Fresi Skrevet 6. mai 2008 #2821 Del Skrevet 6. mai 2008 Fresi: "Hei, jeg sitter og diskuterer med noen venner og lurer veldig på hvorfor den pizzaen deres heter takopizza?" Dame fra nord: "Ja, nå må du huske på at den pizzaen er over 30 år gammel, lenge før noen i Norge visste hva taco var". Fresi: Åja! Over 30 år???? Dame fra nord: "Jada, og den ble oppfunnet her og vi la på en tacosaus, men den har ingenting med det vi i dag forbinder med taco, altså" Fresi: "Ja, det er akkurat det som er litt rart? Dame fra nord: "Ja, det er vel ikkje nokka meir å sei" Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 6. mai 2008 #2822 Del Skrevet 6. mai 2008 Ringte du faktisk, eller bare tuller du nå?!? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 6. mai 2008 #2823 Del Skrevet 6. mai 2008 Selvsagt ringte jeg *fornærmet* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 6. mai 2008 #2824 Del Skrevet 6. mai 2008 Ok da - beklager. Da sitter vi på den annen side her med et nytt alarmerende mysterium: hvordan i himmelens navn har etablissementet hatt kundegrunnlag og etterspørsel nok til å ha takopizzaen på menyen i over 30 år??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 6. mai 2008 #2825 Del Skrevet 6. mai 2008 Ok da - beklager. Da sitter vi på den annen side her med et nytt alarmerende mysterium: hvordan i himmelens navn har etablissementet hatt kundegrunnlag og etterspørsel nok til å ha takopizzaen på menyen i over 30 år??? Jeg er ikke fornærmet, altså. Men mysteriet lever videre og det er pokker så utilfredsstillende. Jeg må på studietur, jeg må bli antropolog og intervjue og stå i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 6. mai 2008 #2826 Del Skrevet 6. mai 2008 Jeg er ikke fornærmet, altså. Men mysteriet lever videre og det er pokker så utilfredsstillende. Jeg må på studietur, jeg må bli antropolog og intervjue og stå i. Tipper Nilma blir fornøyd med at vi spammer boken hennes med side opp og side ned med takopizzadiskusjoner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lacuna Skrevet 6. mai 2008 #2827 Del Skrevet 6. mai 2008 (endret) Med fare for å få innfødte på nakken: Det beviser bare hva jeg har trodd om enkelte fra Nord-Norge. Men det verste er at folk kjøper den som hakka møkk uten å stille noen spørsmål. :klø: Endret 6. mai 2008 av Lacuna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 6. mai 2008 #2828 Del Skrevet 6. mai 2008 Tipper Nilma blir fornøyd med at vi spammer boken hennes med side opp og side ned med takopizzadiskusjoner. Tanken har slått meg. Beklager Nilma Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pøbelsara Skrevet 6. mai 2008 #2829 Del Skrevet 6. mai 2008 Det beste med å ha dagbok på KG er at man kan være intetanende opptatt med RL, og når man kommer tilbake har folk skrevet side opp og side ned om de mest elleville emner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 6. mai 2008 #2830 Del Skrevet 6. mai 2008 Fresi: "Hei, jeg sitter og diskuterer med noen venner og lurer veldig på hvorfor den pizzaen deres heter takopizza?" Dame fra nord: "Ja, nå må du huske på at den pizzaen er over 30 år gammel, lenge før noen i Norge visste hva taco var". Fresi: Åja! Over 30 år???? Dame fra nord: "Jada, og den ble oppfunnet her og vi la på en tacosaus, men den har ingenting med det vi i dag forbinder med taco, altså" Fresi: "Ja, det er akkurat det som er litt rart? Dame fra nord: "Ja, det er vel ikkje nokka meir å sei" Hvorfor får jeg dette bestemte inntrykket av at damen har blitt spurt før? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 6. mai 2008 #2831 Del Skrevet 6. mai 2008 Hvorfor får jeg dette bestemte inntrykket av at damen har blitt spurt før? Hehe. Hun virket litt rutinert, faktisk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 6. mai 2008 #2832 Del Skrevet 6. mai 2008 Med fare for å få innfødte på nakken: Det beviser bare hva jeg har trodd om enkelte fra Nord-Norge. Men det verste er at folk kjøper den som hakka møkk uten å stille noen spørsmål. :klø: Kan/tør du utdype dette? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zia Skrevet 6. mai 2008 #2833 Del Skrevet 6. mai 2008 Fresi: "Hei, jeg sitter og diskuterer med noen venner og lurer veldig på hvorfor den pizzaen deres heter takopizza?" Dame fra nord: "Ja, nå må du huske på at den pizzaen er over 30 år gammel, lenge før noen i Norge visste hva taco var". Fresi: Åja! Over 30 år???? Dame fra nord: "Jada, og den ble oppfunnet her og vi la på en tacosaus, men den har ingenting med det vi i dag forbinder med taco, altså" Fresi: "Ja, det er akkurat det som er litt rart? Dame fra nord: "Ja, det er vel ikkje nokka meir å sei" :hoho: Fantastisk! :imponert: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 6. mai 2008 #2834 Del Skrevet 6. mai 2008 Dame fra nord: "Ja, det er vel ikkje nokka meir å sei" Jeg likte særlig denne siste lakoniske kommentaren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lacuna Skrevet 6. mai 2008 #2835 Del Skrevet 6. mai 2008 Kan/tør du utdype dette? Kan: definitivt, men tør? (tror ikke det er så veldig smart av meg). Men en disclaimer trengs nå: Det gjelder ikke alle. Heldigvis omgås jeg sjelden med "den slags" personer, men jeg leser jo den usensurerte innsenderspalten i lokalavisen hver morgen. Dét er egentlig ganske tøft gjort, spesielt før frokost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 6. mai 2008 #2836 Del Skrevet 6. mai 2008 Jeg likte særlig denne siste lakoniske kommentaren. Jepp, elsker sånt . Hun resignerte, rett og slett. Men sm jeg skrev i den gammelgreske dagboken: det var en slags mellomliggende argumentasjon som så vidt jeg forsto dreide seg om å finne på noe eksotisk siden ingen visste hva det var likevel. De bare kalte den taco helt ut av det blå altså Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 6. mai 2008 #2837 Del Skrevet 6. mai 2008 Kan: definitivt, men tør? (tror ikke det er så veldig smart av meg). Men en disclaimer trengs nå: Det gjelder ikke alle. Heldigvis omgås jeg sjelden med "den slags" personer, men jeg leser jo den usensurerte innsenderspalten i lokalavisen hver morgen. Dét er egentlig ganske tøft gjort, spesielt før frokost. Jeg liker denslags Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 6. mai 2008 #2838 Del Skrevet 6. mai 2008 Kan: definitivt, men tør? (tror ikke det er så veldig smart av meg). Men en disclaimer trengs nå: Det gjelder ikke alle. Heldigvis omgås jeg sjelden med "den slags" personer, men jeg leser jo den usensurerte innsenderspalten i lokalavisen hver morgen. Dét er egentlig ganske tøft gjort, spesielt før frokost. Du kan jo skrive det av deg inne i harrytråden. (Men ellers tror jeg vel de er sånn noenlunde jevnt spredt utover landet). Unnskyld altså Nilma, nå skal jeg gi meg her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lacuna Skrevet 6. mai 2008 #2839 Del Skrevet 6. mai 2008 (endret) Jepp, elsker sånt . Hun resignerte, rett og slett. Men sm jeg skrev i den gammelgreske dagboken: det var en slags mellomliggende argumentasjon som så vidt jeg forsto dreide seg om å finne på noe eksotisk siden ingen visste hva det var likevel. De bare kalte den taco helt ut av det blå altså "Tromsøværingene vet jo uansett ikke hva taco er, så la oss kalle pizzaen takopizza. " (analogi: se på hvordan enkelte kaller søt musserende (simpel) vin for champagne... Endret 6. mai 2008 av Lacuna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 6. mai 2008 #2840 Del Skrevet 6. mai 2008 (analogi: se på hvordan enkelte kaller søt musserende (simpel) vin for champagne... Åååå.... dette er mer enn jeg tåler å lese.... Joda, det er mange som har servert martini asti som champagne i bryllupet sitt, det er sikkert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå