Gå til innhold

Min dagbok del 2...


*Lillian*

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

:ler:

Lurven; jeg er ikke vulgær - må da være lov å være erotisk anlagt?? :lol:

Er vel ikke noe farligere å skrive et sånt dikt enn et kjærlighetsdikt, da, vel? Så lenge jeg slipper å lese diktene mine høyt, jeg, så går det bra :ler:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nemlig !!!

God morgen foresten :wink:

*legge igjen ønsker om en fin lørdag*

*skynde seg på badet og fikse seg til lørdagens pinsomme handlerunde :o *

tudelu :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:erter:

Hvis jeg er så vulgær, så må du la være å lese dagboken min da vettu :wink:

Lillian *ser ikke på seg selv som vulgær* :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jo for jeg får erotiske rykninger i kroppen når jeg leser den

Hvem var pervo her nå?

Lillian: www.koffert.org

Fint sted for oss som i følge lurven er litt pervo. :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler: Takk du Kallemann :wink: Skal ta en titt på siden, jeg!... :ler:

Men nå kan jeg være veldig seriøs og ikke tenke i den retningen at all også, da - det kommer an på om andre gjør det eller ikke. Er andre på den måten så blir jeg sånn selv.... :wink:

Nu har jeg holdt på litt ute i det fine været, jeg er i mye bedre form i dag, ikke tett eller noe lenger, bare litt småhosting som er normalt for meg.

Tenkte jeg skulle finne meg litt "frokost" (har vært oppe lenge, men har ikke spist enda) før jeg skal ta meg en sykkeltur og tenke litt. Er i litt tankefullt humør i dag - har nok noe med at jeg i dag tidlig satt og ordnet i diktpermen min og mimret og ble noe sentimental... *sukk* Slitsomt å være i sånt humør, så derfor satte jeg på Rammstein på full guffe her for å få ut litt! :lol:

ICH WILL!!! *headbange* :sinna:

Aaah - nå føles alt så mye bedre :ler: (not) :roll:

Håper alle får en fin helg, jeg skal gjøre ting jeg vanligvis ikke gjør (særlig når jeg ikke egentlig har råd) - i kveld skal jeg NYTE livet ALENE :sjarmor:

Lillian :kul:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk ikke vært alene som planlagt likevel, jo :roll: Jaja... Sånn er det :roll:

Nå har han her hjemme (vet liksom ikke hva jeg skal kalle ham her lenger :lol:) tatt av seg ringen også...Så nå er han klar også virker det som, og godt er jo det! :blunke:

Skal snart ta natta, jeg, da - er sliten. Merker at selv om jeg ikke gjør veldig veldig masse om dagene så er jeg sliten... så det tar nok på mer enn jeg trodde... Er mer sårbar også merker jeg :-? Liker ikke å være sårbar, jeg..... :roll: Men - det er kanskje ikke så rart om jeg er det egentlig... Selv om jeg er ferdig med følelsene overfor han jeg skal flytte fra og alt det der, så er det jo en gedigen omveltning i livet mitt som skjer da..... så da er det kanskje ikke så rart at jeg er litt sårbar....for jeg er egentlig veldig usikker på hvordan det går med meg :-? Altså, jeg er sikker på at jeg greier meg - jeg er innstilt på å være sterk og takle det, men samtidig er jeg veldig usikker og redd for ensomheten og slikt.....sånne dumme tanker som kommer i ny og ne... jeg prøver å dytte dem vekk, da :blunke: Ikke alltid like lett, men sånn er det....

Jupps, da.... Nu tar jeg kvelden snart :Gjesp:

Ha en fin søndag alle sammen :P

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Embla s

Du, selv om du ikke vil være sammen med/bo sammen med ham lenger, så kan det godt hende du får en slags "kjærlighetssorg" allikevel.. du har jo investert ganske mye i dette forholdet, og man har vel et håp om at det skal bli "oss to" når man flytter sammen... så det kan vel hende at du må sørge litt over tapte illusjoner, brutte drømmer og planer som gikk i vasken :( Tror ikke det er så uvanlig. Selv om du vil vekk fra ham!

Men du er sterk og flink, så du kommer deg gjennom det :D God søndag!! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff da vennen :( Og så fikk du ikke lagt deg heller for vi holdt deg oppe på chatten .........

nei deter nok ikke så lett ...jeg liker heller ikke å føle meg sårbar .....

Men du er instillt på det så det ordner seg nok.

Sove godt da *ler*....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk, dere to snuppehøner :wink: Jada, Embla, jeg er klr over at jeg kan få en slags "kjærlighetssorg" likevel, eller rettere sagt at jeg vil sørge over knuste illusjoner og tapte drømmer :-? Men det får jeg ta når det kommer, gidder ikke sitte rolig å vente på at det skal skje :wink:

Jeg fikk ikke vært alene i går som planlagt, men jeg skal være alene i dag :hoppe: hehe.... Han skal reise ganske snart til broren sin, så skal han være der stort sett hele dagen. DA skal jeg nyte tiden her hjemme, ja! :wink: Blir jo til at jeg stort sett gjør husarbeide eller sitter her nå når vi er hjemme sammen for selv om vi er venner så har vi liksom ikke så mye å prate om annet enn hva som skjer framover liksom :roll: Så når han da ikke skal være hjemme skal jeg kose meg skikkelig :wink:

Nu skal jeg spise frokost før jeg hopper i dusjen og steller meg og greier.

Ha en fin søndag alle sammen! :D

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stikker innom for å si hei jeg...så; Hei! :P

Du klarer deg fint! Så han hadde tatt av seg ringen han også - der ser du- et problem mindre :)

Håper du koser deg ordentlig alene i dag da! Det fortjener du!

Klem Aricept

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for oppmuntrende hilsen! :P Jeg blir helt rørt, jeg, av den støtten og oppmuntringen man får av andre mennesker gjennom internett!! :) *nesten på gråten*

Jeg har virkelig kosa meg masse nå! Jeg har gått meg en lang tur, før jeg kom hjem og tok en dusj. (En kald dusj, da det ikke var varmtvann igjen i kåken - brrr) Så har jeg gjort enda mer husarbeide, vasket klær (hvordan er det mulig at det hoper seg opp så mye klesvask når man vasker hver eneste dag??), ryddet i skap her og der, hørt på musikk, dansa midt på stuegulvet :oops: diktet litt, kikket etter sted å bo, kikket litt på jobber (er litt mer usikker om jeg skal bytte jobb eller ikke nå), snakket litt i telefonen, sendt sms'er, og dullet med meg selv.... :wink:Nå sitter jeg og slapper av og titter litt på KG mens jeg hører på musikk... Hører på "Foolish Games" med Jewel.. Grinesang dilux, da - så jeg burde kanskje ikke høre på den... Men jeg tenker så mye just nu... Tenkte jeg skulle ringe noen for å prate litt, er litt skravlete nå..hehe....men så fikk jeg ikke svar dit jeg prøvde å ringe og da vet jeg ikke hvem andre jeg skulle ringe til - så da satte jeg meg her isteden.

Rett over neste helg får jeg lønning, da skal jeg prøve å finne på noe de nærmeste helgene sånn at jeg slipper å være så mye hjemme. Besøke venner og kjente og ha det gøy, tenkte jeg. Reise vekk en helg eller to, men jeg har ikke lyst til å reise hjem til familien min da. Får se hva det blir til, jeg kan være ganske impulsiv så kanskje jeg tar meg en helgetur til Pakistan :ler: Blir ikke noe mindre ensom av å være hjemme nå siden ting er så rart...Det er ikke så greit å fortsette å bo sammen til man har fått solgt som vi trodde det skulle bli... Var nok naive der begge to, tror jeg. Merker at vi begge er veldig klare for å komme oss ut og "vekk" om dere skjønner... Jaja, sånn er det, vi må få solgt leiligheten først uansett, det var vår egen dumskap som gjorde at vi kjøpte sammen når vi begge innerst inne visste hvilken vei dette forholdet ville gå - vi bare ville ikke helt innse det noen av oss... That's fucking life!...

Nei, på tide å muntre seg selv opp her, Lillian! :wink: *sette på litt happy music* :hoppe: Tror jeg skal danse litt igjen, jeg - når man danser bruker man innlevelse og følelser og dermed får jeg ut veldig mye gjennom å danse! :wink:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...