jordskokker med sitron, hvitløk og parmesan, som tilbehør til stekte Stangekyllinglår. Mens først neste søndag, etter planen.

Sagt på en annen måte: Jeg skal koke jordskokkene i kremfløte og parmesan. :sjarmor:

God idé! Jeg har en halvkilo liggende selv, så kanskje jeg skal lage snadder søndagsmiddag! :)

Forøvrig har jeg kjøpt noen akkurat passe store porsjonspaiformer (i metall med løs bunn), så idag blir det pai til middag! Og muligens også til dessert... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Siden jeg fikk et helt kilo denne gangen, tror jeg det blir Jamie Olivers fløtegratinerte jordskokker med sitron, hvitløk og parmesan, som tilbehør til stekte Stangekyllinglår. Mens først neste søndag, etter planen.

Sagt på en annen måte: Jeg skal koke jordskokkene i kremfløte og parmesan. :sjarmor:

:sjarmor:

Det høres supergodt ut!

Håper du har en bra fredag, Nilma. Jeg synes forresten så absolutt at du kan tipse Deceptionmannen. Dú er jo rett rundt hjørnet, attpåtil. :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er joogså til neste helg, vet du, så da har du jo allerede vært her og blitt bespist i dagesvis. :fnise:

:hoho:

Jeg kan ikke vente!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ahh, endelig tid til å sette seg ned. :veslejenta:

Dro rett fra jobb og på trening, så var det hjem for å lage og spise middag, før jeg ga meg i kast med terrinelaging. Det var overhodet ikke vanskelig, men litt jobb (jeg tok meg til og med for første gang i mitt liv bryet med å steke en prøvekake). Nå står en litt stor form og tre mindre på benken til kjøling.

I oppskriften anbefalte de at terrinen får hvile en dag eller to, men den ene formen var ikke helt full, og det dufter deilig... :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...