Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Deg, vel. Til å sitte oppe hele natten. :sjarmor:
Led meg ikke inn i fristelse, jeg kan gå dit selv! :ler:

Men apropos krabbe så jeg en interessant rett i et sånt ekstrahefte som kom med siste Olive i dag; en slags stekt ris (bare ikke så veldig stekt, hvis du skjønner) med krabbe, egg, vårløk og diverse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hey, nå snakker vi!

:fnise:

Jeg misunner deg nemlig turen din litt. Selv vil jeg nemlig ha bilferie i det landet og det litt raskt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Eurydike
Men apropos krabbe så jeg en interessant rett i et sånt ekstrahefte som kom med siste Olive i dag; en slags stekt ris (bare ikke så veldig stekt, hvis du skjønner) med krabbe, egg, vårløk og diverse.

Ikke dumt! Jeg er på jakt etter krabbeinspirasjon til helgen.

Denne virker også interessant:

http://www.matogdrikke.no/content/view/4262/10069/

Om pinot gris og krabbe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Titt titt, her er jeg :vinke: Jeg og Mozilla er uvenner i dag, jeg må stadig installere det på nytt :kjefte:
Hei nextlife!

:fnise:

Jeg misunner deg nemlig turen din litt. Selv vil jeg nemlig ha bilferie i det landet og det litt raskt.

Bilferie i England må jo være drømmen! Men vi (jeg :sjenert:) er litt pysete når det gjelder venstrekjøring. Og det ville jo selvsagt spolere mulighetene for rødvinslunsjer. :sjarmor: Forresten synes jeg stort sett det er veldig greit å komme seg rundt med offentelig transport i Storbritannia, og det flyr en liten faen i meg når det påstås på diverse reisefora at man må ha bil for å komme seg hit eller dit, så jeg må jo bevise at det må man ikke. :fnise:

Har du vært mye i England før, Fresi?

Ikke dumt! Jeg er på jakt etter krabbeinspirasjon til helgen.

Denne virker også interessant:

http://www.matogdrikke.no/content/view/4262/10069/

Om pinot gris og krabbe.

Aha, den retten har jeg også merket meg. Potetmos med krabbe må enten være aldeles fantastisk eller helt grusomt, har jeg tenkt. :ler:

Jeg kan forresten godt tenke meg at dagens vin kunne funke til krabbe, kanskje særlig til noe i retning av den retten jeg nevnte, med tanke på kombinasjonen frukt/sødme og chili/hvitløk/ingefær. Her er forresten oppskriften, jeg synes jeg hadde sett den før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Elastica

Det har igrunn jeg også fundert over. Alltid presis, hver dag. Ikke mindre enn imponerende.

Selv hadde jeg fått sparken etter tre uker hadde det ikke vært for fleksiordningen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Begynner du alltid på jobb klokke åtte, Nilma?

*imponert*

Det har igrunn jeg også fundert over. Alltid presis, hver dag. Ikke mindre enn imponerende.

Selv hadde jeg fått sparken etter tre uker hadde det ikke vært for fleksiordningen.

Stort sett begynner jeg klokka 8, ja. :)

Jeg har fleksitid, men jeg synes i grunnen det er greit å begynne tidlig, for da er jeg som regel ferdig i rimelig tid også (jeg begynte stort sett kl.8 som student også, selv når jeg ikke hadde forelesninger :sjokk:). Dessuten drar jeg jo sammen med mannen til jobb, og han er enkelte dager nødt til å begynne 8, så da er det mest praktisk at vi kjører sammen, for buss fra oss og til jobb er temmelig tungvint.

Det var nok for lite hvitløk i den middagen din i går. ;)

Jeg håper du føler deg bedre snart!

Forkjølelsessymptomene er faktisk borte. :tommelsmil:

Trøttheten i morges skyldtes nok mest overdreven KG-kakling til langt på natt. :kaklehone:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forkjølelsessymptomene er faktisk borte. :tommelsmil:

Trøttheten i morges skyldtes nok mest overdreven KG-kakling til langt på natt. :kaklehone:

Så bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beklager at jeg er litt sent ute, men jeg har også testet den søte chileneren. Prisen tatt i betraktning er den ikke så ille. Den mangler noe i eleganse og fylde for matche sine dyrere slektninger. Men den er ok til litt skarpe oster. :)

*mangler kaffesmilie*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Beklager at jeg er litt sent ute, men jeg har også testet den søte chileneren. Prisen tatt i betraktning er den ikke så ille. Den mangler noe i eleganse og fylde for matche sine dyrere slektninger.
:Nikke: Det var nettopp det jeg også syntes, den ble rett og slett i tynneste laget.

Jeg vet ikke hva vi snakker om, men jeg deltar likevel. Om ikke annet med kamferdrops og portvin. God morgen. :)
Jeg liker både kamferdrops og portvin, bare jeg slipper å blande det. :sprettoy: God morgen (strengt tatt formiddag), Rosalind!

Jeg var før deg i dag. :sjarmor:
:dåne:

:fnise:

Jeg har hatt en travel morgen, hadde glemt et møte, og et annet ble fremskjøvet, så jeg har stort sett sprunget rundt meg selv. :bond: Nå får jeg forhåpentligvis tid til å gjøre noe fornuftig.

Endret av Nilma
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...