Gå til innhold

Min dagbok del 2...


*Lillian*

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Hei Lillian!

Er stolt av deg som tilslutt klarte å ta valget, og jeg håper dere får blitt kvitt huset slik at dere begge kan få en fresh start på hver deres kant.

Ønsker deg lykke til jeg!

Klem fra meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tusen takk for det, Runa! :D (først nå gikk det opp for meg hvem du er :lol: )

Hmm...Hva skal jeg si nå? :roll::lol: Denne dagen tok en litt annen vending enn jeg hadde trodd :ler:

:kul:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enda så trist et brudd kan være har jeg lyst til å si Gratulerer, Lillian! Du tok et valg som var veldig vanskelig, men samtidig veldig, veldig modig. Det er tøft gjort å tørre å kjenne på de innerste følelsene sine, særlig når de er så kjipe som det dine var...

Du kommer til å klare dette kjempefint, det er jeg overbevist om!!! Du er tøff, sterk og modig!!

KLEM!!!! :kysse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for det, Imari! :D

Joda, selvfølgelig blir bruddet trist og alt det der når vi flytter fra hverandre.. Men jeg har nå vært klar for dette ganske lenge, kanskje ikke det å klare seg på egen hånd - men det å flytte fra min blivende x... Jeg er glad i ham, selvfølgelig, man kan ikke bare slutte å være glad i ham etter 5år, MEN..De følelsene jeg har igjen er kun vennskapelige, og det har det vært altfor lenge :roll: Jeg er så klar for å bli ferdig med denne epoken av livet mitt nå at jeg blir nesten skremt over meg selv for at jeg er så "fit for fight" om dere skjønner? Jeg er klar for å stå på egne ben, utforske livet og leve igjen! Det har jeg ikke gjort så mye det siste året, iallfall... :roll:

Derfor håper jeg bare at ting ordner seg med huset ganske kjapt, så vi ikke må gå i mange måneder og vente og vente.. Da kommer jeg til å gjøre alt jeg kan for å klare å bo et annet sted mens vi betaler ned på huset til vi blir kvitt det.. Det nytter liksom ikke, for jeg føler meg ikke virkelig FRI og LEVENDE igjen før jeg bor et annet sted...

Vel, nok rare tanker fra meg.. Jeg har tatt av meg forlovelsesringen, er klar til å møte verden for å fortelle det til de som lurer, - men jeg har lagt merke til at en viss annen fortsatt har sin ring på... Han får ta den av i kveld, det er ingen vei tilbake nå - det er ikke aktuelt.

Jeg høres sikkert både kald og hjerterå ut nå, men jeg er ikke det altså. Jeg synes bare det er unødvendig at vi dveler lenger enn nødvendig i samme ståa når vi begge er enige om hva vi vil! :lol:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå har jeg gjort utrolig masse husarbeid, så nå skinner hele huset :P *stolt* Jeg er ikke i så mye bedre form, ikke fullt så tett og ikke hodepine, men det verker i hele kroppen :-?

Har gjort masse og vært aktiv, så nå aner jeg ikke riktig hva jeg skal finne på... :roll: Kjeeeeder meeeeg :roll: Merker jeg er sliten av å fly rundt og dulle her også, så jeg må bare sitte ned....orker ikke legge meg, for jeg er ikke trøtt liksom :roll:

Fikk svar fra forsikringsselskapet med begrunnelse for avslag på vår klage ang. huset i dag også. Det var jo ikke noe positivt... :-? Vi kan kanskje ta en runde til, men etter det så blir det nok å prøve å få solgt huset, gitt... Håper ikke det tar så lang tid, jeg kjenner at det vil bli det verste å takle om det tar lang tid... Jeg orker ikke det, jeg vil helst få det unna fort og gæli slik at jeg slipper og gå i denne suppa noe lenger :roll:

*sukk* Hva skal jeg finne på da? Titte rundt etter priser på leie av leiligheter i området, tenker jeg - det kan jeg gjøre :blunke:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har forresten glemt å fortelle dere at jeg har bestilt meg legetime! :lol: Jeg skal til legen neste uke for å få henvisning til noen å snakke med! :P *stolt* Endelig klarte jeg å gjøre det også! Veldig greit tidspunkt å ta tak i tingene på, siden det som regel er når jeg er alene jeg har det verst.. nå har jo jeg vært psykisk alene leeeeenge, da, men nå blir det etterhvert fysisk alene også... Og det kan bli ganske heftig for meg i starten så da er det greit å ha tatt steget til å få hjelp! :) Men jeg vet jo at selv om jeg blir fysisk alene så kommer jeg til å ha noen rundt meg som stiller opp.. Men de kan jo ikke være der døgnet rundt da :wink: I have to get used to it... Men, det er greit det også.. Synes alt er greit nå jeg :lol:

Hva ER det med meg egentlig? Jeg har ikke vært så fornøyd som jeg er nu siden.....tja.....ikke de siste par årene iallfall... :roll: Jeg har hatt det bra i perioder, ja...men jeg har ikke vært så fornøyd og satisfied med livet som jeg er nå... Spørs hvor lenge det varer, da... Det vil fremtiden vise - skjebnen vet nok hva som venter meg bak neste buss :wink: Jeg er spent.....men spent på en positiv måte, ikke sånn "grue meg" spent, liksom... Nedturen kan nok hende kommer, men jeg gidder ikke sitte på gjerdet og vente på den da.. Jeg nyter livet slik jeg vil nyte det just nu :P

Nattinatt - nå er det flere timer siden jeg sendte en mail til noen og skrev jeg skulle legge meg :lol: Jeg kom meg ikke så langt, så jeg får nok legge meg nu og stå opp tidlig i morgen for å prøve å få noe ut av dagen! 8) Kanskje jeg blir vekket i morgen av telefonen? :wink:

Lillian :kul:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:Nikke:

Ofte må det forandringer til for at ting skal bli bra. Men, ser ut som du er sterk nok til å klare deg.

Egentlig hadde jeg planer om å skrive veldig masse klokt her nå, men alt jeg kan tenke på er "hva gjør jeg oppe så sent?"

Tenker vi tar de kloke ordene ved en annen anledning.

...Kalle slang kappen rundt skuldrene, og gled inn i de mørke skyggene og ut av syne...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er fryyyktelig kjedelig å være syk og hjemme fra jobben når alle du kjenner enten; *er på sin jobb eller *sover :roll: Tenkte jeg skulle ringe ei venninne og prate litt, men så kom jeg på at hun gjør ingenting for tiden og derfor sover hun garantert enda siden hun er B-menneske... Alle andre er jo på jobben sin, - slik jeg også skulle vært. Men jeg våknet i dag med feber og greier, og er ikke særlig fin form. Så da måtte jeg bare holde meg hjemme i dag også :-? *dytte vekk dårlig samvittighet* Også er det faktisk fredag i dag! :o Så det er jo faktisk helgen for meg, da... Men - jeg gleder meg ikke nevneverdig til helgen, da.. Jeg er blakk så jeg kan ikke finne på noe gøy, og dessuten er jeg jo syk.. Så da blir det vel stort sett å sitte her og glo, da :roll: De siste par dagene har jeg jo gjort husarbeide for hele helgen så det er liksom ikke noe å gjøre der heller :roll: Jeg dikter litt i ny og ne, da, men ikke veldig mye. Gleder meg til lønning den 20., jeg - da kan jeg finne på litt mer med venner igjen! :)

Ellers har jeg det ikke noe kult når jeg ble dårligere, da :-? Hater å være sjuk! Har ikke tid til sånt, jeg...

Jaja...

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Embla s
: De siste par dagene har jeg jo gjort husarbeide for hele helgen så det er liksom ikke noe å gjøre der heller :roll: Jeg dikter litt i ny og ne, da, men ikke veldig mye. Gleder meg til lønning den 20., jeg - da kan jeg finne på litt mer med venner igjen! :)

Ellers har jeg det ikke noe kult når jeg ble dårligere, da :-? Hater å være sjuk! Har ikke tid til sånt, jeg...

Jaja...

Lillian

Du må gjerne komme til meg og gå over huset mitt og, hvis du kjeder deg, mener jeg :lol: Neida!

god bedring, Lillian :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehehhe, ellers takk, Embla :blunke: Skal nok alltids klare å finne på noe før den tid kommer at jeg reiser rundt til KG-mennesker og gjør rent hos dem :ler:

Blir nok frisk igjen snart :P

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei på deg!

Så tøff du er *Lillian*!

Det er ikke noe særlig vits i å fortsette i et forhold som er "dødt" likevel og når følelsene går over til å bli "vennefølelser" så er det nok riktig beslutning å ta.

Ønsker deg lykke til og god bedring i samme slengen :D

Klem :briller:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Vennefølelser som går over til noe mer? Regner med du mente overfor noen andre enn min blivende x?...

Vel, er det gjensidig så er det vel bare å ta sats, da! :wink::sjarmor:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God helg til deg; Lillian!

Ble motivert til å vaske kåken etter å ha lest i dagboka di, så takk for det! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innom og hilser på naboen.

>tøft gjort av deg å innse at forholdet ikke gir deg noe, ikke lett å ta steget :wink:

Lykke til i tiden fremover...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for alle oppmuntrende hilsninger! :P

Det varmer :)

Men det var da svært så mye aktivitet det har blitt i dagboken min de siste dagene da... :ler:

:kul:

Tror feberen er på god vei ned, for nå er det veldig varmt her!! Ikke renner nesa like mye som den gjorde tidligere i dag heller.. JIPPI!! :blunke:

Nå har jeg ikke flere klær å vaske heller, for jeg har ordnet alt det... Så nå skal jeg legge sammen klær som er tørre, så tenkte jeg å støvsuge (men jeg gjorde det i går også jo....) Noe må jo en ensom stakkar finne på! :lol:

Hører på mye musikk da... Nå hører jeg på denne;

Since you went away the days grow long

And soon I'll hear old winter's song

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall

"Autumn leaves" med Eva Cassidy... Utrolig fin sang - selv om den er trist :cry:

Jaja...

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...