Gjest Hedda Gabler Skrevet 24. august 2006 #1 Del Skrevet 24. august 2006 Hvordan forveller man noe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cathie Skrevet 24. august 2006 #2 Del Skrevet 24. august 2006 Det er noe med at man koker opp og lar trekke en stud *hvis jeg ikke husker helt feil fra heimkunnskapen* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. august 2006 #3 Del Skrevet 24. august 2006 Her en en liten forklaring: http://www.frukt.no/Article.aspx?artid=861...id=3098&mnu3id= Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hedda Gabler Skrevet 24. august 2006 #4 Del Skrevet 24. august 2006 Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. august 2006 #5 Del Skrevet 24. august 2006 Ikke trekke. det skal fosskoke i kjelen så lenge det ligger der, så skal det rett over i kaldt vann like lenge som det har fosskokt. Egentlig er det ikke så veldig nøye på tid, men ikke kok så det blir helt gjennomkokt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. august 2006 #6 Del Skrevet 24. august 2006 Ser det står om isblokker i den linken, og det er det samme rådet jeg har lest mange steder, men det lar seg litt dårlig gjennomføre hvis man har stor avling og ikke et lastebillass med is. Jeg har aldri brukt is, men heller grønnsakene i en stor bolle og lar vannet renne over helt til det har ligget ut tiden sin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå