Nilma Skrevet 30. november 2007 Forfatter #1501 Del Skrevet 30. november 2007 Talgsmaken var altså ikke så voldsomt fremtredende, det var mer snakk om en liten ettersmak (men "ille" nok). Skal rapportere etter neste forsøk, men det blir neppe med det første, for det er jo unektlig litt spesiell mat, som man ikke spiser hver uke. Forresten kom jeg på å tenke på en alternativ bruksmåte for talg, Fakse: Det er kan jo brukes i blodpudding, om du spiser det da. God helg til deg også! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 3. desember 2007 #1502 Del Skrevet 3. desember 2007 Tudelu Hvordan har helgen vært? Du er fortsatt uten nett antar jeg, siden det har vært stille her inne? Forresten underlig så mye man får gjort når man ikke bare må kikke "litt" på KG hele tiden Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 3. desember 2007 Forfatter #1503 Del Skrevet 3. desember 2007 Hei Fakse! Helgen har vært særdeles avslappet, veldig godt når man har vært "på ræk" de 5-6 siste helgene. Har bare slappet av, spist god mat, drukket vin og gått litt tur. Du har helt rett, vi er fremdeles nettløse, trege som vi er. Men det er kanskje like greit, som du sier er det lett å bare skulle ta en titt på KG, og så går det et par timer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 3. desember 2007 #1504 Del Skrevet 3. desember 2007 Det høres ut som en perfekt helg! Jeg har planer om å gjøre noe lignende i juleferien. De neste helgene er dessverre fulle av avtaler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 3. desember 2007 Forfatter #1505 Del Skrevet 3. desember 2007 Det høres ut som en perfekt helg! Jeg har planer om å gjøre noe lignende i juleferien. De neste helgene er dessverre fulle av avtaler.Utrolig hvordan sånne ting ser ut til å samle seg opp før jul, og vi skal ikke på julebord engang! (Har årsfest med jobben over nyttår i stedet.) Rolig juleferie høres ut som en bra plan. Forresten salsera, jeg så deg nevne belugalinser i ukemenytråden, hva pleier du ellers å gjøre med dem? Jeg har en impulskjøpt pose liggende i en skuff, som jeg gjerne skulle gjort noe med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badiane Skrevet 3. desember 2007 #1506 Del Skrevet 3. desember 2007 Forresten salsera, jeg så deg nevne belugalinser i ukemenytråden, hva pleier du ellers å gjøre med dem? Jeg har en impulskjøpt pose liggende i en skuff, som jeg gjerne skulle gjort noe med. Og jeg vil gjerne vite hva belugalinser er. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 3. desember 2007 Forfatter #1507 Del Skrevet 3. desember 2007 Belugalinser er bittesmå svarte linser, som ser utrolig lekre ut, men jeg har som sagt ikke kommet meg så langt som til å prøve dem, så jeg kan ikke si noe om smaken. Bilde. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 3. desember 2007 #1508 Del Skrevet 3. desember 2007 Skulle også gjerne impulskjøpt belugalinser - bare jeg visste hvor. Jeg har aldri hørt om det før, men navnet i seg selv er jo mer enn nok til å bli nysgjerrig. Ellers er jeg kaffe- og dessertsyk her etter bacalao til middag - men jeg visste før middag at suget ville komme (bacalaoerfaring! ), så jeg har vaniljeis og julekrydret klementinsalat på lur. Jeg er nemlig alene hjemme for tiden, så da gjelder det å sørge for ihvertfall litt standsmessig meny. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fjellsippa Skrevet 3. desember 2007 #1509 Del Skrevet 3. desember 2007 Hei til alle her inne. Slumpet borti dagboken din Nilma, og ble helt fasinert. Dere er jo minst like interessert i mat som det jeg er. Så her har jeg lyst å stikke innom flere ganger. Mat er jo noe av det triveligste man kan prate om. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 3. desember 2007 #1510 Del Skrevet 3. desember 2007 (endret) Utrolig hvordan sånne ting ser ut til å samle seg opp før jul, og vi skal ikke på julebord engang! (Har årsfest med jobben over nyttår i stedet.) Rolig juleferie høres ut som en bra plan. Forresten salsera, jeg så deg nevne belugalinser i ukemenytråden, hva pleier du ellers å gjøre med dem? Jeg har en impulskjøpt pose liggende i en skuff, som jeg gjerne skulle gjort noe med. Jeg kan ikke si at jeg har så mye erfaring med dem ennå. Jeg kjøpte dem en gang det egentlig sto puy-linser på handlelisten, men (som vanlig) ble det for fristende å prøve noe nytt. Mange av de oppskriftene jeg har sett så langt, ligner mye på oppskrifter jeg har sett med puylinser før. Planen var å teste dem på fredag, men det kan hende vi må utsette det litt siden både torsdag og fredag ser ut til å bli litt mer travle enn jeg hadde håpet. De ser veldig fristende ut, så jeg må få prøvd dem snart. Jeg har lenge innbildt meg at Badiane og Eurydike bor i samme by, men det stemmer visst ikke? :klø: Endret 3. desember 2007 av salsera Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. desember 2007 Forfatter #1511 Del Skrevet 4. desember 2007 Skulle også gjerne impulskjøpt belugalinser - bare jeg visste hvor. Jeg har aldri hørt om det før, men navnet i seg selv er jo mer enn nok til å bli nysgjerrig. Jeg har aldri sett det her i landet (mine er kjøpt i Wien), men kanskje salsera har et tips? Herlig navn, ja, og de ser jo som sagt minst like lekre ut. Ellers er jeg kaffe- og dessertsyk her etter bacalao til middag - men jeg visste før middag at suget ville komme (bacalaoerfaring! ), så jeg har vaniljeis og julekrydret klementinsalat på lur. Jeg er nemlig alene hjemme for tiden, så da gjelder det å sørge for ihvertfall litt standsmessig meny. Veldig viktig med anstendig mat når man er alene hjemme, ja. Menyen din høres helt super ut! Hei til alle her inne. Slumpet borti dagboken din Nilma, og ble helt fasinert. Dere er jo minst like interessert i mat som det jeg er. Så her har jeg lyst å stikke innom flere ganger. Mat er jo noe av det triveligste man kan prate om.Hei Fjellsippa! Du er hjertelig velkommen, alltid hyggelig med flere matnerder. Jeg synes det er veldig kjekt med noen sjelefrender her inne, slik at jeg slipper å kjede vettet av omgivelsene. Jeg kan ikke si at jeg har så mye erfaring med dem ennå. Jeg kjøpte dem en gang det egentlig sto puy-linser på handlelisten, men (som vanlig) ble det for fristende å prøve noe nytt.Et ikke ukjent handleprinsipp. Jeg har nesten glemt dem, men nå ble jeg litt inspirert til å finne en passende oppskrift å prøve dem med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 4. desember 2007 #1512 Del Skrevet 4. desember 2007 (endret) Mine er også kjøpt i et annet land. Andre kjøper rare souvenierer, jeg kan bruke timesvis i matbutikker. Jeg har fått et par rare blikk i sikkerhetskontrollen når de gjennomlyser håndbasasjen min. Jeg gleder meg alt til neste tur og har begynt å skrive handleliste. Endret 4. desember 2007 av salsera Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 4. desember 2007 #1513 Del Skrevet 4. desember 2007 Mine er også kjøpt i et annet land. Andre kjøper rare souvenierer, jeg kan bruke timesvis i matbutikker. Jeg har fått et par rare blikk i sikkerhetskontrollen når de gjennomlyser håndbasasjen min. Hihihi, trodde det bare jeg var jeg som drev på med slikt jeg! Ååå, jeg har hatt noen opplevelser på kinesiske og japanske supermarkeder, må nesten dras ut med tvang. Heldigvis begrenser handlingen seg av naturlige årsaker Belugalinser ja, det minner meg på at jeg har en oppskrift et sted som jeg lenge har tenkt på å prøve. Må bare se om jeg finner oppskriften igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. desember 2007 Forfatter #1514 Del Skrevet 4. desember 2007 Salsera og onyx: Jeg tror nesten jeg må skrive ut denne siden til mannen min, slik at han skjønner at jeg ikke er så sær som han skal ha det til når jeg insisterer på å handle mat på ferie. Han begynner å bli vant til det nå, men ansiktsuttrykket hans første gang vi var på ferie sammen var ubetalelig. Etterhvert tror jeg han har innsett at det tross alt