Gjest Elastica Skrevet 13. desember 2008 #5701 Del Skrevet 13. desember 2008 Fantastisk meny, Nilma. To forretter høres bare fint ut. Når det gjelder fryseboks, må jeg si at jeg i høst har vært veldig flink til å lage mat av det som ligger i fryseren. Så har vi spist litt av det, jeg har puttet rester tilbake i fryseren, og brukt det igjen ved en senere anledning. *klapper meg selv på hodet* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. desember 2008 Forfatter #5702 Del Skrevet 13. desember 2008 Full fryser er et velkjent fenomen heromkring også. Akkurat tilbake fra sykehusbesøk. Vi fikk hilse på den lille pasienten, som akkurat nå var i overraskende god form, forholdene tatt i betraktning - det var veldig godt å se. Nå skal jeg ta en dusj, før jeg legger siste hånd på middagen, så blir det jubileumsmiddag her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 13. desember 2008 #5703 Del Skrevet 13. desember 2008 for fristende jubileumsmiddag! Her er brosme satt til livs, og fruktsalat laget (av div. økologisk eksotisk frukt). Kraften putrer videre, og jeg har laget havremakroner i den gamle stekeovnen - en risikosport når ovnen i praksis er uten termostat. Kun 1/3 av kakene ble litt svidd under, så dem får vi sette til livs nå i advent, blant annet til desserten i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. desember 2008 Forfatter #5704 Del Skrevet 13. desember 2008 for fristende jubileumsmiddag! *særdeles fornøyd* Maten ble veldig god, om jeg får lov til å si det selv, og vinen - nok et taxfreeimpulskjøp - var aldeles fantastisk. SJampisen var også god, men jeg er jo innerst inne en rødvinsdrikker. (Jeg tror kanskje jeg har smakt litt i meste laget på vinen, jeg kjenner at jeg sliter litt med rettskrivingen og må bruke delete-tasten flittig. ) Her er brosme satt til livs, og fruktsalat laget (av div. økologisk eksotisk frukt). Kraften putrer videre, og jeg har laget havremakroner i den gamle stekeovnen - en risikosport når ovnen i praksis er uten termostat. Kun 1/3 av kakene ble litt svidd under, så dem får vi sette til livs nå i advent, blant annet til desserten i dag.Det høres jo ut som et bra utbytte, divaovn tatt i betraktning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 13. desember 2008 #5705 Del Skrevet 13. desember 2008 *særdeles fornøyd* Maten ble veldig god, om jeg får lov til å si det selv, og vinen - nok et taxfreeimpulskjøp - var aldeles fantastisk. SJampisen var også god, men jeg er jo innerst inne en rødvinsdrikker. (Jeg tror kanskje jeg har smakt litt i meste laget på vinen, jeg kjenner at jeg sliter litt med rettskrivingen og må bruke delete-tasten flittig. ) Så deilig. Vinen hørtes dessuten ut til å være noe for meg - jeg er som kjent en Côtes du Rhône og Grenache-elsker. Skriv mer da, Nilma! Brisen-posting er morsomt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. desember 2008 Forfatter #5706 Del Skrevet 13. desember 2008 Det var slitsomt nok å skulle skrive såpass, skal jeg si deg. Og ja, vinen var helt utrolig god, masse mørk frukt/bær, masse smak uten at det føltes for tungt eller søtlig. Veldig god til maten også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. desember 2008 Forfatter #5707 Del Skrevet 13. desember 2008 Forrresten fikk jeg melding fra pavlovamottakerne, det var visstnok den beste take-awayen noensinne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 13. desember 2008 #5708 Del Skrevet 13. desember 2008 Det var slitsomt nok å skulle skrive såpass, skal jeg si deg. Og ja, vinen var helt utrolig god, masse mørk frukt/bær, masse smak uten at det føltes for tungt eller søtlig. Veldig god til maten også. Synes du klarer deg bra, jeg - innlegg etter innlegg, jo! Den vinen skal jeg notere meg - mulig det blir taxfree-frekventering i løpet av kommende uke. Forrresten fikk jeg melding fra pavlovamottakerne, det var visstnok den beste take-awayen noensinne. Det tviler jeg ikke på! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. desember 2008 Forfatter #5709 Del Skrevet 13. desember 2008 Synes du klarer deg bra, jeg - innlegg etter innlegg, jo! Men du vet ingenting om anstrengelsene som ligger bak. Den vinen skal jeg notere meg - mulig det blir taxfree-frekventering i løpet av kommende uke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 13. desember 2008 #5710 Del Skrevet 13. desember 2008 Men du vet ingenting om anstrengelsene som ligger bak. Gjør jeg vel! Jeg er jo også en dreven og notorisk brisen-poster. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 13. desember 2008 Forfatter #5711 Del Skrevet 13. desember 2008 Sant nok! *glemsk pga. nedsatt hjernekapasitet* Er det ikke du som blir så vennlig innstilt overfor kelnere i bedugget tilstand? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 13. desember 2008 #5712 Del Skrevet 13. desember 2008 Sant nok! *glemsk pga. nedsatt hjernekapasitet* Er det ikke du som blir så vennlig innstilt overfor kelnere i bedugget tilstand? :klø: Veldig. Jeg blir i det hele tatt svært imøtekommende og kjærlig med litt innabords. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 14. desember 2008 #5713 Del Skrevet 14. desember 2008 Så fantastisk jubileumsmiddag dere hadde, får lyst til å kopiere den fra ende til annen og benytte den ved en egnet anledning. Kanskje jeg rett og slett skal gjøre det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 14. desember 2008 #5714 Del Skrevet 14. desember 2008 Så fantastisk jubileumsmiddag dere hadde, får lyst til å kopiere den fra ende til annen og benytte den ved en egnet anledning. Kanskje jeg rett og slett skal gjøre det Enig! To forretter er dessuten noe som forekommer altfor sjelden her i verden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 14. desember 2008 Forfatter #5715 Del Skrevet 14. desember 2008 Så fantastisk jubileumsmiddag dere hadde, får lyst til å kopiere den fra ende til annen og benytte den ved en egnet anledning. Kanskje jeg rett og slett skal gjøre det To forretter er dessuten noe som forekommer altfor sjelden her i verden.Jeg er overbevist om at verden ville være et bedre sted om to forretter var mer utbredt. Vi er akkurat kommet hjem fra engelsk julekonsert i kirken. Virkelig en fin opplevelse. Et liten smakebit: Coventry carol (men med et mindre kor) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 14. desember 2008 #5716 Del Skrevet 14. desember 2008 : Vi er akkurat kommet hjem fra engelsk julekonsert i kirken. Virkelig en fin opplevelse. Et liten smakebit: Coventry carol (men med et mindre kor) Nydelig. Det minner meg om en fantastisk konsert vi var på i St. Martins-in-the-Field i London i våres. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. desember 2008 Forfatter #5717 Del Skrevet 15. desember 2008 Jeg er grusomt trøtt. Og jeg har ikke engang natteranglet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 15. desember 2008 #5718 Del Skrevet 15. desember 2008 Jeg har ikke vært på noen julekonsert i år, jeg har ikke funnet noen som fenger meg. I fjor var på på en intimkonsert med et lite jazzensenseble, det var vel en av de nydeligste julekonsertene jeg har vært på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. desember 2008 Forfatter #5719 Del Skrevet 15. desember 2008 Jazzjulekonsert høres meget kult ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 15. desember 2008 Forfatter #5720 Del Skrevet 15. desember 2008 Melodiene fra gårsdagens konsert svirrer fortsatt rundt i hodet mitt. Her er noen eksempler til: Sussex Carol Deck the Halls Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå