onyx Skrevet 18. februar 2009 #6641 Del Skrevet 18. februar 2009 Det er sant, ikke alle ferskvaredisker har noe utvalg, men jeg har jobbet i noen veldig gode i min tid. Det er jo uansett beklagelig at de ansatte ikke har peiling på varene de selger, den ostetråden inne på mat&drikke er jo også et typisk eksempel... Men det verste jeg ser blant uvitende ansatte i ferskvare er "kryssbruk" av kniver og utstyr. Jeg klikker når de går rett fra å kutte fisk til å skjære biff med samme kniv og fjøl. De burde vært skutt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 18. februar 2009 #6642 Del Skrevet 18. februar 2009 Det er sant, ikke alle ferskvaredisker har noe utvalg, men jeg har jobbet i noen veldig gode i min tid. Det er jo uansett beklagelig at de ansatte ikke har peiling på varene de selger, den ostetråden inne på mat&drikke er jo også et typisk eksempel... Men det verste jeg ser blant uvitende ansatte i ferskvare er "kryssbruk" av kniver og utstyr. Jeg klikker når de går rett fra å kutte fisk til å skjære biff med samme kniv og fjøl. De burde vært skutt! Dette er faktisk ikke lov engang. Jeg var i sin tid med å utviklet systemer (utprøvingsbedrift) for IKT mat, der blant annet kryssforurensning var et av de viktigste temaene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 19. februar 2009 #6643 Del Skrevet 19. februar 2009 Dette er faktisk ikke lov engang. Jeg var i sin tid med å utviklet systemer (utprøvingsbedrift) for IKT mat, der blant annet kryssforurensning var et av de viktigste temaene. Ja, jeg vet det ikke er lov, men tro meg, det er skremmende ofte jeg ser det blir gjort. Det slurves også mye med vask av utstyr, jeg har vært på jobb steder der kniver og fjøler ikke ble vasket i løpet avdagen må lå på benkene og grodde bakterier. Og det skal sies, sånt ble ikke praktisert mens jeg var på jobb i hvertfall for jeg var ganske skamløs til å si fra, selv til de "overordnet" meg. Hadde aldri noe å si for hvorvidt jeg fikk jobbe eller ikke, jeg fikk tilbud om mer jobbing enn jeg hadde tid til, for å si det sånn. Krysskontaminering i ostedisken er også irriterende. Blåmuggostrester på andre oster er ganske ekkelt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 19. februar 2009 #6644 Del Skrevet 19. februar 2009 Ja, jeg vet det ikke er lov, men tro meg, det er skremmende ofte jeg ser det blir gjort. Det slurves også mye med vask av utstyr, jeg har vært på jobb steder der kniver og fjøler ikke ble vasket i løpet avdagen må lå på benkene og grodde bakterier. Og det skal sies, sånt ble ikke praktisert mens jeg var på jobb i hvertfall for jeg var ganske skamløs til å si fra, selv til de "overordnet" meg. Hadde aldri noe å si for hvorvidt jeg fikk jobbe eller ikke, jeg fikk tilbud om mer jobbing enn jeg hadde tid til, for å si det sånn. Krysskontaminering i ostedisken er også irriterende. Blåmuggostrester på andre oster er ganske ekkelt. Jeg er jo klar over at dette foregår, og siden jeg er temmelig allergisk, samt har en datter som også er det, er innkjøp fra de fleste delikatesse,- og ferskvaredisker desverre en umulighet for oss. Heldigvis har jeg en fin Icabutikk i nærheten som gjør alt på den rette måten, og gjerne henter frem uåpnede varer og rene redskaper når jeg kommer. man kan jo virkelig spørre seg hvordan bedriftene håndterer kvalitetssikring når ansatte i på slike steder er såpass kunnskapsløse som noen beviser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 19. februar 2009 #6645 Del Skrevet 19. februar 2009 man kan jo virkelig spørre seg hvordan bedriftene håndterer kvalitetssikring når ansatte i på slike steder er såpass kunnskapsløse som noen beviser. Nei, man kan virkelig lure.... Det er heldigvis ikke alle stedene som er like håpløs. Noen butikker satser stort på god ferskvare og de har som regel litt mer orden på dette med kunnskapsrike ferskvaresjefer. Men så har du de da, som ikke er så nøye på det. Mange kunnskapsløse deltidsansatte uten kursing i grunnleggende hygiene og som faktisk ikke vet bedre, samt de eldre som vet bedre, men ikke gidder for det funker jo greit hjemme på deres eget kjøkken. Så lenge ingen klager og det ikke er konsekvenser, null problem å slurve. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 19. februar 2009 #6646 Del Skrevet 19. februar 2009 Sjokkerende lesning, onyx. Over til noe annet: Uten at jeg har smakt det (eller det kan muligens være at jeg har fått smaksprøve en gang og fortrengt det) vil jeg herved erklære dette for å være noe av det aller hesligste som fins på markedet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 19. februar 2009 #6647 Del Skrevet 19. februar 2009 Sjokkerende lesning, onyx. Over til noe annet: Uten at jeg har smakt det (eller det kan muligens være at jeg har fått smaksprøve en gang og fortrengt det) vil jeg herved erklære dette for å være noe av det aller hesligste som fins på markedet. Nei. Det hesligste er fiskegrillpølsene. Eller forresten, det hesligste må være fiskegrill med sånn saus på. :spysmiley: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 19. februar 2009 #6648 Del Skrevet 19. februar 2009 Huff, jeg har sett reklame for sånn saus. Jeg klarer ikke å skjønne at noen vil plage seg selv med slikt svinere, liker de det virkelig?? Jeg ville ikke engang drømt om å kjøpt noe sånt.... Og fiskegrillpølse høres også like ekkelt ut og en kombinasjon kan jeg ikke forestille meg duger til annet enn avansert tortur av gourmander... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 24. februar 2009 Forfatter #6649 Del Skrevet 24. februar 2009 Tilbake! Har hatt en veldig fin ferie, men den har vært veldig sosial, så det skal sannelig bli godt å mugle litt i sofakroken nå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 24. februar 2009 #6650 Del Skrevet 24. februar 2009 Fint å ha deg her igjen! Det ryktes forresten i en annen dagbok at Mills har nedlagt fiskepølsene. Kvil i fred, kom aldri att, som Jakob Sande sa i diktet Grannekatten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 24. februar 2009 Forfatter #6651 Del Skrevet 24. februar 2009 Takk eilan, og antikondolerer til fiskepølsene. Jeg tror jeg har omtrent en million KG-innlegg å oppdatere meg på, så nå har jeg utstyrt meg med pc og rødvin, og beskjeftiget mannen med Champions League. De noenogfemti mailene i jobbinnboksen får vente til i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 24. februar 2009 #6652 Del Skrevet 24. februar 2009 Takk eilan, og antikondolerer til fiskepølsene. Jeg tror jeg har omtrent en million KG-innlegg å oppdatere meg på, så nå har jeg utstyrt meg med pc og rødvin, og beskjeftiget mannen med Champions League. De noenogfemti mailene i jobbinnboksen får vente til i morgen. Du har litt av en jobb foran deg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Krynkel Skrevet 24. februar 2009 #6653 Del Skrevet 24. februar 2009 Velkommen hjem, og hygg deg riktig så godt med oppdateringsprosessen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 24. februar 2009 #6654 Del Skrevet 24. februar 2009 Takk eilan, og antikondolerer til fiskepølsene. Jeg tror jeg har omtrent en million KG-innlegg å oppdatere meg på, så nå har jeg utstyrt meg med pc og rødvin, og beskjeftiget mannen med Champions League. De noenogfemti mailene i jobbinnboksen får vente til i morgen. Grei mannevakt. Måtte fiskepølsene hvile i fred. Og lykke til med oppdateringen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 24. februar 2009 #6655 Del Skrevet 24. februar 2009 Her er det også mannevakt. Men han har akkurat tatt en liten pause for å lage kaffe til meg. Og vi har sjokkis! Hadde et veiledningsmøte i dag, og de som jobber i prosjektet jeg veileder hadde laget en lykke til-kurv (sic!) til meg - med blomst, nøtter, gourmetkaffe, stor sjokoladepose, en Cuba og en pose Pulverpadder. Det kaller jeg kurv, det! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 24. februar 2009 #6656 Del Skrevet 24. februar 2009 Så fint å se deg her igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 24. februar 2009 #6657 Del Skrevet 24. februar 2009 Velkommen tilbake, Nilma! Håper du har hatt fin svigersferie. Her går det jo for seg som vanlig. @eilan: Synes du har mistenkelig mye kurverfaring etterhvert. Strålende kurv da! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. februar 2009 Forfatter #6658 Del Skrevet 25. februar 2009 Takk for hyggelige velkomsthilsener! Har bevilget meg en liten KG-pause fra jobboppdateringen; mye å ta igjen, men heldigvis er det meste av det ting som kan gjøres på delvis autopilot - greit med en myk start etter ferie. Her er det også mannevakt. Men han har akkurat tatt en liten pause for å lage kaffe til meg. Og vi har sjokkis! Hadde et veiledningsmøte i dag, og de som jobber i prosjektet jeg veileder hadde laget en lykke til-kurv (sic!) til meg - med blomst, nøtter, gourmetkaffe, stor sjokoladepose, en Cuba og en pose Pulverpadder. Det kaller jeg kurv, det!Så koselig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 26. februar 2009 Forfatter #6659 Del Skrevet 26. februar 2009 Det snør noe så vanvittig! :snø: Og den flinke smømåkemannen som kom durende hver gang det kom fem snøfnugg er blitt erstattet av en dust som kjører en stripe rett frem, sånn at det ligger store skavler og hauger overalt i borettslaget og på gjesteparkeringen. Det var bare såvidt vi kom oss ut på hovedveien i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 26. februar 2009 #6660 Del Skrevet 26. februar 2009 Her har det nesten ikke snødd i natt, og det er . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå