Gå til innhold

Nevrotiske notater


Anbefalte innlegg

Gjest Eurydike
Skrevet

*dypt imponert over trening*

Og litt misunnelig på cassoulet. Men vi hadde den gode squashpastaen fra Good Food og litt chianti - det gikk også an på en sliten mandag.

Ellers anbefaler jeg et besøk i tråden om hva man handler inn til helgen. :fnise:

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Ellers anbefaler jeg et besøk i tråden om hva man handler inn til helgen. :fnise:
:hoho: Jeg har dessuten litt lyst til å spørre om man virkelig kan kalle noe Afternoon Tea uten scones. :lur:

For øvrig var det en kongekommentar i laksepølsetråden, "ingenting slår kylling- og kalkunpølser". Nettopp.

Gjest Eurydike
Skrevet
:hoho: Jeg har dessuten litt lyst til å spørre om man virkelig kan kalle noe Afternoon Tea uten scones. :lur:

Det synes jeg du skal - jeg tenkte på det samme. :fnise:

Gjest nextlife
Skrevet (endret)

Rampejenter :ler:

Endret av nextlife
Skrevet

:fnise:

Det har utviklet seg til å bli en morsom tråd.

Skrevet

Skal man først utgi seg for å være snobbehobbygourmet bør man i det minste ha en viss peiling, ellers blir det rett og slett for dumt. :sprettoy::fnise:

Gjest Eurydike
Skrevet

Isbergsalat, mais, twist, mokkabønner, vaniljesukker, margarin.

Say no more. :ler:

Gjest Magica de Spell
Skrevet

Hei Nilma! Her vil jeg gjerne følge med... :)

:vinke:

Isbergsalat, mais, twist, mokkabønner, vaniljesukker, margarin.

Say no more. :ler:

Ikke tull med barndomsminner som fortsatt smaker godt.. :sjenert:

Gjest Eurydike
Skrevet
Ikke tull med barndomsminner som fortsatt smaker godt.. :sjenert:

Jeg tuller ikke med mokkabønner, som jeg har den største forkjærlighet for, :tommelsmil: men med en lite troverdig bruker som forsøker å imponere i en tråd på matforumet. :lur:

Skrevet
Hei Nilma! Her vil jeg gjerne følge med... :)
:velkommen: skal du være.

Jeg liker også mokkabønner. :)

Gjest Magica de Spell
Skrevet
Jeg tuller ikke med mokkabønner, som jeg har den største forkjærlighet for, :tommelsmil: men med en lite troverdig bruker som forsøker å imponere i en tråd på matforumet. :lur:

Hehe, jeg skjønte det. God underholdningsverdi i den tråden! :lur:

Men jeg bare måtte forsvare mine elskede mokkabønner og twist-sjokolader. :engel:

Gjest Eurydike
Skrevet

Dere må ikke være så festlige i den tråden, forresten!

Sconesene mine ble nå nemlig svidd her, fordi jeg ikke klarte å rive meg løs. Og temmelig sprø i konsistensen. Nesten som man skulle tro det var biscuits.

:danser:

Gjest Eurydike
Skrevet

Det verste er at dét faktisk var sant! :hoho:

(i motsetning til det meste her i kveld, oppdiktede Skybert-briter i sofaen til Zia, feks :filer:).

Skrevet

Nå skal jeg ta meg en pause fra KG og se på ekte overklassebriter på NRK. ;)

Skrevet
:ler: Jeg må visst lese den tråden igjen.
Skrevet

Nå har jeg avreagert med å lage lunsj til i morgen; salat med risnudler, sukkererter, revet gulrot og litt kylling (fra kraftkoking etter Zia-metoden), thai-inspirert dressing med lime, fiskesaus, sesamolje og en liten klype sukker. Jeg har hatt dilla i det siste, og lagde noe liknende to-tre dager forrige uke, da uten kylling og med frisk koriander. :sikle:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...