Gå til innhold

Forvelle


Gjest Hedda Gabler

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det er noe med at man koker opp og lar trekke en stud

*hvis jeg ikke husker helt feil fra heimkunnskapen*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke trekke.

det skal fosskoke i kjelen så lenge det ligger der, så skal det rett over i kaldt vann like lenge som det har fosskokt.

Egentlig er det ikke så veldig nøye på tid, men ikke kok så det blir helt gjennomkokt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser det står om isblokker i den linken, og det er det samme rådet jeg har lest mange steder, men det lar seg litt dårlig gjennomføre hvis man har stor avling og ikke et lastebillass med is.

Jeg har aldri brukt is, men heller grønnsakene i en stor bolle og lar vannet renne over helt til det har ligget ut tiden sin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...