Gå til innhold

Ett drømmeprosjekt


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Minnie Emmerdale

En god kollega av meg har brutt forlovelsen sin og flyttet inn i ny leilighet. De hadde (heldigvis) ingen barn sammen men han bodde i hennes leilighet og nå har han ny leilighet og null og niks av møbler og utstyr.

Så jeg har fått i oppdrag å innrede en koselig leilighet på ca. 100 kvadrat og da mener jeg fra "scratch"... i går ble sengen bestilt sammen med sofa og spisestue og til uken skal vi velge ut tekstiler, gardiner og tepper.

Jeg har fått frie hender men det skal være en skikkelig "gutte-leilighet" men med visse innretninger som skiller gutter fra griser. Denne gutten skal bla. få ett lintøyskap og tv, video, dvd og playstation skal ikke flyte rundt på ett bord med ett virvar av ledninger utover gulvet. Det skal bygges ett skap med glassdører i.

Dette burde bli gøy :D

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det høres dritgøy ut, Milla.....du får virkelig kose deg når du holder på med dette. Han blir sikkert kjempefornøyd :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale

Jeg skal hvertfall gjøre mitt aller beste. Han er veldig imponert over min leilighet og mente at jeg burde fikse hans også- bare det ble en gutteleilighet.

Stikkordene er stor god sofa og lenestoler, litt grove tekstiler, mye grått, hvitt og endel sort. Stilrent og velorganisert i skap og hyller, lett å finne frem til ting.

Og jeg overtalte ham til å kjøpe Jensen seng :D

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil også ha Jensen seng *misunnelig* De er jo bare dritgode da.... Kankje en ide om vi får mye penger til bryllupet.....hihi :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skulle ønske det var meg!

Tenk deg å deilig å gjøre hva du vil med andres penger :oops:

Noen som har en slik jobb til meg?

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Misunnelig jeg og. Fikk du noen begrensing i hvor mye du kunne bruke? Helst ville jeg gått løs på leiligheten vår, men trenger litt mer penger enn deg jeg har akkurat nå, for å få det slik jeg vil.

Lykke til da Milla, og fortell hvordan det blir!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingenting er så stas som å shoppe for andre sine penger :sjarmor: !

Og i tillegg få lov til å innrede med noe man synes er litt stilig, men som man ikke vil/tør/kan gjennomføre hjemme hos seg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale
Misunnelig jeg og. Fikk du noen begrensing i hvor mye du kunne bruke?

Jeg fikk ikke noen eksakt sum, men husk nå på at gutten er nå 32 år og han har ingenting av verken kjøkkenutstyr, sengetøy... alt du kan tenke deg som du trenger i det daglige, så det blir endel penger dette her men han tjener godt, har spart opp mye og er økonomisk anlagt selv om han har sans for litt luksus.

Jeg skal bestille bilder fra FineArt.no som skal opp på veggene, og jeg har fått tak i ett funky respatex bord og 4 stoler til kjøkkenet fra en bruktbutikk.

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

det er topp når folk kan hjelpe hverandre på denne måten.

er også heldig, og har en meget kompetent kamerat som skal ordne her til våren. det største prosjektet blir badet, men han skal få utfolde seg litt ellers i huset også..for ham som er så interessert i fliser og design, blir det nok morsomt, og jeg og sambo kan dra på fluefiske med god samvittighet.

regner med å bli blakk, men synes det er deilig å bare overlate dette til andre.

*ravna*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle vært meg...

Må desverre argumentere mot Jensen-madrassen...

Vi hadde Jensen Amb. før (myk), men den var for hard for oss. Er derimot ubeskrivelig fornøyd med Wonderland VIP.

Hvorfor har jeg ikke gått og lagt meg ennå, da??? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja det må jeg si er ett drømmeprosjekt! Men jeg skjønner av det jeg har lest av deg at dette kan du, så han blir sikkert strålende fornøyd!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale

På tide med en oppdatering.

Stuen er nå så godt som ferdig og det eneste som mangler er tv-skapet. det kommer til neste uke og da er stuen klar til å tas i bruk. Sofaen, teppene, bordet og hyllesystemet er på plass og han har selv ryddet inn bøker ol. Bildene fra FineArt er kommet på plass, bla. 2 store Herb Ritts bilder.

Denne uken holder jeg på med soverommet, i dag tidlig kl. 07:00 var jeg bortom for å henge opp gardinene. Tunge tykke lingardiner dyppet i te for å få en solgyllen tone. Seng, gavel og 2 nattbord kommer også til neste uke og i løpet av uken skal jeg fylle opp lintøyskapet med sengetøy, pledd, puter, håndklær, kluter, lakner, ulltepper ol. I morgen skal en elektriker komme og sette opp en telefonkontakt i soverommet... tips fra meg, ha alltid telefon på nattbordet :-)

Neste uke er soverommet ferdig og da kommer det største prosjektet nemlig kjøkkenet. Da skal jeg få hjelp av en bekjent med å sette opp liste over alt vi trenger. Selve kjøkkenet er nå nymalt og vask, benkeplater og hvitevarer (stål selvsagt) er også kommet på plass.

Skal holde dere oppdaterte.

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Annonse

[1] Category widget

Gjest Embla s

Milla, du lovet å holde oss oppdatert ang dette prosjektet, du jo!!

Jeg vil høre hvordan resten av leiligheten ble!! Kom igjen da!!

Du/dere er vel ferdig nå, har han flyttet inn? Regner med han ble fornøyd? Hva syns du selv? Hva er du/han mest fornøyd med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale

Etter 3 turer til IKEA samt til Traktøren, Arista og Hilmers Hus er nå kjøkkenet komplett utstyrt. Nå har han alt utstyr han kan tenke seg til å lage mat med. Kaffetrakter, kaffemaskin og brødrister fra DeLonghi. Hurtigmikser fra Kenwood samt en Electrolux Assistent kjøkkenmaskin og en vanlig miksmaster. Alt i ståldesign.

Børster, kluter, kjøkkenhåndklær og rengjøringsmidler har fått plass i ett eget skal med ståhøyde slik man slipper å bøye seg. Ferske urter i terrakotta potter står i vinduet. Visper, boller, øser, stekespader er på plass, samt service. Ett lekkert servise i sort glasert keramikk fra Black Design, samt IKEA 365+ som hverdagsservice. Bakeboller i stål fra IKEA, kjeler fra Gastrolux og selvsagt Masahiro kniver :blunke: med bryne til.

Siden dette er en gutteleilighet er gardinene tatt vekk fra kjøkkenvinduet og vi har satt på nye brede lister rundt hele. Kjøkkener er i kremhvitt, sort, grått og stål med innslag av friske planter & urter samt respatex bord med 4 stoler. Ett enormt bilde av Bettie Page henger over kjøkkenbordet, ikke ett puppebilde men ett av Bettie i kjole og høye hæler.

I soverommet er seng, nattbord, gavel, garderobe og telefon på plass, samt en liten tv og ett enkelt Bang & Olufsen anlegg. Sengen er fra Jensen (jeg nektet å innrede hvis han ikke kjøpte Jensen seng), tunge gardiner i tykk lin og Herb Ritts bilder på veggene. 3 stykker hengende på rekke og rad over sengen. Gavel og nattbord er i en blanding av smijern og kurv. Kurvene ble malt i samme farge som veggen for å skape helhet. Garderoben i trehvitt er malt i sort for en sterk kontrast til det hvite, Pledd, puter og sengetøy er også holdt i hvitt og grått, en liten smijernsbenk er satt foran sengen som avlaster til garderoben med puter i dyp lilla. bak sengen ble det bygget en bred hylle til klokke, bøker og store dekorative lys.

Stuen har fått dyp sofa og 3 lenestoler i kraftig grått stoff, pledd, puter ol. også i hvitt, grått og sort. Stort kaffebord i glass med fruktfat i heltre malt sort som enkel dekor og store kubbelys på fat. Gardiner i tykk bomull med en innvevet ruteeffekt, disse er lys grå. Teppene på gulvet er sorte med lange hår, noe som gjør seg mot parketten i kirsebærtre. Ritts bildene som hang på veggen ble flyttet til soverommet, stueveggene har fått 3 Dalì bilder, også hengt på rekke og rad for maksimal fokus. Dimmerskinne i taket belyser bildene perfekt. Den bredeste veggen har fått hyllesystem og stereo, tv, dvd, video og playstation samt Xbox er satt inn i skap med glassdører. Planter og Bonsai trær har fått en sentral plass i stuen.

Mer kommer i morgen.........

Milla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er du proff i dette, Milla? :blunke: han er heldig han fyren som kjenner deg! håper han er takknemlig! har du lyst til å innrede leiligheten vår? :kul: nei, man bør helst ha egen leilighet eller hus før man investerer så mye penger i det. ditt eget hus eller leilighet er sikkert kjempestilig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...