ashera Skrevet 31. mars 2009 #7121 Del Skrevet 31. mars 2009 Gratulerer med overstått, Nilma! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 31. mars 2009 #7122 Del Skrevet 31. mars 2009 For en fin markering av dagen, og flott meny. Flinke mannen som ordner litt hverdagsluksus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 31. mars 2009 #7123 Del Skrevet 31. mars 2009 Gratulerer med dagen som var! Det høres ut som en perfekt feiring av dagen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Krynkel Skrevet 31. mars 2009 #7124 Del Skrevet 31. mars 2009 For en flott meny og flink mann! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 31. mars 2009 #7125 Del Skrevet 31. mars 2009 For en herlig feiring av dagen! Gratulerer på etterskudd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 31. mars 2009 Forfatter #7126 Del Skrevet 31. mars 2009 Takk igjen for hyggelig hilsener. Vi fortsetter likegodt trenden med hverdagsluksus og har tre retter i dag: niçoisesalat *hekta*, løksuppe og ost til dessert. Siden vi har diverse vinrester ble det rosé, rødvin og sauternes å drikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 31. mars 2009 #7127 Del Skrevet 31. mars 2009 *vinmisunnelig* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 31. mars 2009 #7128 Del Skrevet 31. mars 2009 niçoisesalat *hekta* How extremely French, forresten! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 31. mars 2009 Forfatter #7129 Del Skrevet 31. mars 2009 *vinmisunnelig* Jeg har litt sjampis også. How extremely French, forresten! Det slo i grunnen meg også, men det var egentlig ikke så veldig gjennomtenkt. Jeg hadde lyst på salat og mannen har ønsket seg løksuppe lenge, og siden jeg nekter for at salat alene kan være middag i under 25 varmegrader passet det fint å kombinere. Osten var rester som snart måtte spises, og så hadde vi litt Sauternes fra i går, så det passet jo fantastisk. Forresten ble jeg veldig fornøyd med suppen; oppskrift fra Leith's Cookery Bible der løken skulle steke i en hel time (jeg ga meg nok etter 45 minutter, men så laget jeg en litt mindre porsjon), dessuten hadde jeg veldig god og kraftig oksekraft, så vi var veldig fornøyd med resultatet. Mannen har fått litt blod på tann etter suksessen i går, så vi satt faktisk ved bordet i en time og diskuterte hva som kunne passe for neste middagsforsøk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 31. mars 2009 #7130 Del Skrevet 31. mars 2009 Snart får du ikke slippe til på kjøkkenet. Nuvel, jeg har hatt en seriøs tunfiskpåboks-jakt og konstaterer at utvalget er magert. Men jeg fant en boks portugisisk tuna, Ramirez. Jeg skal gi den en sjangse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 31. mars 2009 Forfatter #7131 Del Skrevet 31. mars 2009 Er det forresten noen musikalsk opplyste kaklehøner som har noenlunde peiling på hvor lenge Händels Messiah varer? :klø: Jeg har googlet til øyet blir stort og vått, men uten å finne noe konkret. Jeg driver nemlig og planlegger en sen middag etterpå, så jeg må jo vite når jeg kan bestille bord. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O-Ren Ishii Skrevet 31. mars 2009 #7132 Del Skrevet 31. mars 2009 (endret) Er det forresten noen musikalsk opplyste kaklehøner som har noenlunde peiling på hvor lenge Händels Messiah varer? :klø: Jeg har googlet til øyet blir stort og vått, men uten å finne noe konkret. Jeg driver nemlig og planlegger en sen middag etterpå, så jeg må jo vite når jeg kan bestille bord. På min Händels Messias-plate står det to timer-tjueto minutter-førti sekunder. Så da kan vi vel anta at oppsetningen varer omtrent like lenge. Jeg var på en oppsetning av det i fjor, om mener at noe mellom to og en halv og tre timer stemmer ganske bra, inkludert pause. Endret 31. mars 2009 av O-Ren Ishii Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 31. mars 2009 Forfatter #7133 Del Skrevet 31. mars 2009 Takk, O-Ren! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 31. mars 2009 #7134 Del Skrevet 31. mars 2009 Jeg skal lage niçoise til ta med-lunsj i morgen, har kokte nypoteter fra i går og kokt egg til overs fra søndag som jeg må få brukt til noe fornuftig. Og aspargesbønner i fryseren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 31. mars 2009 Forfatter #7135 Del Skrevet 31. mars 2009 Bra plan, eilan! Det tror jeg at jeg må prøve ved anledning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 31. mars 2009 Forfatter #7136 Del Skrevet 31. mars 2009 Det er ikke midnatt ennå, og alle ser ut til å ha tatt kveld. Tirsdagene på KG har tapt seg sjikkeli, ass. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 31. mars 2009 #7137 Del Skrevet 31. mars 2009 Det er ikke midnatt ennå, og alle ser ut til å ha tatt kveld. Tirsdagene på KG har tapt seg sjikkeli, ass. Jeg er her, men har også observert det samme Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 31. mars 2009 Forfatter #7138 Del Skrevet 31. mars 2009 Kanskje det rett og slett er vi som er sjikkeli kjedelige? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O-Ren Ishii Skrevet 31. mars 2009 #7139 Del Skrevet 31. mars 2009 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 31. mars 2009 #7140 Del Skrevet 31. mars 2009 (endret) Kanskje det rett og slett er vi som er sjikkeli kjedelige? Nesjda. Vi er våkne Kanskje det er en generell vårslapphet som har rammet kaklehønene :klø: Endret 31. mars 2009 av nextlife Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå