Gå til innhold

Min dagbok del 2...


*Lillian*

Anbefalte innlegg

Stakkars Lillian!

Veit hvor ille slikt er. Har det sånn når jeg spiser mat jeg ikke tåler.

Da er det omgangssyke x 100.

Drikk masse vann og prøv og ta det mest mulig med ro!

God bedring!

Klem!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har sånn etter gallestensoperasjonen at hvis jeg spiser fet mat så kommer det ut igjen med èn gang...Men da er det liksom 1 gang på do og ferdig :lol: Slik er det ikke nu, så det har ikke noe med hva jeg har spist tror jeg....... :roll: :-?

Fikk ikke sove heller, så jeg sitter nå bare her og surrer..... :roll:

Takk for God bedring-hilsen :blunke:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Hehe, det der slet både jeg og sambo med i sommer. Jeg hadde det verst. Fy f*** hvor jævlig det var :roll: Men det gikk over etter et halvt døgn igjen. Så fatt mot, jenta mi!! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skrev ikke om det i mailen sånn sett, jeg skrev kun at jeg var samboer for øyeblikket... Det er ikke å skrive om det i den forstand.

Jeg har snakket med ham om det, mange ganger! :roll: Men jeg vil ikke gjøre noe overilt og vil faktisk være 100% sikker på valget jeg tar den dagen jeg bestemmer meg for å gå eller bli........

Forøvrig er ikke dagboken min et sted å diskutere om jeg fører samboeren min bak lyset eller ikke¨, det kan du diskutere andre steder om du vil.

Dessuten er han veldig klar over at ting ikke er som de skal, han er bare ikke interessert i å gjøre noe med det, han unnviker alle problemer og later som om de ikke eksisterer... Så hver gang jeg prøver å ta opp noe som helst ror han det vekk eller har ikke tid osvosv.....

Og jeg vil ikke flytte ut før jeg er sikker på hva jeg vil, og jeg vet faktisk ikke.....Det er en grunn til at det har vært mange kaotiske tanker i hodet mitt den siste tiden.

Sorry om jeg svarer med piggene ute nå, men jeg er ikke i humør til å diskutere om det jeg gjør er riktig eller galt nå.

Case closed.

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Går bra.

Er bare fryktelig hårsår når det kommer til det der. For jeg vet jo ikke mine arme råd selv :roll:

Hadde liksom endelig klart å ta det litt med ro rundt det som foregår hjemme for tiden, og så kommer noen med noen slike kommentarer, det takler jeg dessverre dårlig. Ikke ta det personlig. Jeg bare er sånn.

Nu holder jeg på å lage til avskjedsgaven til min venninne, men jeg er litt usikker og blir ikke helt enig med meg selv... Vel, skal nok få til noe tenker jeg...

Har skrevet med et brev til henne som jeg legger sammen med tingene. Om hvorfor hun får akkurat de tingene hun får, liksom.... Håper det blir bra.

Sitter og vil så gjerne dikte til henne, men jeg sitter bom fast og får ikke ut noen tanker i det hele tatt...Teit.......Typisk det... Dessuten mista jeg fokusen i stad og klarer liksom ikke hente meg helt inn igjen.....Tror jeg må finne litt mat, jeg.......Er sulten tror jeg..... :lol: Spiste for et par timer siden, men jeg tror jeg må ha mer mat. Er nok ikke egentlig mett.....

Lillian *finne mat*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forresten glemte jeg å fortelle at jeg lager til en liten bok med tekstene på de sangene jeg skal brenne på CD til venninna mi..... Hun er nemlig en sangfugl, det er en musikk-fhs hun skal gå på.... Så da tenkte jeg at tesktene må jo være med sammen med CD'en :wink:

Lillian *må ha mat*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:D

Tusen takk, MarianneE!! :D *gooood klem tilbake*

Har ikke vært på jobb i dag heller, men nå har iallfall magen begynt å stabilisere seg, så da kan jeg heldigvis på jobb igjen i morra. Ødelegger dagene når jeg ikke er på jobb.

Har tilogmed turt å reise og ta solarium i 20minutter i dag :wink: hehe.. Så da er alt på rett vei. Begynner virkelig å få farge nå, det er digg! :briller: Må jo ha grunnlaget til jeg skal til Kreta om en måned 8)

Etter jobben i morra skal jeg treffe venninna mi. Er ferdig med avskjedsgaven til henne. Det ble litt av hvert, jeg tror nok ganske sikkert hun kommer til å bli glad for det :) Gleder meg til å treffe henne, men likevel så blir jeg lei meg ved tanken også.....For det er siste gangen jeg treffer henne før hun flytter i helgen :cry: :cry: Det er virkelig trist....

Men, vi kommer jo til å fortsette å holde kontakten likevel, da, så det går nok bra. Men - blir rart å ikke kunne ringe henne og spørre om vi skal finne på noe, fordi vi er så langt unna hverandre :cry: Over 7 timer med tog, faktisk..... :roll: Skal spare penger så jeg får reist og besøkt henne da! :D Dessuten kommer hun jo hjem innimellom også!!

Skal snart gå i dusjen, så skal jeg visst klippe sambo før jeg legger meg i kveld. Han har fått "langt" hår, han som vanligvis er nesten helt skinna.

Sitter og hører på "gammel" musikk og mimrer, jeg, da..... Har gått mye i Bon Jovi de siste dagene, sanger fra albumet "Crossroads". Har masse minner til det :lol:

Ellers har jeg det helt greit, men naturlig nok spinner tankene veldig masse omkring venninna mi som skal flytte om dagene..... :roll: Det gjør meg så trist, men likevel så unner jeg henne det for det er noe hun virkelig vil!

Ha en fin kveld!

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:cry: Sa hade til venninna mi i dag....... :cry:

Traff henne etter jobben, vi hadde det kjempekoselig og kosa oss skikkelig. Spiste mat, skravla og gikk litt rundt i butikker mens vi skravla enda mer :P

Jeg ville ikke gi henne avskjedsgaven før vi skulle gå, fordi jeg tenkte at jeg kom til å begynne å grine....hehe..... *be strong*

Da vi skulle reise ga vi hverandre masse kyss og klem og "jeg er glad i deg, savner deg allerede" osv :cry: Så fikk hun gaven med beskjed om å ikke se på den før hun var hjemme igjen :lol: For hvis hun begynte å grine kom jeg til å begynne også. Og dermed begynte hun å grine :o Så da sto vi midt i Asker sentrum og tuta litt begge to :oops: Så måtte vi bare gå, hvis ikke kom vi ikke til å slutte å grine.....hehehe...... :roll:

Hun kommer forresten hjem den 12. september og skal da være hjemem i en uke, da :lol: Så vi ses igjen snart.....hehehehe......Men likevel :cry:

Fikk SMS'er av henne da jeg satt i bilen på vei hjem:

Lillian, du r dn beste vennen jeg noen gang har hatt!! Ingen har gjort no så fint mot meg! D ska du vite! Tusen tusen takk! Du fikk meg til å grine enda mer! Jeg fortjener ikke d her vel!? Jeg vet ikke hva godt jeg skal gjøre tilbake! Du mister meg ikke, jeg r redd for å miste deg òg! Du r så herlig!! Tusen takk! Du gjør meg glad! Jeg r så glad i deg!! :)

:grine: Blir så røøøøøøøøøørt :cry: *tørke tårer*

*sukk*

Er prega, jeg :roll:

På jobben i dag var det 3 av 11 unger som ikke gråt hele dagen...... :lol: Sliiiiiiten, ja....hehe........Jaja, innkjøringen er den verste tiden på året i barnehagene, og vi barnehageansatte burde vært dobbelt betalt i august og evt. september :wink:

Nu skal jeg slappe heeeelt av helt frem til jeg skal legge meg....For jeg orker ikke løfte en finger i dag omtrent :lol:

Ha en fin kveld!!

Savner deg allerede, Anette..... :cry:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Drittdag!

Se årsaken over hvorfor jeg kaller det drittdag her:

http://www.kvinneguiden.no/Forum/viewtopic...p=549104#549104

Dessuten har vi dårlig råd nå, har fått et par regninger vi ikke hadde regnet med som ble mye høyere enn beregnet også....... :-?

Grave meg ned, ja takk :roll:

Jaja, det er iallfall helg :blunke:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Og snart er det sydentur, med eller uten dorian i kofferten! :ler:

Det blir vel deilig, vel?

Jeg leste den postingen om sjefen din - snodig dame.

Honnør til deg for at du står opp mot slike :briller:

En bra sjef har så mye å si for et godt arbeidsmiljø! Finnes altfor mange svake mennesker som aldri skulle hatt lederansvar.

Ellers legger jeg merke til at du driver med doriansk regnskapsføring? :ler:

> regninger vi ikke hadde regnet med som ble mye høyere enn beregnet

Jepp! Nesten alle mine uventede regninger er MYE høyere enn beregnet!

dorian :kul:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, snart Kretatur og det blir nok bra håper jeg. Har tatt motet til meg og kjøpt meg badedrakt, shortser (2 stk) bikiniskjørt og bikinioverdel pluss en vanlig bikini på tilbud også, så får man se hvor mye av det jeg tør å bruke :lol:

Har prøvd å få tak i strandsko også, men de er utdolgt overalt, sesongen er jo over liksom så derfor har de ikke igjen mange. Har kun funnet noen få par, men alle har vært i feil størrelse så derfor har det ikke blitt kjøpt noen. Jeg får se etter det straks vi har kommet til Kreta, tenker jeg. De selger det sikkert der. Kan hende det er billigere også :wink:

Har vært i Oslo en tur i dag. Shoppa litt og besøkte en kamerat. Skal lage pizza i kveld, svogeren min er her på besøk. Kom i går og skal være til i morra. Han bor i Oslo, men tror han kjeder seg mye der i helgene når han har fri for han har akkurat flyttet og har ikke noe nettverk der. Dessuten er han en typisk enstøing som broren sin (les: min samboer), derfor ivrer han ikke etter å få et sosialt nettverk heller.

Senere i kveld skal jeg se mer etter jobber, se om jeg finner noen å sende søknad til. Nå VIL jeg ha ny jobb :roll:

Håper ellers folket får en fin kveld :)

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Faen, jeg hadde skrevet ett LANGT innlegg til deg, og så forsvant det... :sinna:

Ok på igjen...

HEI min med-nedtellings-reiser-snart-venn... :ler:

Herregud for en SJEF du har.. :o

Det går da ikke an å behandle sine ansatte på den måten. Hadde jeg vært deg hadde jeg sendt ett brev til HENNES sjef. Kommunen eller noe? Kan jo godt være anonymt da. For det går da ikke an å drive SÅ forskjellsbehandling, og være så totalt blottet for kompetanse og empati som den dama der tydeligvis er.

Forstår godt at det går på helsa laus ja. Men det må da gå ut over det psykiske hos enkelte også, når de merker hvordan hun behandler de?

Hvem vet hvem hun snakker dritt om?

Hadde ikke klart å jobbe med ett slikt menneske.. :evil:

Over til noe hyggeligerer.

NÅ reiser vi begge to snart og jeg gleder meg kjempe masse. Skal bli såååå godt å komme seg bort litt.

Du reiser vel litt etter meg sånn jeg har forstått det.

Hvor lenge skal du være borte da? To uker?

Har selv aldri vært på Kreta, men hadde noen venner av meg som var der tidligere nå i sommer. De hadde hatt det kjempe koselig. ( bortsett fra han ene som fikk kyssesjuka den andre dagen han var der. :-? )

Har lyst dit engang jeg også, så jeg gleder meg til du kommer hjem og forteller hvordan du har hatt det og hvordan det var der. :D

Ellers så håper jeg du har en fin lørdagskveld. Jeg sitter nå her på KG og surfer litt rundt.

VI skulle egentlig på kino i dag og se Bruce Almighty, men vi starta ett stort bakeprosjekt her så vi rakk det ikke.

Så i dag har vi bakt to store grovbrød, en svæær sjokoladekake i langpanne, boller og skolebrød ( eller skolebolle som vi kaller det her på sunnmøre) så vi har sittet å vært EKSTREMT usunne i hele kveld. men jammen var det godt! :D

Vel, da får jeg stikke videre vennen. Håper du får en fortsatt fin helg og kveld..

