Gå til innhold

Min dagbok del 2...


*Lillian*

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skal nok satse på å ha en :briller: ferie med masse :ler: og enda mer :sjarmor: og kanskje enda til litt :Hehe: og :kyss: Dorian :kul:

Det ble litt for sent for trening i går, men jeg gjorde det en time etter frokosten i dag tidlig, da, og siden jeg da ikke trente i går som jeg skulle så trente jeg enda mer og lenger :D Deilig følelse etterpå. Sambo har forresten vært og kjøpt treningsmatte til meg også, så blir det bedre å drive med styrketreningen.

Forresten har jeg insentivi...instent...insivit....Faen...Forresten har jeg begynt å ta FLERE øvelser om gangen, og flere øvelser i det store og det hele. Tilsammen holder jeg på med kun styrketrening i nesten 30 minutter nå. :hoppe:

I dag tok jeg først 15 minutter med litt hardere aerobic, jeg tar forsiktige hopp også. Men det må jeg passe meg for pga knærne, særlig venstrekneet som ikke er operert. Men det har gått bra sålangt.

Etter 15min. aerobic sykla jeg den sedvanlige halvtimen. Etter det nesten en halvtime med jævlig tunge styrketreningsøvelser både med og uten SpeedShaper. Den anbefales, forresten!! Skal love den funker når du gjør øvelsene riktig!!

Da jeg skulle trene sendte jeg sambo og pappa ut på shopping. :ler: Så de kommer snart hjem nå tenker jeg. Jeg liker best å trene i fred, jeg, iallfall når det er hjemme.

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, etter det skal jeg stelle meg og fikse litt på neglene mine. Tenkte jeg skulle ta frem igjen det gelèsettet mitt slik at jeg får litt sterkere negler nå i ferien.

Skal iveien og ta litt solarium i kveld også, tenkte jeg... Har lyst å bli brun på hele kroppen nå, jeg.... Penere med brunt fett enn blekfett :ler:

Kanskje jeg titter innom chatten i løpet av kvelden også.

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Hei frøken!

Stikker innom mens jeg rekker litt internett. Har dårlig tilgang i ferien :D

Håper det går bedre med deg nå, skjønte etter samtalen med deg at ting ikke gikk så bra. Har stått oppi surr selv før, men tro det eller ei, med tiden så lysnet alt, og jeg så alt logisk. Utifra dagboka di. så virker det som om det iallefall er blitt litt bedre. Om ikke annet :D

Gir deg en kjempeklem, og ønsker deg en kjempefin ferie videre. Ta godt vare på deg selv littegrann.

*KLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for koselige hilsninger!

I dag reiste pappa hjem, han reiste ganske tidlig, så vi har hatt hele dagen her hjemme alene, og det var deilig.

Var og tok litt solarium i dag også. Deilig! :P Det beste er at det ser ut som jeg har begynt å få farge allerede, enda jeg har tilsammen tatt bare 40minutter. Herlig :briller:

Har vasket klær for harde livet i dag, må ha rene klær til vi reiser nordover i landet i morgen. Skal jo være hjemmefra helt til fredag, jeg, da, så jeg må jo liksom ha klær nok til en uke nesten.

Ellers så skal jeg begynne å pakke litt snart, men jeg orker ikke enda... Haster ikke, jeg har jo ferie :kul:

Nu skal jeg bare slappe av og surfe litt og ckravle litt på MSN først....

Ha en deilig ferie, alle sammen :sjarmor:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JEG VIL HJEEEEEM!!!!!

Er hos pappa nå, funker dårlig...

Reiser videre i morra, skal hjem alene på fredag. Det ser jeg virkelig fram til, for dette er kjedeeeliiiiig....... Jippi-ferie... NOT

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei :D

Ville bare stikke innom en tur for å ønske deg en god helg. Har en slik dag der jeg bare er glad, glad og glad :D

SÅ glad faktisk :hoppe:

God helg da!

Sommerklem fra starie

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje jeg skal skrive litt dagbok igjen nå, da, mens jeg har tid.

Den første ferieuken min har gått allerede :grine: Det går jo altfor fort!! :o (Hadde regnet med det.....)

Mandagen vi skulle reise var jeg først hos legen og fikk innsovningstabletter! Er jeg flink eller, som endelig kom meg til legen?!? :wink: Fant ut at nå har jeg ferie, så da er det ingen fare for at legen sykmelder meg, så da kunne jeg reise dit. Og jeg hadde rett... Han ville sykmelde meg. Men da sa jeg at jeg har ferie, så da slapp jeg unna :wink: Tablettene jeg har fått heter Surmontil (10mg) og er helt ufarlige ifølge legen. Jeg kan ikke bli avhengig av dem eller noe. Det er ikke vanlige sovetabletter, men slike som gjør at du sovner lettere istedenfor å ligge i mange timer før du sovner. Men saken er den; etter jeg fikk dem så har jeg ikke hatt bruk for dem for jeg har sovna så lett om natta likevel :ler: Det var kanskje bare et tegn på at det virkelig var ferie jeg trengte.... :lol: Men ikke noe er vel bedre enn det, at jeg ikke har trengt dem enda?!! :D

Vel, mandag reiste vi til min mellomste søster og lå over der til dagen etterpå. Det var kjempekoselig, og så deilig å se min lille nevø på 6mnd igjen! Han har blitt så stoooooor!!! :o Men han var jo selvsagt like skjønn som alltid :blunke: Smakte Raclette for første gang, det var kjempegodt.

På tirsdagen reiste vi til pappa. Det var helt greit, men jeg kjeda meg. Hadde jo akkurat hatt besøk av ham fra før, så det var ikke noe nytt der, liksom. Vi lå over der til onsdag.

Onsdag reiste vi til mamma og hennes samboer. Vet ikke om jeg har fortalt det, men mamma har solgt huset (barndomshjemmet mitt) og de bor imidlertidig på hytta til hennes samboer. De skal jo snart flytte til Spania, bare de finner et sted. Det blir til høsten. De hadde fått det veldig koselig der, og vi var der ganske lenge, men vi lå ikke over der. Kjempekoselig å treffe dem igjen, og vi fikk noen herlige diskusjoner med dem, vi elsker å diskutere alle sammen når vi er i humør til det. Og det var vi alle sammen :ler: Hadde egentlig lyst å ligge over, men vi hadde lovt å komme til sambos familie samme kveld så vi kunne ikke. Det var jo avtalt før ferien allerede.

Etterpå reiste vi til sambos barndomshjem, men der var jo alle reist på hytta så vi var alene. Slappa av og la oss ikke så lenge etter vi kom dit.

torsdag morgen reiste vi på besøk til sambos besteforeldre, det var jo koselig det også.

Etterpå reiste vi til min eldste søster og hennes familie. Lå over der til fredag. Vi var med og henta min nevø på 3år i barnehagen, gjett om det var en som gjorde store øyne når han plutselig så tante Lillian kom inn i barnehagen :o Men han ble jo veldig glad, da.

Vanligvis er det ganske tungt å være hos min søster for lenge, for hun er så fæl til å rakke ned på meg og andre for å føle seg mer vel selv. Hun begynte med noe som har skjedd i familien i fjor høst, hvor hun har et dårlig forhold til noen nære slektninger av oss. Da sa jeg bare at jeg vil ikke blande meg inn i det der, for jeg liker dem fortsatt godt, jeg. Da holdt hun kjeft :) Deilig.. Hehe... Så kom hun med utrolig mange komplimenter til meg om vekta mi!!!! :o :o (Har alltid vært en "taus kamp" mellom oss om hvem som er tynnest til enhver tid, for vi sliter med overvekt begge to) Hun kom med kommentarer som "Dæven så mye du ha tatt av deg, da!", "Den toppen kledde du mye bedre enn meg" (vi prøvde hverandres nye klær), "Så faste puppene dine er, da, de er jo mye finere enn mine" osv... :briller: For det første var det svært sjokkerende og uvanlig at HUN av alle mennesker sa sånt, for det andre var det som MUSIKK i mine ører :sjarmor:

Fikk forresten kommentar fra ALLE som ikke hadde sett meg på en stund om at jeg måtte ha tatt av meg masse, for jeg var jo blitt så mye slankere! :kul: Herlig, I love it :wink:

Vel, på fredag tok jeg bussen hjem, sambo ble jo igjen hos sin familie. Han kommer ikke hjem før på torsdag.

Da jeg kom med bussen til Oslo kom en kompis og møtte meg, og hjalp meg med de tunge koffertene mine. Så var vi hos ham litt, skravla og titta litt på film og sånn. Så ble jeg "litt" utafor pga noe og han kjørte meg hjem. Vi reiste innom McDonalds og kjøpte med litt junkfood, og reiste hjem til meg og spiste. De McNuggets jeg spiste da var dagens første måltid.... :lol:

Etterhvert reiste han hjem. Da satte jeg meg foran PCen og surfa, oppdaterte meg på KG og sånn. Jeg kom meg ikke i seng før klokka var 07.30. eller noe på lørdag morgen, så det var nok å oppdatere seg i her :ler: Da la jeg meg til og sove, var spent på om jeg kom til å få sove, men jeg sovna jo naturligvis veldig lett. Deilig. Sov leeenge på lørdag. Sto opp, reiste på butikken og handla inn diverse mat og drikke. Rusbrus tilogmed, faktisk. Sånn i tilfelle venninna mi og jeg skal kose oss litt eller noe.

Så gjorde jeg masse husarbeid, rydda ut av koffertene mine og gjorde rent her i huset. Det hadde virkelig kommet en invasjon av hybelkaniner på bare 4 dager :o :o Så jeg måtte virkelig gå drastisk til verks, fly rundt med støvsugeren og jage dem :ler: Etterpå skinte hele kåken, og jeg kunne sette meg fornøyd ned og kose meg. So I did.

La meg ikke før klokka var 05.30 i natt heller :ler: Jeg er håpløs - jeg vet det. Men jeg har da ferie, for F..!! :briller:

Sto opp igjen klokka 13.00 i dag og vasket klær og diverse.

Nå sitter jeg egentlig bare og venter på venninna mi som kommer om ikke så altfor lenge. Hun skal være her til tirsdag, deretter skal jeg være alene igjen til torsdag.

Gleder meg masse til venninna mi kommer, det blir helt sikkert kjempekos!!! :D :D

Vel, jeg må innrømme da......Angående trening.....Jeg har ikke trent siden lørdag...... :oops: :lol: :oops: :oops: Så jeg har ikke trent på en uke. Ikke sånn trening jeg vanligvis gjør.... Jeg har gått masse mens jeg har vært på besøk til familien, da, men ikke virkelig trening.... :roll: Jeg diskuterte att og fram med meg selv, og fant ut at jeg starter opp igjen på tirsdag når venninna mi har reist, evt onsdag hvis hun reiser sent på kvelden. Jeg må da kunne ha litt ferie fra treningen også, selv om jeg har hatt det lenge før jeg tok opp igjen treningen nå for noen uker siden...... :lol: Er det frytkelig teit av meg å tenke sånn? Jeg lover meg selv og alle som leser dagboken at jeg ikke skal fake ut nå. Jeg skal trene igjen tirsdag eller onsdag, jeg lover!!! :) Det sklei rett og slett ut da jeg reiste på besøk til familien, selv om jeg hadde med meg SpeedShaperen og treningsklærne mine. Det var litt teit å begynne å ta fram det når vi hadde så liten tid hos de forskjellige, liksom. Hadde jo ikke sett mange av dem siden april, liksom.... *sukk* Har dårlig samvittighet overfor meg selv, da, men så fortrenger jeg den etterpå. :lol:

Jeg har ikke hatt noen spisekick heller :D :D Jeg har vel heller spist altfor lite, jeg vet........ Ett til to måltider (ikke særlig store måltider heller) er jo altfor lite. Men i denne varmen som er klarer jeg bare ikke å spise noe mye heller, føler ikke sult liksom. Men, men...Jeg er fornøyd bare fordi jeg ikke har noen spisekick jeg. Det er jo sinnsykt lenge siden jeg har hatt det nå!! :o :D :D Gled eder med meg! :P

Ellers.....Jeg har det bra!! Jeg tenker litt mye innimellom på det jeg har skrevet om tidligere i dagboken min ikke så lenge før jeg reiste på ferie. Men jeg har det likevel bra nå. Har sortert litt tanker og dilldall, og snakka med noen om det :D Så det føles bedre... Herlig!

Nå skal jeg finne meg middag (har bare spist gule plommer til frokost i dag), så skal jeg sette meg ned og vente på venninna mi.

Ha en fin og solrik dag!! :briller:

Koz, Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kos deg med besøket ditt Lillian!

Ingenting er som å ha besøk av gode venninner og skravle hele natta.

Slenger fra meg litt happy-happy-sommerhumør i dagboka di og stikker i dusjen en tur. Skal til byen og drikke litt vin jeg :D

Ha en fin dag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest the imp

Synes du skal ta deg fri fra treninga med god samvittighet jeg, du har jo vært så flink i det siste, og kroppen har bare godt av litt hvile innimellom, hvis det kan kalles hvile å gå masse da :) Skulle ønske jeg klarte å være like flink.

Ha en fortsatt god ferie :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Livet er hardt, dere.... :lol:

Spesielt når man er trøtt og kje etter å ha drukket for mye alkohyler alene kvelden før, vært hobbyspykolog, huset ser ut som har blitt bomba, man skal dusje og fikse seg litt......OG SAMBO KOMMER HJEM I KVELD!!!! :o

*kute ræva av meg for å få gjort noe*

:lol:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest dorian

*planter en liten avlegger* :ler:

Må vannes med sjampis hver dag!!

