Gå til innhold

Min dagbok del 2...


*Lillian*

Anbefalte innlegg

Jeg ble sviktet og forlatt....... Alle gikk og la seg....... :roll:

Derfor jeg banna litt :lol:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:Gjesp:

Hva skal man finne på i dag da, mon tro? :roll:

Jeg vurderer sterkt at i dag til i morgen skal jeg ikke sove i det hele tatt. For å prøve å snu om døgnet igjen. Jeg har jo blitt totalt HÅPLØS i ferien. La meg rundt klokka 06.00 eller noe i dag tidlig, tror jeg.... Og sto opp igjen rundt 15.00 :oops: Bare èn uke igjen med ferie, så det er kanskje greit å få prøvd å komme tilbake i den riktige rytmen igjen, tror jeg..

Det ble ikke mye til kikking etter jobber i går kveld. :lol: Ikke i natt eller i dag morges heller forsåvidt.... Drakk og drakk, jeg. :roll: Og bare røra verre..... Tror neste gang jeg drikker hjemme så skal jeg skru av PCen før jeg begynner å drikke. Kanskje jeg ikke husker hvordan jeg slår den på igjen når jeg blir full nok :ler: Like greit antageligvis :lol:

Ikke fikk jeg gjort noe mye med den boka jeg kjøpte meg heller. Jeg laget forsiden, da.... Den kan folket se her. Måtte legge en lighter over litt av den da jeg tok bilde, for etternavnet mitt står der :blunke:

Jeg skal snart gå i dusjen. Også skal jeg sende sambo på butikken (som heldigvis er oppe til 21.00!). Så skal jeg rydde litt her, spise, kikke etter jobber, pjukle med den boka mi...Ja, kose meg..... Uten alkohol! :roll:

Forhåpentligvis treffer jeg på noen på MSN i kveld også, så jeg har selskap. For sambo sto opp tidlig i dag og han kommer nok til å legge seg "tidlig" i kveld. Det er kjedelig å sitte alene oppe når man skal ha våkennatt, særlig uten alkohol. :ler:

Har det fint, jeg. Tørst og fylleskjelva da jeg våkna. Fikk ikke mindre fylleangst da jeg logga meg inn på KG og så innleggene mine der :ler: Jaja, sånn kan det gå med fulle kvinnfolk. Har hatt det gøy, da, tydeligvis. :wink:

Er sulten, jeg. Skal jeg finne meg noe å spise da kanskje?

Tror jeg skal høre med sambo om vi skal til Sverige en tur neste uke. Vil ha mer Pommes Smiles, jeg :lol: Nammenam :P Hmm...

Han sa ja. (Jeg spurte nå)

Sambo har vært i byen og sett på Sommerparaden i dag. Jeg var ikke der, for jeg sov i senga mi. Han hadde visst ringt for å vekke meg klokka 12 i dag, og jeg hadde kjefta ham opp etter noter. For slik han holdt på så vekket han hele Drammen mente jeg :oops: Husker ikke. Så jeg sov nok. :ler:

Jaja.... Sånn kan det gå.

Nå venter jeg i spenning på SMS fra Virgo. Men hun har visst ikke tid til å svare :roll: Ikke så rart kanskje :blunke:

Ugh.... Jeg tror jeg må finne meg noe mat, jeg...Ja, det gjør jeg.

Ha en fin og edru lørdagskveld :kul:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, Lillian!

Det er godt å se at det ikke bare er meg som klarer å snu døgnet på hodet nå på sommeren! Men i går/natt slo du meg realt ned i støvlene. Jeg lover å komme sterkere tilbake igjen. :ler:

Forresten, lykke til med jobbsøkingen. Det ordner seg alltid for snille jenter, vet du!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forresten, lykke til med jobbsøkingen. Det ordner seg alltid for snille jenter, vet du!

Det jeg har hørt også, derfor jeg er litt.....pessimistisk :ler:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, klokka er 09.20 søndag morgen.

Lillian har ikke sovet et sekund enda.

Har ikke sovet siden klokka var litt før 15.00. lørdag ettermiddag nå.

Jeg skal nok holde meg våken til i kveld også, men det blir sikkert tidlig kvelden i kveld :ler:

Sambo sover. Jeg skal nok vekke ham etterhvert, men nå har jeg det så fint alene. Trøtthetsperioden jeg hadde rundt klokka 06.30-07.00. har gått over, og jeg har det bare behagelig. Røyker litt, drikker Cola Light, skriver dikt inn i "My Life"-boka jeg har laget meg, og hører på musikk. Har ikke vært særlig variasjon i musikken i løpet av natten, jeg har hørt det samme om og om igjen. Tror jeg følte for å gråte inni meg i natt, jeg vet ikke hvorfor.

Jeg har ikke felt noen tårer sånn i virkeligheten, men inni meg har jeg grått i mange timer nå. Og jeg vet ikke hvorfor.

Sangen jeg først spilte om og om igjen i natt var "Crash into me" med Dave Matthews Band. Ikke nok med at det er en av mine favorittsanger, men den sangen har også en meget spesiell betydning for meg. På grunn av den personen som ga meg den, og ba meg lytte til teksten. :cry: Da gråter jeg innvendig, selv om jeg vet vi begge har det bra.

Deretter har jeg nå i et par timer hørt på "Eg ser" med Bjørn Eidsvåg. Da gråter jeg også inni meg. Sangen har i utgangspunktet ingen spesiell betydning for meg, men den er bare rett og slett vakker. Kan teksten utenat allerede, enda jeg lastet ned sangen først i natt ved 3-tiden. hehe.. Gråter inni meg, fordi teksten treffer meg midt i hjertet.

Snart skal jeg bytte sang igjen. Da blir det nok "Sång till Friheden" med Björn Afzelius. Takk Virgo for at du tipset meg om den. Gråter av den også jeg. Inni meg. :roll: Vakker.

Nå begynner trøttheten å komme igjen, så jeg får vel fortsette med diktskrivingen min en stund til før jeg sovner. Ville vært for dumt å sovne nå liksom :lol: Nå bare MÅ jeg holde meg våken siden klokka har blitt så masse, for hvis jeg legger meg nå sover jeg iallfall til langt på ettermiddagen, hehe.... :roll:

Ha en fin dag.

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bytta sang.

Nå er det "Where are you going" med Dave Matthews Band.

Også en sang å gråte av.

Nå gråter jeg snart på ordentlig også, ikke bare inni meg.

Hvorfor?

Fordi jeg er trøtt og sulten, men orker ikke reise meg opp for å hente mat. :roll: Og kan ikke sove.

Lurer på om sambo skal våkne snart? :roll: Jeg har lyst på deilig frokost laget av ham, jeg.

Kanskje jeg skal ringe og bestille meg mat hjem. Bare sånn for å presisere "Se hva jeg utsetter meg selv for, jeg må få lov å unne meg det". Kanskje ingenting har åpnet klokka halv elleve på søndag morgen? Det kan jeg ikke svare på, for jeg pleier å sove klokka halv elleve på søndag morgen.

Får tenkiser jeg....Men jeg har da bare røyka tobakk. Hvem putta hasj i tobakken min? :o

Ånei......Er bare overtrøtt ja....

Herregud, jeg synes synd på han som bor sammen med meg. :ler: Han skal nok få en fin dag. Håper det blir finvær så han kan gå ut og fotografere.

Jeg må finne meg mat. Nå. Straks. Pronto.

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er så vondt for den som elsker

å gå ved siden av

den som bare er glad i.

Lillian *lure på hva hun skal gjøre nå*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har spist.

4 overmodne Jordbær. Smakte ikke noe godt.

På tide å mekke en morrasrøyk.

Griste jordbær på lyse buksa mi :evil: Den hadde jeg på meg ren i går kveld. Typisk.

Må ha mat!

Nå våkna sambo også. Fly rundt stuptrøtt i leiligheten splitter naken og friste sånn.

Frister ikke engang. Jeg er bare trøtt og sulten på mat.

Få på ham klær og sende ham avgårde et sted og kjøpe frokost da.

Ja.

Lillian today known as Koma-Kari

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn ser jeg ut nå: :o med masse øyegelè under øynene for å skjule mørke ringer og få et litt mer friskt blikk :sminkedokke:

:ler:

Sambo har jeg sendt avgårde for å kjøpe frokost. Jeg godtar ikke tørr gryterett fra i går til frokost i dag, nei. Fy at han kunne innbille seg det.

Jeg er ikke tilfreds med hva som helst.

Jeg har gjort alt jeg foreløpig kan gjøre med "My Life"-boka mi. Så den er praktisk talt ferdig. Men jeg har bare skrevet i halve. Må skrive flere superpersonlige dikt først :ler: Kan ikke gjøre alt på en gang heller da.

Egentlig er det bare forsiden jeg ble fornøyd med.

NÅ er jeg i apatisk tilstand nå. Tro meg. Jeg vet.

Jeg skulle pinadø drukket dere under bordet i natt, jeg. Hele gjengen.

Hvorfor sover nesten alle på MSN enda? Tror jeg må ta en raid å legge til flere jeg. Noen som melder seg frivillig til å være min nye slave i natten? :ler:

Bare spør Virgo og noen til. De får ikke fred på natta engang. Det er også helt sant.

Jeg bare er sånn.

Jeg tror jeg må bestille meg den dingsedangsen fra Ellos jeg. Sånn til håret. Ikke hårspenne men sånn man fikser håret med. Hva heter det igjen?

Superstyler. Jeg har allerde Pearl Styler men den roterer ikke. For det er gelè.

Jeg skal bestille fra Ellos jeg.

Nå må sambo komme snart, jeg spyr snart for jeg er så sulten. NÅ står magen rett ut nå. Høygravid i tiende måned minst. Sånn blir det når man ikke spiser og ikke sover.

Gleder meg til å sove i kveld jeg.

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler:

Går så fint så.

Bare han de kaller min samboer kommer med mat nå så :evil:

Lillian *klarer det utroligste*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bare så dere vet det, jeg er her enda! :sjarmor:

Har ikke sovet heller!

Spist mat :P Ikke at jeg likte maten, for jeg liker ikke McDonaldsmat så godt, men jeg spiste likevel for jeg var jo så sulten. :roll:

Nå er jeg her enda, jeg bare sitter og studerer Elloskatalogen og lurer på hva slags dilldall jeg skal bestille denne gangen.

Hvor er folket? Følte meg brått så alene..... :(

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke: Ta-daaa...her er jeg i alle fall. hehe

Har du vært våken i hele natt???????

Hvordan går det med treninga forresten? Nå har vi fått den Orbitreken, så nå begynner jeg et nytt og bedre liv. Tror jeg. hehe. Får gjøre et forsøk i alle fall. Jeg synes den var kjempegøy, så jeg tok en liten økt i går kveld og en liten økt i dag når jeg sto opp. *flink* Haaater å trene sånn foran sambo, så jeg bura han inne på kontoret sitt med streng beskjed om at han ikke fikk komme ut før jeg sa det var i orden. :Hehe:

Du får ha en fin søndag. Planer om å være våken til i kveld, eller?

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:Hehe: Da har jeg vært våken i 24 timer og 25 minutter :Hehe:

Treninga, Midnattsol? Jeg har ferieeee :briller:

Jeg skal starte igjen nå til uka, men jeg skal få snudd om igjen døgnrytmen min først. Også var det flere her inne som sa til meg at jeg kunne ta litt ferie fra treninga med god samvittighet....hehe..... Så da gjør jeg det! :wink:

Jeg skal ikke sove før i kveld, nei :kul:

Kvinnfolk :ler:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fortsatt ikke sovet, jeg......

Men dagen har blitt bare teit, teit, teit :evil:

Blæh!

Går det an å få ting ugjort?

Ikke det nei.......

Hvorfor må folk misforstå?

Hvorfor må folk alltid tro og tro og være så skråsikre på at de skjønner?

Hvorfor leker folk med andre menneskers følelser? :grine:

Og hvorfor sitter jeg fortsatt oppe?

Vil ikke mer jeg nå!

Fuck the world

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...