Gå til innhold

Fetaost


Gjest Skya

Anbefalte innlegg

Har lest gjennom noen paioppskrifter her inne, og ser at mange nevner at de bruker fetaost. Hvordan blir fetaosten når den blir stekt da? Godt? Evt. hvilken fetaost bør man bruke? Jeg er veldig glad i den Feta-snack med hvitløk, tror dere den kan brukes?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Fruktfat

jeg bruker marinert fetaost på glass, men det har vel ikke noe å si, er jo bare fetaosten en bruker allikevel?

fetaost smelter ikke, den blir myk, jeg synes det er godt uansett, men BEST er den kald/i salater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, Fetaosten er vel den samme egentlig. :sjenert: Jeg tenkte å hakke opp hvitløken å strø den over.

Tusen takk for svar, nå er middagen i boks! :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...