Blir det greit å få sambo hjem, ja? :sjarmor::ler:

Du er fin du, Lillian!

klem fra meg :briller:

dorian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Godt å få hjem kjæresten din? :hjerter: Så kan du endelig vise deg ute igjen uten å være redd for å takle nabo jævelen alene :wink:

Ha en fortryllende helg Lillian. :hoppe:

Klem fra meg :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fin du også, Dorian :hoppe:

Jeg lover å ta veeeldig godt vare på avleggeren, har allerede vannet 3 ganger med sjampis i dag!! :ler: Går det bra med litt rusbrus i kveld tror du? :ler:

Joda, det var greit å få hjem sambo... :lol: Men menn og deres prioriteringer.......... :Gjesp: Så det var greit å få ham hjem, men that's it........ :roll:

Jaja....Slik er det....En heftig runde med en gang og så setter vi oss foran PCen og sjekker mail for det er jo såååå lenge siden sist man har fått sjekka mail, stakkar :roll::ler: Som om det ikke er lenge siden man har sett kjæresten liksom :roll: *sukke oppgitt*

Skjønner ikke hva som er med meg i dag....Jeg er jo i såååå strålende humør!!!!! :D :D Det er kjempesuperdeilig!!!!!! Også har jeg fått så masse komplimenter i det siste, så selvtilliten min har vel steget en del hakk de siste dagen :lol: (For dere som vet, jeg snakker IKKE om DE komplimentene nå *hysterisk latter*)

Jeg har fått masse komplimenter på utseende, faktisk!! :o Og det er ikke av sambo engang!!! :o :o Har fått høre jeg er sexy, deilig, søt, nydelig osv..... :oops: :oops: :oops: :oops: Det er sååååå sykt deilig å høre, men jeg tør liksom ikke tro helt på det, da..... Også er jeg ikke akkurat den som takler komplimenter best, så jeg blir jo bare teit når jeg får slike komplimenter........ :lol:

Jupps.........

Ellers så har jeg det fiiiiiiiiiiint :hjerter:

Ting går mye bedre nå....... Har slått meg mer til ro med ting jeg har skrevet om tidligere i det siste som har vært tungt........Klart å godta at visse ting kan man ikke gjøre noe med, men da må man bare gjøre det beste ut av det........og det har jeg m.f. greid :D :D :D :D

Nå skal jeg ut en tur.....Stikke bort på kjøpesenteret og kikke litt kanskje.....

Ha en kjempefin helg alle sammen!!!!!

Koz, Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg ikke tenkte på var jo at kjøpesenteret stenger 20.00 :ler: Så det ble ikke mye tid til å sose rundt der, da.... :lol:

Har kjøpt meg en linjert skrivebok, skal pjukle litt med den i kveld, jeg. Skal pynte framsiden heeelt personlig, også skal jeg skrive inn mine aller mest personlige dikt inni der :wink: Det blir gøy, elsker å drive med sånn pjukkel. Så skal jeg bruke masse fine farger, og bruke mange av mine over 50 penner :lol:

Vi har kjøpt BBQ Marinert kylling som snart skal settes inn i ovnen. Skal spise det med ris og hvitløksbaguetter til :P Namnam Hvitløksbaguetter kan vi spise til alt, vi, for vi elsker det begge to :)

Ellers så skal jeg bare kose meg og ta livet med ro...Og tenke masse på Virgo :wink:

Så har jeg lovet å sende noen en SMS i løpet av kvelden, bare for å være snill :blunke:

Jepp.....Det er fredag, jeg har ferie, solen skinner, jeg føler meg vel, jeg skal spise god mat, og jeg skal KOSE MEG!!!

Deilig......

Kanskje det blir litt chattings i natt også? :lol:

Koz, Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Hilde K S

Hei Lillian !

Hvitløksbrød er deilig. Kan spise det uten tilbehør til og med. Vi fikk helt dilla på det da vi var i syden for tre år siden.

Nå pleier vi å bruke det til betasuppe, det løfter jo et heller kjedelig måltid noen trinn opp på rangstigen.

Hvordan går det med jobbsøking og slikt for deg da ?

Og takk for hilsen i dagboken, det var veldig koselig !

klemmer

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobbsøking?? :o

:oops: Har ikke jeg ferie da? :lol:

Neida, seriøst....Jo, jeg har tatt litt ferie. Jeg har en som pusher på meg, han har tidligere jobbet med headhunting osv og har virkelig peiling på sakene.... Men slik han sier jeg skal gå frem klarer ikke jeg :lol: Jeg er for pinglete og redd for å virke frekk og sånn..... :oops:

Så....tja.....Jeg prøver, eller skal prøve iallfall.... :lol:

Har tenkt å ta en raid på internett i kveld og se om det finnes noen jobber til meg :wink:

Men de jeg har søkt på har jeg hittil ikke fått noen positiv respons på.... :-?

Vi får se.....

Jeg blir vel gammel i barnehagen lell, da :roll:

Lillian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...