Gå til innhold

Ytrefilet av svin


magolia

Anbefalte innlegg

Jeg har liggende et par ytrefileter av svin, og aner ikke hva jeg skal bruke de til bortsett fra til wok og gryterett.

Noen som har tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Denne uka har jeg pannestekt ytrefilet av svin, som jeg rullet i grov pepper før jeg stekte. Serverte med soppsaus, dampet brokkoli og bakte poteter med urtesmør... :) Pasta eller ris kan brukes istedet for potet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er godt å marinere den og deretter grille eller steke den hel.

Serveres med bakt potet eller fløtegratinerte poteter feks. En god saus, og sopp + ferske grønnsaker. Brokkoli er digg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde nok laget noe med susrøtsaus..

Så nettopp reklame på tv, der de laget dette og det så sinnsykt godt ut...

Da med litt chilipepper stekt sammen med kjøttet, ekstra paprika og sukkererter.

Mmm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du mulighet til å helsteke den, ville jeg gjort det. Da bevarer den saftigheten. Mariner den først i noe krydderier/smaker du liker godt. Da blir resulatet ennå bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...