Gjest nextlife Skrevet 5. november 2008 #4961 Del Skrevet 5. november 2008 Det er vel bare marginalt bedre enn hjemmebrent? :grøsse: Tequile og husholdningssaft er heller ikke noe særlig. Vi drakk rom og kirsebærvin. Kirsebærvinen var liksom blandevann *urk* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 5. november 2008 #4962 Del Skrevet 5. november 2008 DU vinner foreløpig, Nextlife. Akkurat som i TBF-konkurransen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 5. november 2008 Forfatter #4963 Del Skrevet 5. november 2008 Vi drakk rom og kirsebærvin. Kirsebærvinen var liksom blandevann *urk*Det synes jeg i grunnen ikke høres sååå fælt ut, rommarinerte kirsebær er jo fantastisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 5. november 2008 #4964 Del Skrevet 5. november 2008 (endret) Det synes jeg i grunnen ikke høres sååå fælt ut, rommarinerte kirsebær er jo fantastisk. Da foreslår jeg at du prøver det ved første og beste anledning. Vi kan jo snakkes etterpå Endret 5. november 2008 av nextlife Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 5. november 2008 #4965 Del Skrevet 5. november 2008 Melkeblandingen ble observert på en hyttetur i niende og ikke rørt av undertegnede. Rom og cola varmet opp på komfyren til guffen sirup, derimot. Underlig idé, egentlig. nextlife vinner forresten overlegent. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 5. november 2008 Forfatter #4966 Del Skrevet 5. november 2008 Da foreslår jeg at du prøver det ved første og beste anledning. Vi kan jo snakkes etterpå Kirsebærvin har jeg ikke, men jeg har da både rom og kirsebærlikør (uåpnet, ikke spør meg hvorfor jeg har den). Kanskje et eksperiment for neste tirsdag, noe må jeg da bruke den hersens likøren til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 5. november 2008 #4967 Del Skrevet 5. november 2008 Jeg vil ikke snakke om første (og siste) gang jeg drakk hjemmelaget kirsebærvin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 5. november 2008 #4968 Del Skrevet 5. november 2008 Jeg vil ikke snakke om første (og siste) gang jeg drakk hjemmelaget kirsebærvin. Mine foreldre lagde en hel dunk av faenskapet da jeg var ung og smart. De la den til lagring (trodde de), og jeg stjal den til det var tomt. De lagde forresten rød og hvit vermut også. Skrekk og gru for noen måneder det var, før vi endelig fikk drukket opp troillskapen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 5. november 2008 #4969 Del Skrevet 5. november 2008 Kirsebærlikør kan være godt. Min bror har produsert litt likør av bær fra egen hage. Syrlig og frisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 5. november 2008 Forfatter #4970 Del Skrevet 5. november 2008 Mine foreldre lagde en hel dunk av faenskapet da jeg var ung og smart. De la den til lagring (trodde de), og jeg stjal den til det var tomt. De lagde forresten rød og hvit vermut også. Skrekk og gru for noen måneder det var, før vi endelig fikk drukket opp troillskapen.Rød vermut (polversjonen) var faktisk en favoritt i min tidlige fyllekarriere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 5. november 2008 Forfatter #4971 Del Skrevet 5. november 2008 Kirsebærlikør kan være godt. Min bror har produsert litt likør av bær fra egen hage. Syrlig og frisk. Jeg har ikke turt å prøvesmake den jeg har i barskapet, innkjøpt på taxfree i Sveits for tre år siden. Jeg tror jeg hadde en idé om å bruke den i en eller annen dessert, men jeg har glemt hva det var. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 5. november 2008 #4972 Del Skrevet 5. november 2008 Kirsebærlikør kan være godt. Min bror har produsert litt likør av bær fra egen hage. Syrlig og frisk. Jeg lager kirsebærlikør med bær fra venninnens hage. Jeg passer på at den blir syrlig, så legger jeg i en kanelstang eller to Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pøbelsara Skrevet 5. november 2008 #4973 Del Skrevet 5. november 2008 Huff. Jeg kan svakt erindre både hjemmelaget vin og ditto sprit. Ingen højdare, noen av dem. *grøss* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 5. november 2008 #4974 Del Skrevet 5. november 2008 Mine foreldre lagde en hel dunk av faenskapet da jeg var ung og smart. De la den til lagring (trodde de), og jeg stjal den til det var tomt. De lagde forresten rød og hvit vermut også. Skrekk og gru for noen måneder det var, før vi endelig fikk drukket opp troillskapen. For min del holdt det med en eneste kveld. Jeg glemmer det aldri. Huttetu. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 5. november 2008 #4975 Del Skrevet 5. november 2008 Jeg har ikke turt å prøvesmake den jeg har i barskapet, innkjøpt på taxfree i Sveits for tre år siden. Jeg tror jeg hadde en idé om å bruke den i en eller annen dessert, men jeg har glemt hva det var. Faren er at den er for søt.. du bør teste den snarest. Trodde egentlig at jeg ikke skulle ha noe forbruk av likør men jeg har funnet ut at rips og solbærlikør er en super kombinasjon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 5. november 2008 Forfatter #4976 Del Skrevet 5. november 2008 Faren er at den er for søt.. du bør teste den snarest. Jeg måtte selvsagt hente flasken og lese : 30% kirsch, 27% kirsebærsaft, vann, sukker. Kanskje ikke så søtt som jeg frykter? Samtidig fikk jeg øye på glassene med hermetiske moreller fra mannens tante, så jeg aner en dessert i emning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elastica Skrevet 5. november 2008 #4977 Del Skrevet 5. november 2008 God morgen, Nilma! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 5. november 2008 Forfatter #4978 Del Skrevet 5. november 2008 God morgen, superheltinne! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 5. november 2008 Forfatter #4979 Del Skrevet 5. november 2008 Jeg er overraskende nok ikke trøtt selv om jeg har sovet veldig lite de siste to nettene. Men jeg tror jeg skal gå litt tidlig fra jobb, ta en svipptur til byen og så bruke resten av dagen på god mat og generell avslapning - det er jeg overbevist om at jeg har veldig godt av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 5. november 2008 #4980 Del Skrevet 5. november 2008 God plan. jeg skal sove litt nå, en time, mellom to møter..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå