Gå til innhold

angelous dagbok


angelou

Anbefalte innlegg

Oppdatering 02.01.12

Jaja, gravid igjen, var vel ikke akkurat det jeg hadde sett for meg for 2012, men vi får gjøre det beste utav det. Satser iallefall på at alt skal gå bra.

Oppdatering 03.09.10

Og der var babyen to måneder gitt :ler: vi fikk ei lita velskapt jente den 2.september, nøyaktig på UL termin. Fødselen gikk som en drøm, gjort på 3,5 timer, det var jammen noe annet enn første gangen :)3800 gram og 51 cm var hun. SÅ nå lever vi permisjonslivets glade dager :)

Oppdatering 03.04.10

Over fire måneder på vei, vellykket UL og det begynner å gå opp for meg at vi skal bli fire i familien :):yvonne:

Oppdatering 19.12.09

Graviiiid - fant det ut igår :) Lønte seg å være utålmodig og gå til innkjøp av EL-tester gitt :) HÅPER HÅPER HÅPER det går bra denne gangen og at jeg slipper unna med en SA i livet mitt. Og så håper jeg at jeg slipper unna blødninger denne gangen...Skal til gynekologen på rutineundersøkelse den 27.januar, så håper han kan ta en snik-kikk på mini`n da :)

Oppdatering 07.11.09

Ja, da har det jaggu meg gått et halvt år og ingenting har skjedd :roll: Skal sies at det mange av månedene har vært liten sjans for klaff også da, men begynner kanskje å bli litt utålmodig...

Oppdatering 27.04.09

Vi har bestemt oss for å prøve på nummer to :) Venter på tantebesøk rundt 20.mai og da går startskuddet. Nurkeliten har blitt halvannet år <img src='http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wub.gif' class='bbc_emoticon' alt=':rødme:' /> Og er den skjønneste jeg veit om <img src='http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wub.gif' class='bbc_emoticon' alt=':rødme:' />

Oppdatering 03.01.08

Vi skriver 2008 og jeg har blitt mamma!!! Nurkeliten ble født fire dager på overtid, den 21.november 2007. Her kan du følge hverdagslivet vårt!

Oppdatering 29.06.07

Er 20 uker og 1 dag gravid idag, vi har vært på ultralyd og ny termin er 17.november - vi gleder oss. Denne boka følger veien fra ifjor sommer, gjennom en graviditet som endte i uke 11, ny kort prøvetid, ny graviditet og fram til idag - VELKOMMEN INN :)

Oppdatering 20.03.07

Etter å ha tenkt oss litt om intensiverte vi prøvingen ganske fort, nærmere bestemt etter at jeg hadde fått første mens igjen. And what do you know, det ble med den ene mensen :ler: Nå håper vi at spiren klorer seg fast til ut i november, tar ingen gleder på forskudd denne gangen, så vil være generell dagbokskriver til jeg er minimum 12 uker på vei. Menstermin 24.november.

Oppdatering 14.01.07

Da har jeg offisielt bestemt at dette ikke er en prøvedagbok lenger - men, vi prøver, for all del. Etter 5 måneders relativt lite intensiv prøving testa jeg positivt den 29.november. Etter 11 ukers planlegging, drømming og bekymring mista vi den lille spiren vår, nøyaktig på den dagen jeg var 11+0 uker på vei :tristbla:

Uansett, livet går videre, og vi kommer nok til å prøve igjen, men etter å ha telt dager, venta og vært frustrert over at mannen ikke har stilt opp akkurat når han skal, har jeg bestemt meg for å ta det litt mer piano denne gangen. Vi vet vi kan bli gravide, og vi håper at vi får positiv test igjen om ikke altfor lenge.

Enn så lenge vil jeg gjerne bo sammen med de andre generelle dagbokskriverne :)

Endret av angelou
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei på deg :)

:velkommen: hit.

Skal bli spennende å følge deg fremover. Håper det blir full klaff fort for dere. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:velkommen: som prøver, og gratulerer med prøverdagbok.

Har ikke selv opprettet en ennå, men snikleser litt innimellom ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

SÅ koselig at så mange har vært inne og hilst på meg :) Takk for hilsener jenter! Skal ta meg en runde i dagbøkene deres :) Her går dagen med på å bygge ned forventninger om at det skal ha skjedd noe denne måneden, veit jo at det kan ta lang tid. Har alltid vært helt overbevist om at jeg ikke kan få barn jeg da, så vi får se hva som skjer ;)

Tror nok hovedgrunnen til at jeg er så spent er at jeg vet jo ikke når neste ordentlige prøveperiode blir på grunn av verdens mest ubestemte mann - som blir mer og mer uforsiktig for hver uke :ler: Og det er nok derfor jeg håper litt ekstra denne måneden....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Når han er så uforsiktig må det vell bety at han har litt lyst på barn likevell da ;)

Satser på full score for dere veldig raskt. Du har vell EL rundt nå ca??

Ha en fantastisk tirsdagskveld

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Har du vært her før og byttet nick?

Uansett, lykke til med prøving! Om et par uker er vi i gang også. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde EL rundt onsdag forrige uke, Synes det er vanskelig å time EL nøyaktig, men hadde masse EL - slim tirsdag og litt mindre onsdag, ingenting torsdag - så da tipper jeg ca onsdag. Det passer jo bra med "kosen" vi har bedrevet også :)

Tror nok ikke mannen ønsker seg barn akkurat, men han tar mer og mer sjanser, så jeg tror han tenker at det ikke er så farlig om det skjer - det er tusen ganger bedre enn hvordan det var for bare noen måneder siden :ler:

Endret av angelou
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, Epica, det synes jeg også....har masse sommerfugler i magen, ikke fordi jeg så absolutt tror det har skjedd noe denne måneden, men for at vi er i gang :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Beckybloom

Heisann og :velkommen:

Ja det er en spennende tid dette her, det skal være sikkert! Tipper mannen din blir kjempeglad om det skjer noe i magen din, det er vel bare en litt skummel tanke - men det snur nok fort:) Og gratulere så masse som nygifte også! :smilyblomst:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe, JA :) Kunne gjerne gifta meg, men treige mannen vil ikke fri :sur:

Glad i han likevel jeg :ler:

6 arbeidsdager igjen til ferie, klaffer det ikke denne måneden er ny pp midt i ferien :sjarmor: Ønsker så at det klaffer i løpet av 3 måneder, for april/mai/juni - baby er det jeg ønsker meg :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, denne måtte jeg bare ha med, men det er jo ikke ei uke siden EL en gang, så det er vel LITT tidlig å begynne å kjenne etter vel? Jeg LOVTE meg selv at jeg ikke skulle fokusere så mye på det, men greier liksom ikke helt :sjenert: Skal ha KG - fri når jeg har ferie, tror det trengs, heh :ler:

GRAVIDITETSTEGN:

* Økt søvnbehov - ja

* Glupende appetitt - nei

* Intens lyst på spesiell mat - nei

* Stadig småtissing - ja

* Ømme, spente bryst - tja

* Kvalme - litt uggen

* Menstrasjon uteblir -vet ikke ennå

* Mensmurring før forventet menstrasjon og etter - murring i korsryggen

* Stikking i høyre side - nei

* Stølhetsfølelse i magen - nei

* Livmortappen ganske lav - aner ikke

* Tett i nesen/forkjølt - skikkelig snørrete og sår i halsen

* Litt stikking i korsryggen - konstant murring

* Tørr i halsen og utrolig tørst - nei

* Strekk i livmoren når du reiser deg opp fort. - nei

* Svimmel - ja

* Halsbrann - nei

* Klarer ikke å ha på stramme klær - nei

* Oversensitive for noen lukter - nei

* Hårsår - nei

* Stram lukt av urinen - nei

* Kviser - nei

* Tung i hodet - ja

* Festesmerte - Festeblødning - nei

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hopp og hei :vinke:

Velkommen til nabolaget. Her har vi det veldig koselig, men håper alle å flytt snart :-D Takk for hilsen i dagboka mi. Skal følge nøye med her også, gøy med nye prøvere.

Onsdags :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på deg, :velkommen: hit, og takk for hilsen i boken min! :vinke:

Så gøy at vi har samme IKM dato da! :hoppe: Kommer nok til å følge med her, ja! :)

Tok meg den frihet og kopierte graviditetstegnlisten din, jeg ;)

Nattaklem :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er helt i orden ja , Netten :) Dag 24 og jeg har såvidt begynt å få ømme pupper, men det får jeg hver gang ca ei uke før mensen, så det betyr ikke noe. Kjenner på meg at jeg har ikke helt trua på at det har skjedd noe denne måneden, men så har ikke jeg trua på at jeg noen gang blir gravid da - så kan hende det er derfor :) ja, jeg veit - evig pessimist. Egentlig er det greit om det ikke skjer noe denne måneden, tenk his jeg blir kvalm og ødelegger hele drømmeferien - det VIL jeg IKKE. Hadde egentlig vært perfekt om det hadde klaffa neste måned egentlig, da er vi ferdig med ferien, OG får mai-barn :)

Tull å prøve å planlegge, når man egentlig bare er glad hvis det skjer noe ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Beckybloom
Hehe, JA  :)  Kunne gjerne gifta meg, men treige mannen vil ikke fri :sur:

Glad i han likevel jeg :ler:

6 arbeidsdager igjen til ferie, klaffer det ikke denne måneden er ny pp midt i ferien :sjarmor: Ønsker så at det klaffer i løpet av 3 måneder, for april/mai/juni - baby er det jeg ønsker meg  :sjenert:

Helt enig, mannen skal fri!! :enig: Og det kommer nok skal du se:) Har dere vært sammen lenge da? (Har fått med meg nå at dere IKKE er gift :sjenert: ). Ja en vårbaby hadde så absolutt vært noe!! :Nikke: Må jo være en kjempefin tid til babykos på sommeren når man kan være masse ute å gå tur osv...*sukk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...