Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Gjest nextlife
Det er vel bare marginalt bedre enn hjemmebrent? :grøsse:

Tequile og husholdningssaft er heller ikke noe særlig. :opplyser:

Vi drakk rom og kirsebærvin. Kirsebærvinen var liksom blandevann *urk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi drakk rom og kirsebærvin. Kirsebærvinen var liksom blandevann *urk*
Det synes jeg i grunnen ikke høres sååå fælt ut, rommarinerte kirsebær er jo fantastisk. :ler:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nextlife
Det synes jeg i grunnen ikke høres sååå fælt ut, rommarinerte kirsebær er jo fantastisk. :ler:

Da foreslår jeg at du prøver det ved første og beste anledning. Vi kan jo snakkes etterpå :fnise:

Endret av nextlife
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Melkeblandingen ble observert på en hyttetur i niende og ikke rørt av undertegnede. Rom og cola varmet opp på komfyren til guffen sirup, derimot. Underlig idé, egentlig.

nextlife vinner forresten overlegent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da foreslår jeg at du prøver det ved første og beste anledning. Vi kan jo snakkes etterpå :fnise:
Kirsebærvin har jeg ikke, men jeg har da både rom og kirsebærlikør (uåpnet, ikke spør meg hvorfor jeg har den). Kanskje et eksperiment for neste tirsdag, noe må jeg da bruke den hersens likøren til. :ler:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest nextlife
Jeg vil ikke snakke om første (og siste) gang jeg drakk hjemmelaget kirsebærvin. :spy:

Mine foreldre lagde en hel dunk av faenskapet da jeg var ung og smart. De la den til lagring (trodde de), og jeg stjal den til det var tomt. De lagde forresten rød og hvit vermut også. Skrekk og gru for noen måneder det var, før vi endelig fikk drukket opp troillskapen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine foreldre lagde en hel dunk av faenskapet da jeg var ung og smart. De la den til lagring (trodde de), og jeg stjal den til det var tomt. De lagde forresten rød og hvit vermut også. Skrekk og gru for noen måneder det var, før vi endelig fikk drukket opp troillskapen.
Rød vermut (polversjonen) var faktisk en favoritt i min tidlige fyllekarriere. :sjokk:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kirsebærlikør kan være godt. Min bror har produsert litt likør av bær fra egen hage. Syrlig og frisk. ;)
Jeg har ikke turt å prøvesmake den jeg har i barskapet, innkjøpt på taxfree i Sveits for tre år siden. :ler: Jeg tror jeg hadde en idé om å bruke den i en eller annen dessert, men jeg har glemt hva det var. :sur:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest nextlife
Kirsebærlikør kan være godt. Min bror har produsert litt likør av bær fra egen hage. Syrlig og frisk. ;)

Jeg lager kirsebærlikør med bær fra venninnens hage. Jeg passer på at den blir syrlig, så legger jeg i en kanelstang eller to :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff. :spy:

Jeg kan svakt erindre både hjemmelaget vin og ditto sprit. Ingen højdare, noen av dem. *grøss*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mine foreldre lagde en hel dunk av faenskapet da jeg var ung og smart. De la den til lagring (trodde de), og jeg stjal den til det var tomt. De lagde forresten rød og hvit vermut også. Skrekk og gru for noen måneder det var, før vi endelig fikk drukket opp troillskapen.

For min del holdt det med en eneste kveld. :fnise: Jeg glemmer det aldri. Huttetu.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke turt å prøvesmake den jeg har i barskapet, innkjøpt på taxfree i Sveits for tre år siden. :ler: Jeg tror jeg hadde en idé om å bruke den i en eller annen dessert, men jeg har glemt hva det var. :sur:

Faren er at den er for søt.. du bør teste den snarest. :lur:

Trodde egentlig at jeg ikke skulle ha noe forbruk av likør men jeg har funnet ut at rips og solbærlikør er en super kombinasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Faren er at den er for søt.. du bør teste den snarest. :lur:
Jeg måtte selvsagt hente flasken og lese :ler:: 30% kirsch, 27% kirsebærsaft, vann, sukker. Kanskje ikke så søtt som jeg frykter? Samtidig fikk jeg øye på glassene med hermetiske moreller fra mannens tante, så jeg aner en dessert i emning. :lur:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er overraskende nok ikke trøtt selv om jeg har sovet veldig lite de siste to nettene. Men jeg tror jeg skal gå litt tidlig fra jobb, ta en svipptur til byen og så bruke resten av dagen på god mat og generell avslapning - det er jeg overbevist om at jeg har veldig godt av. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...