Gjest gjest1 Skrevet 24. august 2006 #1 Del Skrevet 24. august 2006 Tenkte helst på en dagligvarekjede, og ikke en jeg må inn til sentrum for å finne. Har kjøpt ferdige, tykke nanbrød tidligere, men kan ikke finne dem igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
^me^ Skrevet 24. august 2006 #2 Del Skrevet 24. august 2006 jeg har sett det på meny Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elanor Skrevet 24. august 2006 #3 Del Skrevet 24. august 2006 Er det vanskelig å finne nan-brød? Jeg tenker ofte slik at hvis de har det på Prix'en min, har de det de fleste andre steder også. Og de har det altså på Prix'en min. Kanskje Prix har større sortiment, enn jeg trodde... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solskinn Skrevet 24. august 2006 #4 Del Skrevet 24. august 2006 Ja meny var det første jeg tenkte også, kan ikke komme på å ha sett det et annet stred. Men det er et kjennt merke som har dem(husker ikke hvilket, bare at de har gult på etiketten) , så de skal vel være å finne på de fleste butikker med litt mer utvalg en den lille dumme Remaen like ved her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
melina Skrevet 26. august 2006 #5 Del Skrevet 26. august 2006 Har kjøpt det flere ganger på Kiwi hos meg, så tror ikke det er så vanskelig å få tak i.. Husker ikke helt merket på den typen jeg pleier å kjøpe- kan det være Santa Maria? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bellatrix Skrevet 26. august 2006 #6 Del Skrevet 26. august 2006 Hva spiser man til Nanbrød? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 26. august 2006 #7 Del Skrevet 26. august 2006 Yoghurt naturelle med dip blandet oppi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. august 2006 #8 Del Skrevet 26. august 2006 Nanbrød kan brukes til alle retter det passer med brød til egentlig. Veldig godt, og mye bedre enn vanlige rundstykker og denslags! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bellatrix Skrevet 26. august 2006 #9 Del Skrevet 26. august 2006 (endret) Ok. Som en slags snacks altså? Endret 26. august 2006 av Bellatrix Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
melina Skrevet 26. august 2006 #10 Del Skrevet 26. august 2006 Hva spiser man til Nanbrød? ← Passer til alt som en ellers kan ha brød til, men vi bruker det helst når vi lager indisk mat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. august 2006 #11 Del Skrevet 26. august 2006 Vi kjøper Toro Nanbrød på Kiwi. Har prøvd mange merker, men denne er den beste. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 26. august 2006 #12 Del Skrevet 26. august 2006 Santa Maria har Nan-brød. Bruker det som tilbehør til indiske retter. De kjedene som fører Santa Maria Nan brød er i alle fall (som jeg kommer på): Meny, Coop, ICA... Hmm... Kommer ikke på flere. Men det er i alle fall mange som har det, så du må vel bare gå til butikken og se. TORO Nan Brød har jeg aldri sett før. Kanskje jeg skal ta en tur til Kiwi da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 26. august 2006 #13 Del Skrevet 26. august 2006 Jeg kjøper Nanbrød på Rema. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 26. august 2006 #14 Del Skrevet 26. august 2006 Fortrekker å lage dem selv. Her er en grei oppskrift (punkt 3 og 4 er byttet om). Jeg lar ikke væsken stå i 15 min og jeg har ikke sukker i gjærvæsken. http://www.tine.no/page?id=28&key=8594&cat=649 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 26. august 2006 #15 Del Skrevet 26. august 2006 Klapp igjen her inne, jeg hadde glemt hvor godt det smakte! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest splæsj Skrevet 26. august 2006 #16 Del Skrevet 26. august 2006 På Ica og Meny, har sett det på Rimi også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sniglå Skrevet 26. august 2006 #17 Del Skrevet 26. august 2006 "Nanobrød" som jeg kallere det Har sett både på meny og på Prix Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mona Skrevet 27. august 2006 #18 Del Skrevet 27. august 2006 Fortrekker å lage dem selv. Her er en grei oppskrift (punkt 3 og 4 er byttet om). Jeg lar ikke væsken stå i 15 min og jeg har ikke sukker i gjærvæsken. http://www.tine.no/page?id=28&key=8594&cat=649 ← Denne må prøves! Jeg liker ikke korianderen i Nan, så denne skal testes - uten den siste ingrediensen (som jeg ikke vet hva er). De beste nanbrød jeg har spist, var det moren til ei kurdisk jente jeg kjente da jeg var liten som laget - uten koriander. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
:-) anna Skrevet 27. august 2006 #19 Del Skrevet 27. august 2006 Denne må prøves! Jeg liker ikke korianderen i Nan, så denne skal testes - uten den siste ingrediensen (som jeg ikke vet hva er). De beste nanbrød jeg har spist, var det moren til ei kurdisk jente jeg kjente da jeg var liten som laget - uten koriander. ← Garam masala er en indisk krydderblanding. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå