onyx Skrevet 19. mars 2008 #2401 Del Skrevet 19. mars 2008 :juhu: Vi fikk bord! :juhu: Vi fikk bord! :juhu: Gratulerer, det er bra! Jeg forventer lang og utførlig rapport, må jo vite om det er verdt turen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 19. mars 2008 #2402 Del Skrevet 19. mars 2008 (endret) Hei Nilma. Er bare innom for å ønske deg en riktig god påskeferie. Håper den blir fylt med masse god mat og drikke. Og hva ser jeg? Du har fått bord hos Paul Bocuse . Jammen ikke verst. Det blir litt av en opplevelse vil jeg tro. Når skal den begivenheten skje? Edit: Bare en liten skriveleif... Endret 20. mars 2008 av Fjellsippa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 20. mars 2008 #2403 Del Skrevet 20. mars 2008 Gratulerer med bord! Jeg gleder meg til rapport Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 20. mars 2008 #2404 Del Skrevet 20. mars 2008 *Har nettopp sett "Yum yum med Noman" på NRK 1* Eller hvorfor kan de ikke finne en programleder og en gjest/kokk som faktisk kan lage mat når de først bestemmer seg for egenprodusert matprogram på kveldstid etter flere års pause? Litt sent ute, men jeg så akkurat litt av det greske programmet på nett-tv. Hjelp. En "kokk" som mener at man kan bruke squash til "minst fire forskjellige retter". Mer orket jeg ikke å se. Hvor i alle dager har de funnet disse folkene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2008 Forfatter #2405 Del Skrevet 25. mars 2008 Gratulerer, det er bra! Jeg forventer lang og utførlig rapport, må jo vite om det er verdt turen. Gratulerer med bord! Jeg gleder meg til rapport Takk! Rapport skal bli! Og hva ser jeg? Du har fått bord hos Paul Bocuse . Jammen ikke verst. Det blir litt av en opplevelse vil jeg tro. Når skal den begivenheten skje?Om snaut tre uker; vi reiser den 11. og skal spise hos Bocuse den 14. Litt sent ute, men jeg så akkurat litt av det greske programmet på nett-tv. Hjelp. En "kokk" som mener at man kan bruke squash til "minst fire forskjellige retter". Mer orket jeg ikke å se. Hvor i alle dager har de funnet disse folkene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 25. mars 2008 #2406 Del Skrevet 25. mars 2008 Heihei! Håper du har hatt en fin påske med mye godt å spise. Selv har jeg blant annet testet denne. Kraftig vintermat, men kan absolutt anbefales. Og ellers vært i faresonen for å gå i portvins- og marsipansjokk opptil flere ganger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helen Parr Skrevet 25. mars 2008 #2407 Del Skrevet 25. mars 2008 Siden dette er en av matbøkene, kan jeg med glede rapportere at gryten med røkte svineknoker (fra Arkana, tror jeg - mannen googlet svineknoker og kom rett til en oppskrift på kg ), tomater, buljong, løk, hvitløk, gulrøtter, hvite bønner og kikerter var veldig godt. Nydelig røkt smak og skikkelig bondekost som gjorde seg etter en dag i slalåmbakken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2008 Forfatter #2408 Del Skrevet 25. mars 2008 Heihei! Håper du har hatt en fin påske med mye godt å spise. Selv har jeg blant annet testet denne. Kraftig vintermat, men kan absolutt anbefales. Og ellers vært i faresonen for å gå i portvins- og marsipansjokk opptil flere ganger.Jotakk, har hatt en veldig fin og avslappet påske. Nydelig vær, men kaldt, så turene ut ble korte, men fine. Maten var både god og rikelig (skreimølje, pinnekjøtt, bacalao, kalkun og lammelår), så nå har jeg lyst på vegetarmat og pasta. Jeg har allerede notert meg lammeskankene fra middagstråden. Siden dette er en av matbøkene, kan jeg med glede rapportere at gryten med røkte svineknoker (fra Arkana, tror jeg - mannen googlet svineknoker og kom rett til en oppskrift på kg ), tomater, buljong, løk, hvitløk, gulrøtter, hvite bønner og kikerter var veldig godt. Nydelig røkt smak og skikkelig bondekost som gjorde seg etter en dag i slalåmbakken.Det hørtes veldig godt ut! Svineknoker er nydelig mat, særlig i ymse supper - det tror jeg nesten jeg må lage snart. