Nilma Skrevet 6. mars 2009 Forfatter #6821 Del Skrevet 6. mars 2009 Takk det samme, Aricia! Er det jobbing på gang denne helgen også? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 6. mars 2009 #6822 Del Skrevet 6. mars 2009 Takk det samme, Aricia! Er det jobbing på gang denne helgen også? I prinsippet ikke. Litt forefallende, kanskje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 7. mars 2009 Forfatter #6823 Del Skrevet 7. mars 2009 I prinsippet ikke. Litt forefallende, kanskje. Så bra, håper du får slappet godt av! Her har jeg akkurat kokt kveitekraft, og tidligere i dag var jeg på slakterforretning og kjøpte oksebein, så i morgen skal jeg ha en seriøs kraftkokeseanse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. mars 2009 #6824 Del Skrevet 7. mars 2009 Så bra, håper du får slappet godt av! Her har jeg akkurat kokt kveitekraft, og tidligere i dag var jeg på slakterforretning og kjøpte oksebein, så i morgen skal jeg ha en seriøs kraftkokeseanse. Får jeg komme hjem til deg og snuse inn den gode lukten? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. mars 2009 #6825 Del Skrevet 7. mars 2009 Så bra, håper du får slappet godt av! Her har jeg akkurat kokt kveitekraft, og tidligere i dag var jeg på slakterforretning og kjøpte oksebein, så i morgen skal jeg ha en seriøs kraftkokeseanse. Får jeg komme hjem til deg og snuse inn den gode lukten? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 7. mars 2009 Forfatter #6826 Del Skrevet 7. mars 2009 Selvfølgelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. mars 2009 #6827 Del Skrevet 7. mars 2009 Jeg må forresten legge til en ting: Frem til for noen måneder siden var kraft en litt dyrebar skatt som vi bare brukte av når vi fant situasjonen verdig. For eksempel brukte jeg sjelden kraft i asiatisk mat og i enkel hverdagsmat. I det siste har dette endret seg helt, og vi har i stedet begynt å se på det som en ubegrenset ressurs som vi bruker av hver gang vi har lyst. Dermed har vi brukt kraft i saus til pølser med potetstappe, i brun saus til medisterkaker, og til utallige purésupper. Det har ført til at vi faktisk spiser mye bedre mat enn tidligere. Man trenger selvfølgelig ikke kraft i det hele tatt for å lage god mat. Det å ha tilgang til masse kraft, gjør imidlertid at man kan lage veldig mange flere ting. Tidligere har det nemlig vært slik at jeg har slått fra meg enkelte oppskrifter på grunn av at man må bruke kraft, men det har jeg sluttet helt med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 7. mars 2009 Forfatter #6828 Del Skrevet 7. mars 2009 Jeg har (hatt) det på akkurat samme måten. Tidligere "sparte" jeg på kraften, men jeg har blitt mye flinkere til å bruke den når jeg har lyst på. Man kan jo alltids koke mer, og jeg er til og med sikker på at kraftkoking er bra for min mentale helse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 7. mars 2009 #6829 Del Skrevet 7. mars 2009 Man kan jo alltids koke mer Nettopp! Det er jo dessuten så selvinnlysende at jeg ikke kan fatte og begripe at jeg ikke har skjønt det tidligere. og jeg er til og med sikker på at kraftkoking er bra for min mentale helse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 7. mars 2009 #6830 Del Skrevet 7. mars 2009 Kraft. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. mars 2009 Forfatter #6831 Del Skrevet 8. mars 2009 Lomremiddag! Lomrekraft! Etter å ha vært på eller hatt besøk nesten sammenhengende i tre uker, er jeg nå alene med mannen. Vi skal til London. Jeg har en diger kjele oksekraft på ovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 8. mars 2009 #6832 Del Skrevet 8. mars 2009 (endret) Du koser deg, ja? Vel unt (besøk i tre uker: ). Jeg synes lomrefileter har en tendens til å være så tynne (de jeg får fatt i) - skinnsteker du dem? Å kjøpe en hel og lage kraft på beina var forresten kjempelurt. Endret 8. mars 2009 av Aricia Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 8. mars 2009 #6833 Del Skrevet 8. mars 2009 Lomre og lomrekraft er utrolig godt! Dessverre har jeg ikke sett lomre i fiskebutikken på noen år. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. mars 2009 Forfatter #6834 Del Skrevet 8. mars 2009 Du koser deg, ja? Vel unt (besøk i tre uker: ).Den første delen av perioden var det jo vi som var på besøk, så hadde vi et par rolige dager, før vi har hatt besøk i en uke. Koselig alt sammen, altså, men begynte så smått å savne hverdagsrutinene mine. Jeg synes lomrefileter har en tendens til å være så tynne (de jeg får fatt i) - skinnsteker du dem? Å kjøpe en hel og lage kraft på beina var forresten kjempelurt.Lomre og lomrekraft er utrolig godt! Dessverre har jeg ikke sett lomre i fiskebutikken på noen år. Jeg har aldri sett lomre i butikken før, så jeg måtte jo bare kjøpe da jeg så dem. Skulle egentlig ha breiflabb, så tilbehøret var kanskje ikke optimalt (men godt), men jeg gadd ikke prøve å tenke ut noe annet. Jeg stekte filetene med skinnet på, ja (men jeg spiste ikke skinnet selv, det er en av mine særheter ), og det funket veldig fint; fisken ble saftig selv om filetene var temmelig tynne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 8. mars 2009 #6835 Del Skrevet 8. mars 2009 Lomre har jeg nok ikke smakt. Men så ulik andre flyndrer er den vel ikke i smaken ?! Kraftkokingen vil jeg ikke lukte på (blir bare sulten av det) men skulle gjerne smakt på kraften. I dag har jeg laget meg en klassisk fransk gryte, Bouf bourgogne. Til dessert ble det bjørnebær og yoghurtkrem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. mars 2009 Forfatter #6836 Del Skrevet 8. mars 2009 I dag har jeg laget meg en klassisk fransk gryte, Bouf bourgogne.Det har jeg faktisk aldri laget, men det står på listen over ting jeg vil prøve. Ellers har jeg akkurat fått SMS fra The Wolseley. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 10. mars 2009 #6837 Del Skrevet 10. mars 2009 Ellers har jeg akkurat fått SMS fra The Wolseley. Er det lenge til dere drar? Forresten - jeg har ikke fått siste Good Food, og det må være første gang jeg opplever rot i leveringene. Vet du om jeg kan sende en mail noe sted og klage? Jeg så inni bladet, men fant ingen adresse sånn umiddelbart. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 10. mars 2009 #6838 Del Skrevet 10. mars 2009 I dag har jeg laget meg en klassisk fransk gryte, Bouf bourgogne. Til dessert ble det bjørnebær og yoghurtkrem. Det har jeg faktisk aldri laget, men det står på listen over ting jeg vil prøve. Jeg laget det i vinterferien, riktignok på elgkjøtt, men det smakte nydelig. Wolseley-misunnelig. Jeg forsøkte å overtale mannen til å stå opp klokken halv sju for å få med frokost på The Wolseley sist gang vi var i London, men det forslaget var visst ikke helt populært. Jeg er ikke helt oppdatert, men har du funnet alle steder dere skal spise? Får jeg foreslå St. John's? (nose to tail-eating) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 10. mars 2009 Forfatter #6839 Del Skrevet 10. mars 2009 Vi har bestilt frokost ene dagen, men jeg har skumle planer om afternoon tea også, om jeg får det til å passe inn i tidsskjemaet. Er det lenge til dere drar?Vi drar påskeaften. En måned igjen i morgen! Forresten - jeg har ikke fått siste Good Food, og det må være første gang jeg opplever rot i leveringene. Vet du om jeg kan sende en mail noe sted og klage? Jeg så inni bladet, men fant ingen adresse sånn umiddelbart.Ja, jeg har jo klaget et par ganger, men det er lenge siden nå - jeg skal se om jeg finner adressen jeg brukte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 10. mars 2009 #6840 Del Skrevet 10. mars 2009 Her er link, hvis du skulle være interessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå