Gå til innhold

Nevrotiske notater


Nilma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nå har jeg sendt bestilling til Paul Bocuse! :hoppe: *krysser fingre*

*Hjelper til å krysse fingrene*

Var foresten innom polet i sentrum i dag, og de har sluttet med Oakwood i standardutvalget viste det seg. Jeg tok med den siste flasken de hadde, og ble bedt om å bestille dersom jeg ville ha mer. Bare så du er advart...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike

Spennende med Paul Bocuse! :)

Nå har vi påskehandlet (pjuh!) - vi tok fri litt tidlig for å unngå det verste kaoset. Jeg var fornøyd med å finne kjempegod røkelaks fra min favorittprodusent, så nå blir det risotto i påsken! :hoppe:

Da vi kom hjem og hadde ryddet inn var det skikkelig påskesol, noe som ble feiret med cortado og fairtrade-sjokolade (Divine) på terrassen. Nå skal jeg etter planen rydde litt i heimen, og fordele diverse påskeliljer, tulipaner, bjørkeris og gåsunger i vaser rundt omkring. *vårstemning*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg sendt bestilling til Paul Bocuse! :hoppe: *krysser fingre*
:juhu: Vi fikk bord! :juhu: Vi fikk bord! :juhu:

Var foresten innom polet i sentrum i dag, og de har sluttet med Oakwood i standardutvalget viste det seg. Jeg tok med den siste flasken de hadde, og ble bedt om å bestille dersom jeg ville ha mer. Bare så du er advart...
Typisk, er det noe jeg liker kan du vedde på at det forsvinner! Jeg tror jeg må kvinne meg opp og få sendt en bestilling snart, de har jo fjernet JP Moscatel de Setúbal også. :sur:

Da vi kom hjem og hadde ryddet inn var det skikkelig påskesol, noe som ble feiret med cortado og fairtrade-sjokolade (Divine) på terrassen. Nå skal jeg etter planen rydde litt i heimen, og fordele diverse påskeliljer, tulipaner, bjørkeris og gåsunger i vaser rundt omkring. *vårstemning*
Det høres utrolig deilig ut! :sol:

Her snør det, så det er ikke mye vårstemning å skryte av. Men bilen er pakket, så vi kjører til hjemstedet mitt rett etter jobb. Med tanke på bilturen har jeg kledd meg for komfort og ikke stil i dag, så jeg sitter her i dongeri og joggesko - ikke helt meg, så det er godt det er lite folk på jobb i dag. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

PS - og mannen kan føre seg i dannet selskap? Du vet at matahanda er lang på Sunnmøre..... :fnis:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bocuse! Stilig! :)
jeg gleder meg stort!

PS - og mannen kan føre seg i dannet selskap? Du vet at matahanda er lang på Sunnmøre..... :fnis:
:hoho: Joda, han er ikke så verst. Men han ble litt satt ut første gang vi var på Michelin-restaurant, med smulebørster, smør med stempel og kelnere som fulgte deg til dodøra. :ler:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike
:juhu: Vi fikk bord! :juhu: Vi fikk bord! :juhu:

:hoppe: NÅ skal vi ihvertfall ha detaljert rapport, sier jeg bare! :lur:

Typisk, er det noe jeg liker kan du vedde på at det forsvinner! Jeg tror jeg må kvinne meg opp og få sendt en bestilling snart, de har jo fjernet JP Moscatel de Setúbal også. :sur:

:sjokk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler: Jeg tror jeg hadde blitt satt ut selv, men det høres litt morsomt ut.

God ferie!

Jeg må innrømme at jeg ble litt satt ut, jeg også, men ansiktsuttrykket til mannen da de kom med smulebørste var ubetalelig! :ler:

God påske, salsera! :goodbye:

:hoppe: NÅ skal vi ihvertfall ha detaljert rapport, sier jeg bare! :lur:
Kanskje jeg må ta notater underveis, slik at de tror jeg er Michelin-inspektør? :fnise:

:sjokk:
Det er rett og slett fryktelig!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje jeg må ta notater underveis, slik at de tror jeg er Michelin-inspektør? :fnise:

Det høres ut som en god ide. :ler:

Har dere forresten erfaring med å steke omeletter i stekeovnen? Jeg har tenkt å prøve ut en oppskrift i dag hvor det står at man først skal steke omeletten (litt som en bondeomelett med søtpotet, pasta og og mye annet som jeg ikke husker) først i en stekepanne og så skal stekepannen settes i ovnen. I dag tidlig oppdaget jeg at stekepannen slett ikke passer i ovnen, jeg får ikke lukket døra. Det burde vel gå bra å steke den som en pai uten bunn i stekeovnen i en vanlig form i stedet?

Endret av salsera
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Uten at jeg har prøvd det vil jeg tro det går bra å bare steke den i form. Eller, hvis den bare skal under grillen en liten stund for å steke ferdig på toppen / få litt farge, så spiller det ikke så stor rolle om ikke døra går igjen - det har jeg gjort flere ganger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Badiane

:hoppe: Bocuse!

Har dere forresten erfaring med å steke omeletter i stekeovnen? Jeg har tenkt å prøve ut en oppskrift i dag hvor det står at man først skal steke omeletten (litt som en bondeomelett med søtpotet, pasta og og mye annet som jeg ikke husker) først i en stekepanne og så skal stekepannen settes i ovnen. I dag tidlig oppdaget jeg at stekepannen slett ikke passer i ovnen, jeg får ikke lukket døra. Det burde vel gå bra å steke den som en pai uten bunn i stekeovnen i en vanlig form i stedet?

Det har jeg gjort mange ganger. Jeg koker eller steker grønnsaker i panna, har dem over i en smurt form, og heller eggestanden over. Det er lurt å la formen stå i ovnen mens den varmes opp - da stivner omeletten fortere.

God påske, forresten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det var lurt!

Huff, i dag merker jeg at jeg ikke har lyst til å jobbe og leter etter påskudd til å utsette det lengst mulig. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, i dag merker jeg at jeg ikke har lyst til å jobbe og leter etter påskudd til å utsette det lengst mulig. :ler:
Aaaaner ikke hva du mener. :sjenert:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helen Parr

God påske, Nilma!

Her er det pakket og klart og vi har pølser, bacon og svineknoker fra Idsøe. Mannen min skulle finne noen oppskrifter på mat med svineknoker og endte opp på Kvinneguiden igår. Kanskje den kommer fra deg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...