Nilma Skrevet 14. februar 2008 Forfatter #2023 Skrevet 14. februar 2008 Tja, jeg vet ikke om det er så mye jobben i og for seg jeg er lei av, det er kanskje heller det at jeg har mer lyst til noe helt annet for øyeblikket, som å dra til London for eksempel.
Fakse Skrevet 14. februar 2008 #2024 Skrevet 14. februar 2008 Når var det dere skulle dra igjen? Det er vel ikke lenge til nå?
Nilma Skrevet 14. februar 2008 Forfatter #2025 Skrevet 14. februar 2008 Neste lørdag, så det er nok mye mulig at det er reisefeberen som har meldt seg.
Fakse Skrevet 14. februar 2008 #2026 Skrevet 14. februar 2008 Ja, da er det ikke rart! Jeg blir alltid litt rastløs på jobb en stund før vi skal reise. Og så mye reisesnakk som det er her inne så er jeg nesten i reisemodus allerede, enda det jo er lenge til det er vår tur. Ut på tur
Nilma Skrevet 15. februar 2008 Forfatter #2027 Skrevet 15. februar 2008 (endret) Ja, da er det ikke rart! Jeg blir alltid litt rastløs på jobb en stund før vi skal reise. Og så mye reisesnakk som det er her inne så er jeg nesten i reisemodus allerede, enda det jo er lenge til det er vår tur. Ut på tur Akkurat sånn har jeg det også. Det er jo ikke sååå lenge til du skal reise, og det er jo aldri for tidlig å begynne å planlegge. Endret 15. februar 2008 av Nilma
Nilma Skrevet 15. februar 2008 Forfatter #2028 Skrevet 15. februar 2008 I morgen er det tid for årets store jobbfest. Som jeg fryktet blir det buffet, et opplegg jeg hater av godt hjerte. Greit nok til lunsj eller liknende, men når jeg har dratt på meg finstasen vil jeg sitte på rumpa og bli vartet opp. Så det så! Dessuten er visstnok karaoke et av underholdningsinnslagene. URK!
Gjest Eurydike Skrevet 15. februar 2008 #2029 Skrevet 15. februar 2008 I morgen er det tid for årets store jobbfest. Som jeg fryktet blir det buffet, et opplegg jeg hater av godt hjerte. Greit nok til lunsj eller liknende, men når jeg har dratt på meg finstasen vil jeg sitte på rumpa og bli vartet opp. Så det så! Dessuten er visstnok karaoke et av underholdningsinnslagene. URK! Du har min fulle sympati. Vi skal forresten lage indisk i kveld, hadde jeg tenkt - Royal Chicken Korma med safran, rosiner og mandler. Pønsker litt på en ny grønnsaksrett å ha til, mulig det blir "chutney" av friske tomater og koriander som vanlig.
Nilma Skrevet 15. februar 2008 Forfatter #2030 Skrevet 15. februar 2008 Vi skal forresten lage indisk i kveld, hadde jeg tenkt - Royal Chicken Korma med safran, rosiner og mandler. Pønsker litt på en ny grønnsaksrett å ha til, mulig det blir "chutney" av friske tomater og koriander som vanlig. Kombinasjonen tomat/koriander/løk er nydelig! Da jeg lagde indisk på onsdag prøvde jeg en ny oppskrift på aspargesbønner, med bl.a. ingefær og frisk koriander - kan absolutt anbefales.
Gjest Eurydike Skrevet 15. februar 2008 #2031 Skrevet 15. februar 2008 Da jeg lagde indisk på onsdag prøvde jeg en ny oppskrift på aspargesbønner, med bl.a. ingefær og frisk koriander - kan absolutt anbefales. Det hørtes spennende ut, legg gjerne inn lenke til oppskriften hvis den finnes på nettet. Men det spørs om det blir aktuelt til middagen i dag - jeg OD'et nemlig litt på aspargesbønner i salaten jeg hadde til middag i går.
Gjest Badiane Skrevet 15. februar 2008 #2032 Skrevet 15. februar 2008 Kombinasjonen tomat/koriander/løk er nydelig! Ja! Jeg har tenkt å lage en meksikansk variant i dag, med limesaft og frisk chili.
Gjest Eurydike Skrevet 15. februar 2008 #2033 Skrevet 15. februar 2008 Hmm, jeg har faktisk også en lime i kjøleskapet, samt frisk chili og en sjalottløk, tror jeg. Klasetomater, frisk koriander, frisk chili, litt sjalottløk, lime og masse frisk koriander - det må vel bli gode indiske smaker også? Og god kontrast til en aromatisk, kremet saus?
Nilma Skrevet 15. februar 2008 Forfatter #2034 Skrevet 15. februar 2008 Det hørtes spennende ut, legg gjerne inn lenke til oppskriften hvis den finnes på nettet. Men det spørs om det blir aktuelt til middagen i dag - jeg OD'et nemlig litt på aspargesbønner i salaten jeg hadde til middag i går.Jeg finner ikke akkurat samme oppskrift, men denne er veldig lik; den jeg brukte hadde mye kortere koketid, og den friske korianderen ble blandet i helt mot slutten. Ja! Jeg har tenkt å lage en meksikansk variant i dag, med limesaft og frisk chili.
Nilma Skrevet 15. februar 2008 Forfatter #2035 Skrevet 15. februar 2008 Hmm, jeg har faktisk også en lime i kjøleskapet, samt frisk chili og en sjalottløk, tror jeg. Klasetomater, frisk koriander, frisk chili, litt sjalottløk, lime og masse frisk koriander - det må vel bli gode indiske smaker også? Og god kontrast til en aromatisk, kremet saus? Absolutt!
Gjest Eurydike Skrevet 15. februar 2008 #2036 Skrevet 15. februar 2008 Jeg finner ikke akkurat samme oppskrift, men denne er veldig lik; den jeg brukte hadde mye kortere koketid, og den friske korianderen ble blandet i helt mot slutten. Tusen takk!
Gjest Badiane Skrevet 15. februar 2008 #2037 Skrevet 15. februar 2008 Hmm, jeg har faktisk også en lime i kjøleskapet, samt frisk chili og en sjalottløk, tror jeg. Klasetomater, frisk koriander, frisk chili, litt sjalottløk, lime og masse frisk koriander - det må vel bli gode indiske smaker også? Og god kontrast til en aromatisk, kremet saus? Helt sikkert! Jeg bruker også ørlite sukker for å dempe syren litegrann, og av og til litt nøytral olje.
Nilma Skrevet 15. februar 2008 Forfatter #2039 Skrevet 15. februar 2008 God mathelg, Nilma! God mathelg, du liksom - sa jeg ikke at jeg skal på buffet? Men takk, og god helg til deg også!
Nilma Skrevet 15. februar 2008 Forfatter #2040 Skrevet 15. februar 2008 Jøye meg, plutselig fikk jeg en hel skokk med svensker på døra!
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå