Gå til innhold

Damping med eplejuice


Abyss

Anbefalte innlegg

Har en ovn fra Siemens med dampfunksjon, og hadde i år lyst til å dampe pinnekjøttet med eplejuice i stedet for vann. Hører det skal gi en god smak. Vedk som anbefalte hadde ikke dampovn selv, så lurer på om noen her har testa juice i ovn? Noen grunn til at det ikke skal funke evt noen ekstra runder med vask i oven eller slikt? Vil tro det evt er noen «sukkerrester» fra juicen som kan krølle det til? Eller?

pål

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...