er mer interessant å være med på matbutikker enn klesbutikker, så han har vel konkludert med at det ikke er så ille. Det er uten tvil mye morsommere å handle mat enn vanlige souvernirer, hva man skal kjøleskapsmagneter og denslags dill har jeg aldri skjønt. Og rare blikk i sikkerhetskontrollen høres kjent ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 4. desember 2007 #1515 Del Skrevet 4. desember 2007 Jepp, den er fantastisk, men prisen gjør at jeg ikke kjøper den hver helg, for å si det sånn. Den argentineren du linker til mener jeg å ha hørt gode ting om, skal prøve å huske den til en senere anledning. Vil gjerne ha rapport når du har prøvd! Etter å ha nådd bunnen av flasken er det vel kansje på tide med en rapport. Men jeg er forkjølet og stoler ikke helt på luktesansen. ( tett i nesa ) Den er ikke så elegant som nevnte favoritt. Den har god fylde med mye bærsødme som oppleves som "varm" i munnen. Litt tørr på slutten, men det går utmerket an å bare nyte et glass alene uten mat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ashera Skrevet 4. desember 2007 #1516 Del Skrevet 4. desember 2007 Belugalinser er bittesmå svarte linser, som ser utrolig lekre ut, men jeg har som sagt ikke kommet meg så langt som til å prøve dem, så jeg kan ikke si noe om smaken. Bilde. Vi også prøve! Grunnen til at det heter belugalinser er nok at det ligner på kaviaren fra belugastøren, den som er verdens dyreste kaviar. Sa etymologifreaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badiane Skrevet 4. desember 2007 #1517 Del Skrevet 4. desember 2007 Vi også prøve! Grunnen til at det heter belugalinser er nok at det ligner på kaviaren fra belugastøren, den som er verdens dyreste kaviar. Sa etymologifreaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. desember 2007 Forfatter #1518 Del Skrevet 4. desember 2007 Etter å ha nådd bunnen av flasken er det vel kansje på tide med en rapport. Men jeg er forkjølet og stoler ikke helt på luktesansen. ( tett i nesa ) Den er ikke så elegant som nevnte favoritt. Den har god fylde med mye bærsødme som oppleves som "varm" i munnen. Litt tørr på slutten, men det går utmerket an å bare nyte et glass alene uten mat. Takk for rapport, høres ut som om den er verdt et forsøk. Vi også prøve! Grunnen til at det heter belugalinser er nok at det ligner på kaviaren fra belugastøren, den som er verdens dyreste kaviar. Sa etymologifreaken.Det trodde jeg var innlysende. Sa matvraket. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 4. desember 2007 Forfatter #1519 Del Skrevet 4. desember 2007 Gode Gud! Jeg lurer virkelig på hvordan vedkommende så for seg at man laget denne retten; jeg får bilder i hodet som involverer rivjern og... ja, dere vet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 4. desember 2007 #1520 Del Skrevet 4. desember 2007 hahaha, å handle klær og souvernirer er jo dønn kjedelig! mat er gøy og helt klart viktig kultur, og det er jo så spennende å se hva folk spiser. Kinesiske og japanske supermarkeder er en utfordring, jeg aner jo ikke hva de forskjellige tingene er. Og hva kan vel være mer spennende enn å gå i en butikk som har verdens dyreste frukt? Seriøst, 70 nok for en appelsin og tusenvis for en perfekt melon... sært sært... Salsera og onyx: Jeg tror nesten jeg må skrive ut denne siden til mannen min, slik at han skjønner at jeg ikke er så sær som han skal ha det til når jeg insisterer på å handle mat på ferie. Han begynner å bli vant til det nå, men ansiktsuttrykket hans første gang vi var på ferie sammen var ubetalelig. Etterhvert tror jeg han har innsett at det tross alt er mer interessant å være med på matbutikker enn klesbutikker, så han har vel konkludert med at det ikke er så ille. Det er uten tvil mye morsommere å handle mat enn vanlige souvernirer, hva man skal kjøleskapsmagneter og denslags dill har jeg aldri skjønt. Og rare blikk i sikkerhetskontrollen høres kjent ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå