magolia Skrevet 16. august 2006 #1 Del Skrevet 16. august 2006 Jeg har liggende et par ytrefileter av svin, og aner ikke hva jeg skal bruke de til bortsett fra til wok og gryterett. Noen som har tips? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 16. august 2006 #2 Del Skrevet 16. august 2006 Denne uka har jeg pannestekt ytrefilet av svin, som jeg rullet i grov pepper før jeg stekte. Serverte med soppsaus, dampet brokkoli og bakte poteter med urtesmør... Pasta eller ris kan brukes istedet for potet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frida Frosk Skrevet 16. august 2006 #3 Del Skrevet 16. august 2006 Det er godt å marinere den og deretter grille eller steke den hel. Serveres med bakt potet eller fløtegratinerte poteter feks. En god saus, og sopp + ferske grønnsaker. Brokkoli er digg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krista83 Skrevet 16. august 2006 #4 Del Skrevet 16. august 2006 Jeg hadde nok laget noe med susrøtsaus.. Så nettopp reklame på tv, der de laget dette og det så sinnsykt godt ut... Da med litt chilipepper stekt sammen med kjøttet, ekstra paprika og sukkererter. Mmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Champagnepiken Skrevet 17. august 2006 #5 Del Skrevet 17. august 2006 Utmerket i strimler i f.eks. pitabrød med salat! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prinsesse på erten Skrevet 17. august 2006 #6 Del Skrevet 17. august 2006 Har du mulighet til å helsteke den, ville jeg gjort det. Da bevarer den saftigheten. Mariner den først i noe krydderier/smaker du liker godt. Da blir resulatet ennå bedre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå