Gjest Eurydike Skrevet 15. august 2008 #3681 Del Skrevet 15. august 2008 Absolutt god idé med Tio Pepe-smaking! Vi kjøpte vår på taxfree nesten ene og alene fordi den var så latterlig billig - 80 kr eller deromkring? Jeg hadde ikke drukket det på mange år, og det var et hyggelig gjensyn. Det er virkelig en nydelig sherry, både til apéritif, tapas og forrett som feks suppe! Men siden sist har jeg lært at tørr sherry nærmest skal behandles som hvitvin mht oppbevaring, selv om jo korken signaliserer noe annet. Vi har pumpet vår etter åpning (selv med gjester er det noe vanskelig å sette til livs en liter), og etter en uke er den i hvertfall like god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. august 2008 Forfatter #3682 Del Skrevet 15. august 2008 Tio Pepe er snadder! Men som du sier er det jo ikke noe man drikker i store mengder, så jeg bestilte noen halvflasker på polet for en tid siden. Meget praktisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 15. august 2008 #3683 Del Skrevet 15. august 2008 Du er en luring! En liter blir i meste laget, må jeg innrømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 15. august 2008 #3684 Del Skrevet 15. august 2008 PS: 7 brukere igjen. :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. august 2008 Forfatter #3685 Del Skrevet 15. august 2008 Du er en luring! En liter blir i meste laget, må jeg innrømme. PS: 7 brukere igjen. :klø:Gamle damer som har oppdaget sherrydiskusjonen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 15. august 2008 #3686 Del Skrevet 15. august 2008 Gamle damer som har oppdaget sherrydiskusjonen? Det er ikke Bristol cream vi snakker om! Jeg har siden sist fortært hovedretten, og fått en idé: Hva om jeg koker/posjerer litt for lite modne plommer i litt tokajer, med litt demerara? Og så har ved siden av sjokolademousse/nøttekakestykket mitt? *definitivt alene hjemme* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. august 2008 Forfatter #3687 Del Skrevet 15. august 2008 Det er ikke Bristol cream vi snakker om!Jeg tror du skremte dem bort. Jeg har siden sist fortært hovedretten, og fått en idé: Hva om jeg koker/posjerer litt for lite modne plommer i litt tokajer, med litt demerara? Og så har ved siden av sjokolademousse/nøttekakestykket mitt? Høres ikke noe vondt ut! Ble det godt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 15. august 2008 #3688 Del Skrevet 15. august 2008 Høres ikke noe vondt ut! Ble det godt? Jeg hadde i litt presset appelsin også. Det ble ikke vondt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 15. august 2008 #3689 Del Skrevet 15. august 2008 PS: 7 brukere igjen. :klø: En av oss blir stalket. Men hvem? Jeg tror bestemt ikke at det er meg, for jeg har vært fraværende under aller rekordtidspunktene. Jeg hadde i litt presset appelsin også. Det ble ikke vondt. Jeg bruker kanelstang. Slurp. Men har ikke prøvd i kombinasjon med sjokkis. Det må prøves! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 15. august 2008 #3690 Del Skrevet 15. august 2008 I min del av verden er plommene lang fra moden ennå, men det tegner å bli rekordhøsting i år Den forrige rekorden var for 2 år siden, da var det mellom 35 og 40 kg, er spent på hvor mye det blir i år. Desverre er det ikke vårt, men svigerforeldrene sitt plommetre, men de deler broderlig (og vel så det) med oss, skjønt etter at svigerfar fikk smake min plommelikør (vel, smake var å underdrive ) vil han kanskje ha en større andel av plommene sine selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helen Parr Skrevet 15. august 2008 #3691 Del Skrevet 15. august 2008 Det er Eurydike som blir stalket. Plommene våre er fulle av mark. I gjengjeld er epletrærne perverst fulle. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 15. august 2008 #3692 Del Skrevet 15. august 2008 Det er Eurydike som blir stalket. Og så jeg som er tvers igjennom uspennende! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helen Parr Skrevet 15. august 2008 #3693 Del Skrevet 15. august 2008 Og så jeg som er tvers igjennom uspennende! Jeg skjønner ikke hvor du har det fra? Jeg tror det er Vibeke Løkkeberg-looken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. august 2008 Forfatter #3694 Del Skrevet 15. august 2008 Har dere drasset berme inn i boken min igjen, nå da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 15. august 2008 #3695 Del Skrevet 15. august 2008 Jeg skjønner ikke hvor du har det fra? Jeg tror det er Vibeke Løkkeberg-looken. *svitsjer til Hare Krishna-look* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 15. august 2008 #3696 Del Skrevet 15. august 2008 4 gjester, nå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helen Parr Skrevet 15. august 2008 #3697 Del Skrevet 15. august 2008 *svitsjer til Hare Krishna-look* Såvidt jeg husker var sari også et velkomment innslag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 15. august 2008 #3698 Del Skrevet 15. august 2008 7. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helen Parr Skrevet 15. august 2008 #3699 Del Skrevet 15. august 2008 9 Og historien gjentar seg. På tross av det intetsigende pratet. Vel, var det her vi var innom jasminte? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helen Parr Skrevet 15. august 2008 #3700 Del Skrevet 15. august 2008 Vel, var det her vi var innom jasminte? Nei, forresten, det var mark i plommer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå