Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

:rope: Middagsinnspill ønskes!

Jeg har planer om å fylle den tidligere omtalte store squashen etter denne oppskriften. Som tilbehør vurderer jeg enten brun basmati og villrisblanding og tomatsalat eller potetstappe og et-eller-annet. Jeg har i grunnen mest lyst på potetstappe, men hva annet kan jeg ha som tilbehør da? Jeg har noe fennikel jeg gjerne skulle brukt opp, kunne det passe, enten grillet eller smørsurret? :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men det rareste jeg har fått på sveler og vafler, er graut. Indre Nordmøre

Brun, litt karamellaktig graut til fest og hvit semulegrøt til hverdags. Men ikke skyld på meg. Det er ikke jeg som er nordmøringen her.

Det er det verste jeg har hørt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:) England, ja! Jeg fant ut i går at jeg i alle fall får meg en svipptur til Cambrigde i januar. Kanskje jeg skal ta med mannen også?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan ble middagen?
Slett ikke verst. :) Selve squashen var veldig god, litt fastere enn vanlig squash, synes jeg, og fyllet hadde fin smak. Når det gjelder tilbehør lot jeg latskapen ta overhånd, så jeg kuttet rett og slett opp litt fennikel, gulrot og purre og hadde det og en smørklatt oppi vannet som skulle helles rundt squashen, før jeg puttet det hele i ovnen. Det ble faktisk ganske godt.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:) England, ja! Jeg fant ut i går at jeg i alle fall får meg en svipptur til Cambrigde i januar. Kanskje jeg skal ta med mannen også?
Så bra! :) Hadde vi dratt til East Anglia, som vi vurderte, hadde Cambridge helt klart stått på listen. Endret av Nilma
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike
Jeg har akkurat oppdaget at Inspector Rebus begynner på NRK 21.30. Britisk krim! :hjerte:

Jeg skal også se! :hoppe:

Men først bake litt scones.

Vi har forresten vært ute og spist - jeg hadde kylling og syntes egentlig retten var overraskende god. Litt prøvesmaking over bordet, og vi kom litt bestyrtet fram til at kombinasjonen av smaker var nesten identisk med vår egen standard stekt kylling-middag. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg skal også se! :hoppe:

Men først bake litt scones.

Hm, jeg er ikke sikker på om scones er tingen til Rebus. ;) Vi har dessverre drukket opp Belhaven-ølet (skotsk!) vi hadde i kjøleskapet, det hadde jo vært perfekt.

Vi har forresten vært ute og spist - jeg hadde kylling og syntes egentlig retten var overraskende god. Litt prøvesmaking over bordet, og vi kom litt bestyrtet fram til at kombinasjonen av smaker var nesten identisk med vår egen standard stekt kylling-middag. :fnise:
Artig!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike
Hm, jeg er ikke sikker på om scones er tingen til Rebus. ;) Vi har dessverre drukket opp Belhaven-ølet (skotsk!) vi hadde i kjøleskapet, det hadde jo vært perfekt.

De to tingene er ikke koordinert, egentlig - ren tilfeldighet. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Apropos scones, jeg ble så glad da jeg oppdaget at det nye bakeriutsalget hadde scones, så jeg kjøpte et par stykker til helgen. Lagde te og skulle virkelig kose oss, og så oppdager vi at det er nøtter i sconesen. :forvirret: Ikke at det smakte så fælt, men jeg ville jo ha engelske scones. :sur:

Det samme stedet kaller for øvrig en kanelbolleaktig tingest med perlesukkerdryss for brioche, så det er kanskje ikke så rart at de kødder med sconesen. :roll:

Endret av Nilma
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Gjest Eurydike

I siste Good Food er det forresten en oppskrift på scones med lønnesirup, havre og valnøtter som jeg har veldig lyst til å teste. Signert Si, selvfølgelig. :sjarmor:

(Ja, også han andre).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I siste Good Food er det forresten en oppskrift på scones med lønnesirup, havre og valnøtter som jeg har veldig lyst til å teste. Signert Si, selvfølgelig. :sjarmor:

(Ja, også han andre).

Fra the "Hairy Bakers", som de kaller seg nå? Jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om det navnet, "hårete" og baking går ikke så godt sammen, synes jeg. :ler: Jeg så også den oppskriften, så slett ikke ille ut (jeg har ikke noe prinsipielt i mot alternative sconeingredienser, men et lite skilt som opplyser om det kan da ikke være for mye forlangt :tunge1:).

Jeg tenkte forresten på deg da jeg så gutta på tv her om dagen. :fnise:

Men den brioche-wannabesaken hørtes ikke overbevisende ut, må jeg si.
Ikke helt, nei. Fyren bak disken ble litt snurt da jeg ikke kunne dy meg for å påpeke det. :sjenert:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike
Jeg tenkte forresten på deg da jeg så gutta på tv her om dagen. :fnise:

Hva har jeg gjort. :rodme:

Hairy Bakers, ja. :fnise: Det blir liksom ikke det samme. (Ikke er jeg helt fortrolig med det nye bukkeskjegget og hestehalen hans heller).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...