Gå til innhold

Nevrotiske notater


Anbefalte innlegg

Skrevet
små pattypan (vet ikke hva de heter på norsk) :hoppe:

Sånne har jeg aldri sett her. De ser så morsomme ut! Resten av fangsten var forresten også ganske så fantastisk! :hoppe:

Gjest Eurydike
Skrevet

Jaså, dårlig med dugnadsånden, Nilma? :fnise:

Til nextlifes lammefilet vil jeg benytte anledningen til å (til kjedsommelighet?) reklamere for en av mine gjengangere, nemlig tomater delt i to, gjerne med timanoljen du nevner, samt salt, pepper og et lite melisdryss, i ovnen ved 125 g i 3 timer.

Jeg har tenkt å lage det selv til kalvefilet i morgen, eller saltimbocca, jeg har nemlig masser av parmaskinke og frisk salvie også. Men med den supereffektive stekeovnen jeg sliter med om dagen, svir jo alt seg ved 125 g. Så jeg bør kanskje forsøke tomater i kald ovn i noen timers tid? :eeeh:

Gjest Eurydike
Skrevet

Ang. gule pattypan-squash så har jeg forresten fått økologiske noen ganger. Fikk en røys med mange rare squasher ved en levering i fjor, som jeg grillet og laget en morsom ratatouille av.

Skrevet
Sånne har jeg aldri sett her. De ser så morsomme ut!
Ja! :hoppe: Jeg må finne noe spennende å lage med dem.

Jaså, dårlig med dugnadsånden, Nilma? :fnise:
Jeg er gjerne med på dugnad, men det er vel ikke for mye forlangt å få vite NÅR?!? Og fortrinnsvis ikke på en lørdag. :sur:

:fnise: Jeg er litt blidere nå, forresten.

Veldig spent på resultatet av tomater i kald ovn. :tunge1:

Skrevet

Jeg sitter og ser på Grumpy Old Women på BBC. Fantastisk serie! :rulle:

Gjest Eurydike
Skrevet
Veldig spent på resultatet av tomater i kald ovn. :tunge1:

Det er ikke før i morgen. :filer:

I dag ble det snobbete lakseburgere. Uten ketchup - med boksøl. Litt balanse må man ha. :fnise:

Gjest nextlife
Skrevet
Jaså, dårlig med dugnadsånden, Nilma? :fnise:

Til nextlifes lammefilet vil jeg benytte anledningen til å (til kjedsommelighet?) reklamere for en av mine gjengangere, nemlig tomater delt i to, gjerne med timanoljen du nevner, samt salt, pepper og et lite melisdryss, i ovnen ved 125 g i 3 timer.

Det ble noe liknende, klasetomater delt i to, bakt over lang tid i lag med lammefilèten på knappe 70 grader. Tomaten fikk følge av timianolje og pepper (Lillemors diett fordrer et svært måtehold av salt, men til gjengjeld masse proteiner). Det ble fløtegratinerte poteter med masse gressløk, en saus av sjyen som vi smate til med fløte, rips og rødvin, de nevnte sauterte rosenkålene og smørdampet mais.

Vi inviterte en av mine veninner, som er gressenke denne helgen. Vi har sittet ved middagsbordet siden kl 19, og har nå just gått fra. En koselig stund :)

Skrevet

Få ting er bedre enn lange, koselige middager. :)

Her dufter det av kjøtt som kokes til lapskaus. Dessuten har jeg fått kontroll på en oppgave jeg har påtatt meg i et øyeblikks overmot. :tommelsmil:

Gjest Eurydike
Skrevet
Her dufter det av kjøtt som kokes til lapskaus. Dessuten har jeg fått kontroll på en oppgave jeg har påtatt meg i et øyeblikks overmot. :tommelsmil:

Så flink du er! :)

Jeg er også litt fornøyd med meg selv akkurat nå, har jobbet i to timer og gjort meg ferdig med en sak til morgendagen, sånn at jeg kan nyte solen og resten av dagen når min gressenkehelg etterhvert tar slutt.

Skrevet
Så flink du er! :)

Jeg er også litt fornøyd med meg selv akkurat nå, har jobbet i to timer og gjort meg ferdig med en sak til morgendagen, sånn at jeg kan nyte solen og resten av dagen når min gressenkehelg etterhvert tar slutt.

Flink du også! Slutt på Si-surfingen på YouTube nå, altså? :fnise:

Jeg kan for øvrig rapportere at mitt første forsøk på lapskaus ble vellykket. *mett* Når mettheten gir seg litt har jeg tenkt å gjøre meg populær hos sunnmøringen i huset og servere sveler. :)

Skrevet

Lapskaus lager jeg ofte, det er faktisk eneste måten jeg får ungene til å spise grønnsaker. :forvirret:

Skrevet

Frisk og opplagt og klar for ny uke. :hoppe:

Nåja. :kaffe:

Gjest Eurydike
Skrevet

God morgen (:rulle:) til en positiv energibunt! :tommelsmil:

Jeg er på jobb, og spiser "frokost", mens jeg er på KG. :rodme:

Slutt på Si-surfingen på YouTube nå, altså? :fnise:

Litt til og fra. :lur:

Skrevet
God morgen (:rulle:) til en positiv energibunt! :tommelsmil:
To ord som svært sjelden brukes for å beskrive meg. :ler:

Jeg er på jobb, og spiser "frokost", mens jeg er på KG. :rodme:
Jaja, å "være på jobb" og "å jobbe" er jo som kjent to vidt forskjellige ting. Ikke at jeg vet noe om det, altså. :sjenert:

Angående Si, jeg ler fremdeles når jeg tenker på det klippet der har skulle illustrere ymse stykningsdeler. Helt ubetalelig! :rulle:

Gjest Eurydike
Skrevet
Angående Si, jeg ler fremdeles når jeg tenker på det klippet der har skulle illustrere ymse stykningsdeler. Helt ubetalelig! :rulle:

Det er godt at noen forstår meg. :fnise:

Han var jo såpass behåret over det hele at han godt kunne passere som "beast". Slutten på klippet er også ganske festlig. :lur:

Gjest Eurydike
Skrevet

Du finner lenken i tirsdagsfylleboken. Jeg våger ikke finne den fram fra YouTube her på jobb pga lyden. :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...