Stor klem fra Skusla.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Tusen takk for kos hilsen vennen! :D

Lover jeg skal sende deg mail i løpet av dagen i dag!! :wink: *dårlig samvittighet*

Jeg er håpløs på å følge med i andres dagbøker om dagene, jeg får bare beklage at jeg ikke tar meg tid til å plumoe inn noen hilsninger og bare leser sporadisk, men jeg har rett og slett ikke ro nok i meg til å lese i alle de dagbøkene jeg ønsker å følge med i nå...

Ble veldig sent i natt...La meg vel ikke før i 5-tiden tror jeg, satt på MSN med Virgo og hadde det kongemoro :ler: Virgo og jeg er iallfall gode på å oppmuntre hverandre, det er sikkert og visst :wink:

I dag skal jeg slappe av hjemme, gjøre litt husarbeid kanskje? Sambo skal kjøre broren sin hjem til Oslo tror jeg, det blir godt for da får jeg vel et par timer alene tror jeg :) Føler et behov for det i dag, jeg.... Spille høy musikk og få ut litt spenninger i kroppen ved litt fysisk aktivitet. Det gjør jeg best alene, siden jeg ikke liker å trene foran andre. Har ikke lyst til å gjøre vanlig trening i dag, har lyst til å danse......danse vilt :ler: Og da MÅ jeg iallfall være alene...heheheh.....

Jeg glemte helt bort å kikke etter jobber i går, jeg :lol: Ikke noe rart om jeg ikke får meg ny jobb, så håpløs som jeg er på å lete etter noen å kontakte.... :oops: Huff.....Jeg får ta meg sammen og kikke litt nå etter jeg har skrevet ferdig i dagboka mi.

Har det greit - livet går greit men ikke stort mer enn det liksom. Neste helg er det personalfest med jobben på fredag.....Det er jeg som har pusha på at vi skal ha det....men jeg har ikke lyst sånn det er nå :lol: Får håpe lysten kommer i løpet av uken da :roll:

Jaja....Nu skal jeg lete etter jobber :briller:

*sparke seg sjøl i ræva*

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wow, har da fått gjort litt i dag også, jeg :briller:

Har fått skrevet alle mailer og PM'er jeg skulle skrive, har lagt inn min CV på finnjobb.no, har lagret slik at jeg får mail ved nye aktuelle stillinger på finnjobb og på aetat.no. Har rydda inn i oppvaskmaskina..... 8) *føle meg flink*

Nu skal jeg røyke ferdig den sigaretten jeg har, så skal jeg sette på en klesvask og rydde litt her i huset og ta en runde med støvsugeren.

Hva skal jeg ellers gjøre da? Har lyst til å skrive litt, men vet ikke helt hva jeg skal skrive...hehe....kanskje jeg skal dikte litt? Er jeg i riktig mood mon tro?! :roll: *føle på mood* ....nei, tror kanskje ikke det.. Kanskje jeg blir....

Vel, ha en fin kveld alle sammen!

Lillian *hører på Marillion og gauler og synger*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke noe spes. å fortelle :ler: Men vil ikke at dagboka mi skal falle vekk fra side 1 :lol:

Så her kommer et dikt jeg skrev i dag:

I EROTIKKENS VERDEN

To kropper møtes

Forsiktig og mykt

Nervøse hender

- smyger seg frem

Omfavner hverandre

Lepper som møtes

Tunger som leker

- føler hverandre

Velter overende

Klynger blant silkelaken

Omslynges grådig

- puster høylydt

Heftige kyss

Krevende kropper

Søkende hender

- leter seg frem

Lekende stillinger

Fast og ivrig rytme

Stønnende stemmer

- i erotikkens verden

Mer krevende

Raskere rytme

Stjerner som glitrer

- stigende begjær

Lekende øyne

Målrettede kropper

Som sammen søker

- felles klimaks

Når nye høyder

Utbrudd av vellyst

Smelter sammen

- i orgasmens rus

Synker sammen

Stryker over hverandre

Ser ømt på hverandre

- med tilfredse øyne

:sjarmor:

Natta!

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Lillian :D

Jeg har visst ikke hilst på deg før nå. Kjente at det kokte inni meg da jeg leste om sjefen din. Hun kan jammen ikke ha det godt med seg selv. Tenker du på å skifte jobb? Ellers håper jeg at du har en fin natt.

Anna :briller:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...