Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

:juhu: Vi fikk bord! :juhu: Vi fikk bord! :juhu:

Gratulerer, det er bra! Jeg forventer lang og utførlig rapport, må jo vite om det er verdt turen. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Fjellsippa

Hei Nilma. Er bare innom for å ønske deg en riktig god påskeferie. Håper den blir fylt med masse god mat og drikke.

Og hva ser jeg? Du har fått bord hos Paul Bocuse :jepp: .

Jammen ikke verst. Det blir litt av en opplevelse vil jeg tro. Når skal den begivenheten skje?

Edit: Bare en liten skriveleif...

Endret av Fjellsippa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

*Har nettopp sett "Yum yum med Noman" på NRK 1* :murvegg:

Eller hvorfor kan de ikke finne en programleder og en gjest/kokk som faktisk kan lage mat når de først bestemmer seg for egenprodusert matprogram på kveldstid etter flere års pause?

Litt sent ute, men jeg så akkurat litt av det greske programmet på nett-tv. Hjelp. En "kokk" som mener at man kan bruke squash til "minst fire forskjellige retter". Mer orket jeg ikke å se. Hvor i alle dager har de funnet disse folkene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer, det er bra! Jeg forventer lang og utførlig rapport, må jo vite om det er verdt turen. ;)
Gratulerer med bord! Jeg gleder meg til rapport :)
Takk! Rapport skal bli! :)

Og hva ser jeg? Du har fått bord hos Paul Bocuse :jepp: .

Jammen ikke verst. Det blir litt av en opplevelse vil jeg tro. Når skal den begivenheten skje?

Om snaut tre uker; vi reiser den 11. og skal spise hos Bocuse den 14. :tommelsmil:

Litt sent ute, men jeg så akkurat litt av det greske programmet på nett-tv. Hjelp. En "kokk" som mener at man kan bruke squash til "minst fire forskjellige retter". Mer orket jeg ikke å se. Hvor i alle dager har de funnet disse folkene?
:fnise:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike

Heihei! :)

Håper du har hatt en fin påske med mye godt å spise.

Selv har jeg blant annet testet denne. Kraftig vintermat, men kan absolutt anbefales. Og ellers vært i faresonen for å gå i portvins- og marsipansjokk opptil flere ganger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Helen Parr

Siden dette er en av matbøkene, kan jeg med glede rapportere at gryten med røkte svineknoker (fra Arkana, tror jeg - mannen googlet svineknoker og kom rett til en oppskrift på kg :) ), tomater, buljong, løk, hvitløk, gulrøtter, hvite bønner og kikerter var veldig godt. Nydelig røkt smak og skikkelig bondekost som gjorde seg etter en dag i slalåmbakken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heihei! :)

Håper du har hatt en fin påske med mye godt å spise.

Selv har jeg blant annet testet denne. Kraftig vintermat, men kan absolutt anbefales. Og ellers vært i faresonen for å gå i portvins- og marsipansjokk opptil flere ganger.

Jotakk, har hatt en veldig fin og avslappet påske. Nydelig vær, men kaldt, så turene ut ble korte, men fine. Maten var både god og rikelig (skreimølje, pinnekjøtt, bacalao, kalkun og lammelår), så nå har jeg lyst på vegetarmat og pasta. :ler:

Jeg har allerede notert meg lammeskankene fra middagstråden. :lur:

Siden dette er en av matbøkene, kan jeg med glede rapportere at gryten med røkte svineknoker (fra Arkana, tror jeg - mannen googlet svineknoker og kom rett til en oppskrift på kg :) ), tomater, buljong, løk, hvitløk, gulrøtter, hvite bønner og kikerter var veldig godt. Nydelig røkt smak og skikkelig bondekost som gjorde seg etter en dag i slalåmbakken.
Det hørtes veldig godt ut! Svineknoker er nydelig mat, særlig i ymse supper - det tror jeg nesten jeg må lage snart. :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå sitter jeg og ser ut på drittværet, mens jeg trøster meg med at langtidsvarselet for Lyon ser meget lovende ut. :)

Det ser visst desverre ikke riktig like bra ut for london, men det er jo enda tre uker til vi skal avgårde, så vi krysser fingrene for at det kommer bedre vær innen den tid :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helen Parr

Heldige er dere som skal reise.

Og heldige er vi som kan få være med på planlegging og rapportavleggelse. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal til Alpene i morgen, på grensa mellom Østerrike og Tyskland, og der er været omtrent som her, pluss tåke. Brrr. Dessuten skal jeg være innesperret på et konferansesenter, så det eneste som blir å rapportere derfra er taxfreehandelen, tror jeg. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg skal til Alpene i morgen, på grensa mellom Østerrike og Tyskland, og der er været omtrent som her, pluss tåke. Brrr. Dessuten skal jeg være innesperret på et konferansesenter, så det eneste som blir å rapportere derfra er taxfreehandelen, tror jeg. :fnise:

Nei, det er kanskje ikke så fantastisk vær i alpene for tiden.... sukk...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fjellsippa
Har tittet litt på menyen til den godeste Paul.

Vi skulle kansje ha laget en poll for menyvalget. ;)

Ja, lag den du Toro, så må Nilma bestille det som får flest stemmer :ler:

Har du forresten studert menyen Nilma, og kanskje allerede bestemt deg for hva du skal spise?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ser visst desverre ikke riktig like bra ut for london, men det er jo enda tre uker til vi skal avgårde, så vi krysser fingrene for at det kommer bedre vær innen den tid :)
Det får vi tro! Det var jo slett ikke verst da vi var der for en måned siden, så det burde vel være gode sjanser for godt vær til dere skal.

Jeg skal til Alpene i morgen, på grensa mellom Østerrike og Tyskland, og der er været omtrent som her, pluss tåke. Brrr. Dessuten skal jeg være innesperret på et konferansesenter, så det eneste som blir å rapportere derfra er taxfreehandelen, tror jeg. :fnise:
Det kan jo være spennende nok! :ler:

Ja, lag den du Toro, så må Nilma bestille det som får flest stemmer :ler:

Har du forresten studert menyen Nilma, og kanskje allerede bestemt deg for hva du skal spise?

Dere må gjerne lage poll, men jeg kommer neppe til å føle meg så veldig bundet av resultatet. :fnise: Jeg har (selvsagt!) studert menyen, men tror nok jeg bestemmer meg der og da for hva jeg vil spise - det var mye som så godt ut. :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Selvråderetten gjelder her som ellers Nilma. ;)

( veiledende meny ?)

Min kjappe gjennomgang av menyen gav meg samme problem, valgets kval.. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har et andebryst liggende sånn helt tilfeldig? Det er noen som har det altså!!! *Misunnelig*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise:

Det er nok min snille mor, som ikke tror at jeg er i stand til å skaffe mat selv, som har sendt med oss en kjølebag med "hjemmelaget" fisk og and (kjøpt i Sverige) etter påskeferien. Og da hadde vi plutselig flere porsjoner and liggende i fryseren, så vi må nesten spise opp før det blir dårlig - regner med at det ikke har allverdens holdbarhet pga. fettet. Derfor blir det altså litt luksus i hverdagen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...