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 25. mars 2008 Forfatter #2409 Del Skrevet 25. mars 2008 Nå sitter jeg og ser ut på drittværet, mens jeg trøster meg med at langtidsvarselet for Lyon ser meget lovende ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 25. mars 2008 #2410 Del Skrevet 25. mars 2008 Nå sitter jeg og ser ut på drittværet, mens jeg trøster meg med at langtidsvarselet for Lyon ser meget lovende ut. Det ser visst desverre ikke riktig like bra ut for london, men det er jo enda tre uker til vi skal avgårde, så vi krysser fingrene for at det kommer bedre vær innen den tid Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helen Parr Skrevet 25. mars 2008 #2411 Del Skrevet 25. mars 2008 Heldige er dere som skal reise. Og heldige er vi som kan få være med på planlegging og rapportavleggelse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 25. mars 2008 #2412 Del Skrevet 25. mars 2008 Jeg skal til Alpene i morgen, på grensa mellom Østerrike og Tyskland, og der er været omtrent som her, pluss tåke. Brrr. Dessuten skal jeg være innesperret på et konferansesenter, så det eneste som blir å rapportere derfra er taxfreehandelen, tror jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 25. mars 2008 #2413 Del Skrevet 25. mars 2008 Har tittet litt på menyen til den godeste Paul. Vi skulle kansje ha laget en poll for menyvalget. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 25. mars 2008 #2414 Del Skrevet 25. mars 2008 Jeg skal til Alpene i morgen, på grensa mellom Østerrike og Tyskland, og der er været omtrent som her, pluss tåke. Brrr. Dessuten skal jeg være innesperret på et konferansesenter, så det eneste som blir å rapportere derfra er taxfreehandelen, tror jeg. Nei, det er kanskje ikke så fantastisk vær i alpene for tiden.... sukk... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 25. mars 2008 #2415 Del Skrevet 25. mars 2008 Har tittet litt på menyen til den godeste Paul. Vi skulle kansje ha laget en poll for menyvalget. Ja, lag den du Toro, så må Nilma bestille det som får flest stemmer Har du forresten studert menyen Nilma, og kanskje allerede bestemt deg for hva du skal spise? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 26. mars 2008 Forfatter #2416 Del Skrevet 26. mars 2008 Det ser visst desverre ikke riktig like bra ut for london, men det er jo enda tre uker til vi skal avgårde, så vi krysser fingrene for at det kommer bedre vær innen den tid Det får vi tro! Det var jo slett ikke verst da vi var der for en måned siden, så det burde vel være gode sjanser for godt vær til dere skal. Jeg skal til Alpene i morgen, på grensa mellom Østerrike og Tyskland, og der er været omtrent som her, pluss tåke. Brrr. Dessuten skal jeg være innesperret på et konferansesenter, så det eneste som blir å rapportere derfra er taxfreehandelen, tror jeg. Det kan jo være spennende nok! Ja, lag den du Toro, så må Nilma bestille det som får flest stemmer Har du forresten studert menyen Nilma, og kanskje allerede bestemt deg for hva du skal spise?Dere må gjerne lage poll, men jeg kommer neppe til å føle meg så veldig bundet av resultatet. Jeg har (selvsagt!) studert menyen, men tror nok jeg bestemmer meg der og da for hva jeg vil spise - det var mye som så godt ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 26. mars 2008 #2417 Del Skrevet 26. mars 2008 Selvråderetten gjelder her som ellers Nilma. ( veiledende meny ?) Min kjappe gjennomgang av menyen gav meg samme problem, valgets kval.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 26. mars 2008 #2418 Del Skrevet 26. mars 2008 Har et andebryst liggende sånn helt tilfeldig? Det er noen som har det altså!!! *Misunnelig* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 26. mars 2008 Forfatter #2419 Del Skrevet 26. mars 2008 Det er nok min snille mor, som ikke tror at jeg er i stand til å skaffe mat selv, som har sendt med oss en kjølebag med "hjemmelaget" fisk og and (kjøpt i Sverige) etter påskeferien. Og da hadde vi plutselig flere porsjoner and liggende i fryseren, så vi må nesten spise opp før det blir dårlig - regner med at det ikke har allverdens holdbarhet pga. fettet. Derfor blir det altså litt luksus i hverdagen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 26. mars 2008 Forfatter #2420 Del Skrevet 26. mars 2008 Jeg tror andebrystet kommer til å ende opp slik, med noen små justeringer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå