Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg nøyer meg med en generell :hoho: over alle betraktningene her inne i går og i dag. :fnise:

Dessuten så er interessen for spising stor her også. Jeg blir deprimert av kjedelig mat, og da er man jo bare nødt til å ta sleiven i sin egen hånd, liksom.

Kjolen din høres kjempefin ut! :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg og en kollega stakk til byen for å spise lunsj på kaffebar. *mett og fornøyd* :nigo:

Men det betyr at jeg må få en viss kroppsdel i gir og jobbe litt nå, sånn at jeg får tatt helg. :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

La meg se...

I dag skal vi ha fisk med indisk "topping" av frisk koriander, kokoskrem og diverse krydder. Gulrotpilaff til. Morgendagen er litt jeg usikker på. :klø: Om jeg er lat tror jeg det blir carbonara, men jeg har også litt lyst på en ordentlig kjøttmiddag med rødvin til, biff eller lammekoteletter kanskje? Får se hvor inspirert jeg er! Søndag blir det bacalao. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

La meg se...

I dag skal vi ha fisk med indisk "topping" av frisk koriander, kokoskrem og diverse krydder. Gulrotpilaff til. Morgendagen er litt jeg usikker på. :klø: Om jeg er lat tror jeg det blir carbonara, men jeg har også litt lyst på en ordentlig kjøttmiddag med rødvin til, biff eller lammekoteletter kanskje? Får se hvor inspirert jeg er! Søndag blir det bacalao. :)

Med Rosaura? :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Med Rosaura? :lur:
Muligens, om jeg gidder å gå på polet i morgen. ;) Hvis ikke har jeg en rødvin jeg fikk anbefalt en gang tidligere vi skulle ha bacalao, men som vi aldri drakk, av en eller annen grunn.

Jeg har også værtpå kaffebar i dag :hoppe:

Med broren til noen vi begge kjenner :lur:

:Hehe:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredagsstemning i heimen. Jeg har trent, dusjet, fått på meg slumreklær og spist indisk fisk med gulrotpilaff. Nå tenker jeg det blir et aldri så lite portvinsglass, F&M-sjokolade og bok i sofakroken. :nigo: Mannen ser fotball, så jeg slipper å bli forstyrret. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drikker som regel rødvin, men Aricia testet Rosaura her for litt siden, og det er visstnok å anbefale. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke en hvilken som helst rødvin vil jeg tro. En robust portugiser kansje ??

Tror jeg nestegang vil prøve meg på en hvit portugiser.

ps. Har kost meg med reisebrevene dine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Et eller annet sted på DN-nettsidene ligger det en artikkel om vinanbefalinger til bacalao. Jeg husker ingenting av den. :fnise: Men vil tro den raskt lar seg søke opp? Vedkommende anbefalte kun Il Mimo av rosé, tror jeg, men det kan han jo bare få gjøre, det ække eksakt vitenskap heller lissom.

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke en hvilken som helst rødvin vil jeg tro. En robust portugiser kansje ??

Tror jeg nestegang vil prøve meg på en hvit portugiser.

ps. Har kost meg med reisebrevene dine.

Det var hyggelig å høre. :)

Ellers har jeg aldri funnet den perfekte vin til bacalao. Jeg husker jeg pleide å kjøpe en ganske rimelig spansk som funket veldig godt, men den er forsvunnet ut av sortimentet. Typisk!

Et eller annet sted på DN-nettsidene ligger det en artikkel om vinanbefalinger til bacalao. Jeg husker ingenting av den. :fnise: Men vil tro den raskt lar seg søke opp? Vedkommende anbefalte kun Il Mimo av rosé, tror jeg, men det kan han jo bare få gjøre, det ække eksakt vitenskap heller lissom.

:fnise:

:fnise: Helt sant! Av og til har jeg inntrykk av at vinfolkene i DN kanskje er bittelitt bastante. :filer:

Vi har akkurat vært ute og gått tur i aldeles nydelig høstvær. :sol: Nå tøfler jeg rundt i superundertøy og bare nyter helgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Deilig, lat søndag. :) Det eneste fornuftige jeg har gjort er å lage bacalao, som nå står og putrer på ovnen. :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du har ikke noen tips til hva jeg kan finne på med (dessverre frosne) kveiteskiver? Det er jo i utgangspunktet bra fisk, men jeg er litt skeptisk til frossenfisk. :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bacalao! :spise:

Her kokes det kyllingkraft i skrivende stund.

Bacalaoen ble veldig god! :strix:

Du har ikke noen tips til hva jeg kan finne på med (dessverre frosne) kveiteskiver? Det er jo i utgangspunktet bra fisk, men jeg er litt skeptisk til frossenfisk. :sjenert:
Denne er nydelig. Ellers liker jeg veldig godt tradisjonell stekt kveite, bare vendt i krydret mel og stekt, og med råkost og en liten rømmeskje til. :)

Jeg synes forresten kveite tåler frysing ganske bra, om det er fin fisk i utgangspunktet og den ikke har ligget for lenge i fryseren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...