Gå til innhold

Første møte mellom katt nr 1 og nr 2


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest

Er det vanlig at katt nr 1 freser og reiser bust og jager den lille nye? Hvor lang tid tar det før dette er over. Har netopp hentet katt nr 2 hjem, og akkurat nå er jeg usikker på om jeg tør å dra på jobb i morgen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Helt normalt. Den nye katten har jo kommet inn på den førstes terriotorie og da vil han forsvare dette. Etterhvert finner de nok ut av hvem som er øverst og nederst på rangstigen, og da blir det nok bedre. Men det er vanlig med litt knuffing den første tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest KATTAstrofe

Sånn var det første dagen her og :) Andre dagen ble katt nr 2 fotfulgt overalt av katt nr 1, og tredje dagen var de venner og begynte å sove sammen. Den eldste katten vår var 8-9 måneder gammel og den minste 12 uker, så de var jo begge kattunger og dermed veldig tilpasningsdyktige.

Den minste kommer sikkert til å leke og sloss litt med den største, men det er jo helt normalt at kattunger gjør slikt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempenormalt! :)

Tok litt tid, men etterhvert roet det seg. Nå litt over et år etter, har de noen løperunder i huset etterhverandre og dasker litt en gang i blant. Men de er venner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...