Gjest Gjest_lurer_* Skrevet 15. august 2006 #1 Del Skrevet 15. august 2006 Hva bruker man søt-potet til? Slik man får i innvandrerbutikkene som er større enn potet, rødlig og litt mer knudrete i formen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 15. august 2006 #2 Del Skrevet 15. august 2006 Åhh, søtpotet er godt. Jeg pleier å dele søtpotetene opp i små biter og bake dem i ovnen med litt krydder på, gjerne under litt kjøtt. Ellers er det godt å lage potetmos/pure av dem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_lurer_* Skrevet 15. august 2006 #3 Del Skrevet 15. august 2006 Så da bruker du dem i stede for vanlig potet? Er de som vanlige poteter, kokte når de er myke? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 15. august 2006 #4 Del Skrevet 15. august 2006 Søtpoteten er egentlig ingen potet. Jeg bruker dem allikevel som potet, men det er fordi jeg ikke er så glad i vanlig potet Her er litt info om dem: Søtpotet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_lurer_* Skrevet 15. august 2006 #5 Del Skrevet 15. august 2006 Søtpoteten er egentlig ingen potet. Jeg bruker dem allikevel som potet, men det er fordi jeg ikke er så glad i vanlig potet Her er litt info om dem: Søtpotet ← OK Takk for linken, den var kjekk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 16. august 2006 #6 Del Skrevet 16. august 2006 Det er kjempegodt å lage mos av potet, søtpotet, gulrot og kålrabi. Serveres med sprøstekt bacon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 16. august 2006 #7 Del Skrevet 16. august 2006 Du kan lage glaserte søtpoteter eller min absolutte favoritt - søtpotetpai! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 16. august 2006 #8 Del Skrevet 16. august 2006 Oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 16. august 2006 #9 Del Skrevet 16. august 2006 Det er denne jeg bruker: Ingredients: 2 cups cooked, mashed sweet potatoes 1 cup firmly packed brown sugar 1/2 cup butter or margarine, softened 2 eggs, separated 1/2 tsp. ground ginger 1/2 tsp. ground cinnamon 1/2 tsp. ground nutmeg 1/4 tsp. salt 1/2 cup evaporated milk 1/4 cup sugar 1 unbaked 10-inch pastry shell Whipped topping (optional) Directions: Combine sweet potatoes, brown sugar, butter, egg yolks, spices, and salt in a large mixing bowl; beat until light and fluffy. Add evaporated milk; mix just until combined. Beat egg whites until foamy; gradually add sugar, beating until stiff. Fold into potato mixture. Pour filling into pastry shell. Bake at 400 degrees for 10 minutes; reduce heat to 350 degrees and bake an additional 45 to 50 minutes or until set. Cool. Top with whipped topping if desired. Obs Obs!! I denne opskriften er det fyll til ca 3 paier, så det er nok lurt om regne litt om på den. Det kan heller ikke skade å bruke litt mindre sukker enn det som står i oppskriften. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå