Gjest Gjest Skrevet 18. april 2006 #1 Del Skrevet 18. april 2006 Jeg spiser en del squash i supper og slikt, er det noen her som vet om det bare er vann, eller har den faktisk næring i seg, denne grønnsaken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 18. april 2006 #2 Del Skrevet 18. april 2006 Min sterke mistanke er at den for det meste består av vann, ja. Men squash er usannsynlig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 18. april 2006 #3 Del Skrevet 18. april 2006 Min sterke mistanke er at den for det meste består av vann, ja. Men squash er usannsynlig godt. ← Hvis det for det meste er vann og ingen næringsstoffer, ser jeg ikke noe poeng med å spise den lengre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 18. april 2006 #4 Del Skrevet 18. april 2006 http://www.nutritiondata.com/facts-B00001-01c20iK.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 18. april 2006 #5 Del Skrevet 18. april 2006 Hvis du liker den, er vel det grunn nok i seg selv? Miott første innfall: Squash er sunt i salater/supper/som kokt grønnsak- men ikke som stekt. Suger til seg fettet som trekkpapir ← Men squash (og andre grønnsaker) suger ikke til seg mer fett enn du selv tilsetter. Squash er dermed minst like sunt stekt, bare du ikke bruker en halv flaske olje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 19. april 2006 #6 Del Skrevet 19. april 2006 Mitt beste tips for å tilberede squash er å skjære den i skiver, pensle hver skive med litt olje og steke den på grillpanne. Lite fett, og mye bedre smak enn ved andre tilberedningsmetoder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 19. april 2006 #7 Del Skrevet 19. april 2006 Hvis det for det meste er vann og ingen næringsstoffer, ser jeg ikke noe poeng med å spise den lengre ← Laget en stor porsjon ratatouille for noe dager siden. Nam. Går ikke uten squash. Jeg legger skivene oppi gryten uten å steke dem først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest StoreSky Skrevet 19. april 2006 #8 Del Skrevet 19. april 2006 The Good This food is low in Saturated Fat, and very low in Cholesterol and Sodium. It is also a good source of Protein, Vitamin A, Vitamin K, Thiamin, Niacin, Phosphorus and Copper, and a very good source of Dietary Fiber, Vitamin C, Riboflavin, Vitamin B6, Folate, Magnesium, Potassium and Manganese. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. april 2006 #9 Del Skrevet 19. april 2006 The Good This food is low in Saturated Fat, and very low in Cholesterol and Sodium. It is also a good source of Protein, Vitamin A, Vitamin K, Thiamin, Niacin, Phosphorus and Copper, and a very good source of Dietary Fiber, Vitamin C, Riboflavin, Vitamin B6, Folate, Magnesium, Potassium and Manganese. ← Mener du at Squash har alt dette? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest StoreSky Skrevet 19. april 2006 #10 Del Skrevet 19. april 2006 Står så på linken som er lagt inn ovenfor. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå