Gjest Skya Skrevet 8. august 2006 #1 Del Skrevet 8. august 2006 Har lest gjennom noen paioppskrifter her inne, og ser at mange nevner at de bruker fetaost. Hvordan blir fetaosten når den blir stekt da? Godt? Evt. hvilken fetaost bør man bruke? Jeg er veldig glad i den Feta-snack med hvitløk, tror dere den kan brukes? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fruktfat Skrevet 8. august 2006 #2 Del Skrevet 8. august 2006 jeg bruker marinert fetaost på glass, men det har vel ikke noe å si, er jo bare fetaosten en bruker allikevel? fetaost smelter ikke, den blir myk, jeg synes det er godt uansett, men BEST er den kald/i salater. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skya Skrevet 8. august 2006 #3 Del Skrevet 8. august 2006 Jo, Fetaosten er vel den samme egentlig. Jeg tenkte å hakke opp hvitløken å strø den over. Tusen takk for svar, nå er middagen i boks! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fruktfat Skrevet 8. august 2006 #4 Del Skrevet 8. august 2006 det hørtes godt ut! hvitløk er alltid nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå