Sauen Shaun Skrevet 12. november 2009 #8801 Del Skrevet 12. november 2009 Er det nå jeg skal innrømme at jeg aldri har spist indisk mat? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 12. november 2009 Forfatter #8802 Del Skrevet 12. november 2009 Da har du virkelig gått glipp av noe, det finnes så utrolig mye godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 12. november 2009 #8803 Del Skrevet 12. november 2009 Hører jo så mye bra om idisk mat, så jeg har planer om å prøve det. Må bare finne rette anledningen, og rette restauranten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 12. november 2009 Forfatter #8804 Del Skrevet 12. november 2009 Det er den rette ånd! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 12. november 2009 Forfatter #8805 Del Skrevet 12. november 2009 For øvrig er det ikke noe vanskelig å lage indisk mat hjemme, om du skulle få ånden over deg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 12. november 2009 #8806 Del Skrevet 12. november 2009 Matlagingsånden er ikke så veldig raus med meg for tiden gitt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skravla Skrevet 12. november 2009 #8807 Del Skrevet 12. november 2009 Sauen.... vi får ta en tur neste gang du kommer til meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 13. november 2009 #8808 Del Skrevet 13. november 2009 God plan Skravla! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. november 2009 Forfatter #8809 Del Skrevet 13. november 2009 Da gleder jeg meg til indisk mat-rapport når dere har gjennomført planen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. november 2009 Forfatter #8810 Del Skrevet 13. november 2009 Jeg er overbevist om at fredager er noen timer lengre enn andre arbeidsdager. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 13. november 2009 #8811 Del Skrevet 13. november 2009 Det har du nok rett i. Håper helgen din blir fin! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dark Star Skrevet 13. november 2009 #8812 Del Skrevet 13. november 2009 Jeg er overbevist om at fredager er noen timer lengre enn andre arbeidsdager. Nesjda, ikke mine fredager Mandager derimot, de varer cirka evig God helg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. november 2009 Forfatter #8813 Del Skrevet 13. november 2009 God helg til dere også, ashera og DS! Fredagen har tatt seg betraktelig opp etter litt trening, bolognese og et par episoder Doc Martin. Den er jo filmet i Port Isaac , som vi besøkte i fjor da vi var i Cornwall, så vi sitter og roper og peker: "Se!", "Husker du da vi gikk der?", "Der er puben vi spiste på!" osv. Jaja, vi får jo med oss litt av handlingen også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 13. november 2009 #8814 Del Skrevet 13. november 2009 Akkurat sånn er jeg også når jeg ser film eller tv-serier fra steder jeg har vært. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 14. november 2009 #8815 Del Skrevet 14. november 2009 Må bare innom og avsløre min uvitenhet (kunne sikkert googlet, men enklere å spørre her). Torsdag var jeg og en kg-venninne ute og spiste på Egon. Hvis ikke jeg husker helt feil så spiste vi honning og wasabiglasert kylling. Hva er egentlig wasabi (eller hvordan det nå staves)? Godt var det ihvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 14. november 2009 Forfatter #8816 Del Skrevet 14. november 2009 Akkurat sånn er jeg også når jeg ser film eller tv-serier fra steder jeg har vært. Det er kjempemorsomt! Må bare innom og avsløre min uvitenhet (kunne sikkert googlet, men enklere å spørre her). Torsdag var jeg og en kg-venninne ute og spiste på Egon. Hvis ikke jeg husker helt feil så spiste vi honning og wasabiglasert kylling. Hva er egentlig wasabi (eller hvordan det nå staves)? Godt var det ihvertfall. Wasabi er en slags pepperrot, mye brukt i Japan, for eksempel til sushi. Knallsterkt, men kjempegodt i små doser. Kan godt tenke meg at det var godt sammen med honning, siden søtt og sterkt ofte funker veldig bra sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dark Star Skrevet 14. november 2009 #8817 Del Skrevet 14. november 2009 (endret) Må bare innom og avsløre min uvitenhet (kunne sikkert googlet, men enklere å spørre her). Torsdag var jeg og en kg-venninne ute og spiste på Egon. Hvis ikke jeg husker helt feil så spiste vi honning og wasabiglasert kylling. Hva er egentlig wasabi (eller hvordan det nå staves)? Godt var det ihvertfall. Kan jeg få svare? Wasabi er en rot som tradisjonelt vokser vilt i Japan. På grunn av større og større bruk dyrkes den nå selvfølgelig i åkre. Man mener at den kommersielt fremdyrkede roten ikke har samme sterke smak og gode kvalitet som den viltvoksende. Den "ville" er veldig dyr, men de drevne har en overkommelig pris. Den har sterk smak, sterkere enn for eksempel pepperrot, og brukes veldig mye som pepperrot, i dressinger, sauser, marinader, revet. Siden den visstnok har bakteriedrepende effekt er den tradisjonelt servert sammen med rå fisk (sushi) for å ta knekken på eventuelle ulumskheter, i tillegg til at den sterke smaken passer god sammen med sushi (jeg har aldri spis annen rå fisk enn tunfisk og laks, så dette er bare noe jeg har hørt ). Sist jeg hadde Wasabi (krem på tube) mener jeg at jeg lagde en slags masse med det og solsikkekjerner som jeg griljerte et kalkunbryst med. Endret 14. november 2009 av Dark Star Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dark Star Skrevet 14. november 2009 #8818 Del Skrevet 14. november 2009 Jeg skrev mitt svar mens Nilma postet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sauen Shaun Skrevet 14. november 2009 #8819 Del Skrevet 14. november 2009 Takk skal dere ha! Nå er jeg godt opplyst om wasabi. Og den kyllingen var veldig god. Tror jeg har fått en ny favoritt på Egon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 14. november 2009 Forfatter #8820 Del Skrevet 14. november 2009 Jeg skrev mitt svar mens Nilma postet.Veldig lett å se forskjell på amatører og proffer her, må jeg si. Nå er jeg litt for mett på breiflabb med sellerimos og kompott av løk, rosiner og chorizo. Rosiner til fisk høres aldeles perverst ut, men den miksen der funker som bare det, altså! Når middagen har sunket litt blir det kaffe og testing av fjorårets mørlefse som jeg fant siste rest av i fryseren. Jeg er litt spent på den, men noen sjanser må man jo ta. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå